Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wasze wtopy

Sigrid

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega był gejem, i poznałem kilku gejów, to się nieźle z nich uśmiałem. Zabawne teksty mieli.

Raz przyprowadziłem kumpla do mnie do domu, to mama i jej koleżanka były, to też szczały z niego.

Albo kiedyś wcześniej poszliśmy z nim i jednym kumplem z Polski zajarać sobie jointa na takiej górce na osiedlu, siedzieliśmy sobie na trawce, a ja potem jak zapaliliśmy to położyłem się na plecach i sobie oglądałem chmury. Tamci coś gadali, a mi nagle przypomniało się jak oglądałem kiedyś świat wg kiepskich u babci, a tam na telewiorze OKIL scena jak małysz pobił rekord skoczni, a nagle wybiega Kwaśniewska na stok i kładzie się na śniegu i robi aniołka nogami i rękami. 😂 I komentator gada w TV, haha.

Tamci coś gadali ze sobą po angielsku, a ja nawet ich nie rozumiałem, więc się położyłem. Nagle zacząłem śmiać się sam do siebie, bo mi się ta scena przypomniała, jak leżałem sobie. Kumpel jeden był na mnie zdenerwowany, bo myślał, że się z nich śmieje i z ich gadki 🤣

To była lekka wtopa.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz miałem też sytuację, że poszedlem nad wodę pić jakieś mocne piwko z Żabki i kilka godzin sobie siedziałem nad wodą i śpiewałem piosenki, to nagle wychodzę z miejscówki w drzewach na pole, a tam z daleka widzę jakichś ludzi, to idę a tam dwie młode laseczki sobie siedzą na kocyku i bose stópki i się relaksują, a ja idę i się spojrzeliśmy na siebie masakra, nawet nie zagadałem ani się nie jebłem z nimi, tylko je minąłem i idę dalej, a było to odludzie i same pola i tylko my i one, dramat ;/ 

Przez takie wspomnienia mam potem depresję i nie chce mi się żyć.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi