Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry ludki forumowe 🙂

Dziś wolny dzień. U mnie szaleństwo przedświąteczne w domu 🙂 Przepych ozdób, stroików, choinka.  Kupiłam nawet wycieraczkę świąteczną, ściereczki kuchenne świąteczne. Powstrzymałam się przed pościelą bo stwierdziłam, że mój portfel tych świąt może nie wytrzymać :D Cieszę się tym czasem i chyba chce wynagrodzić sobie i innym tych kilka świąt kiedy "byłam" ale wiecie istniałam i patrzyłam z obrzydzeniem na ten czas. U rodziny nie widzę takiego entuzjazmu ale oni mają stabilny nastrój ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, mienta napisał(a):

Jest jakiś kryzys na rynku pracy. Może po Nowym Roku będzie lepiej.

Koniec roku zawsze jest trudny na rynku pracy. Od stycznia/lutego powinno być lepiej ;) 

U mnie zero przedświątecznego szaleństwa, bo nie mam na to czasu. Ostatni dzień wolny miałam 1 grudnia, ale dzisiaj ostatni dzień w pracy. Jutro muszę podjechać tylko do lekarza na Spravato, to pewnie do wieczora będę nie do życia i wolne :D do pracy wrócę za rok :D znaczy się 7.01.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Maat napisał(a):

Ja w ogóle nie czuję klimatu świąt i tak już jest od lat.

No nie będzie tej magii jak w  dzieciństwie. Ja jeszcze lubiłem klimat świat jak byłem wolontariuszem na świetlicy, wigilie świetlicowe miały ten oldschoolowy klimat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Raccoon napisał(a):

Coooo jak to 😱 Coś się stało? Bo chyba niedawno pisałaś, że masz w planach niedługo odstawić leki, więc myślałem że czujesz się dobrze 

Spravato dostalam 2x tylko i koniec. Traktujemy to jako booster na gorszy czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Maat napisał(a):

@Grouchy Smurf,about...thirty years ago.

Za to dokładnie thirty years ago ja szukałem sobie zestawu lego na prezent pod choinkę i wybrałem ten z helikopterem a później we ferie kupiłem sobie kolejny za skarbonkowe :

6664_0.jpg

6835-1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Maat napisał(a):

@Grouchy Smurf,fajne!

Moi synowie często dostawali w prezencie.Były np.takie LEGO, że z jednego kompletu można było ułożyć 3 różne modele.

To chyba Creator. Ostatnie lego dostałem od kolegi na dzień dziecka gdy miałem 25 lat ;) i to właśnie był Creator. I nie byłbym sobą, gdybym oprócz pająka, ważki i kobry nie zbudował sobie jeszcze skorpiona :P

s-l1600.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Grouchy Smurf napisał(a):

To chyba Creator. Ostatnie lego dostałem od kolegi na dzień dziecka gdy miałem 25 lat ;) i to właśnie był Creator. I nie byłbym sobą, gdybym oprócz pająka, ważki i kobry nie zbudował sobie jeszcze skorpiona :P

s-l1600.jpg

Czyli kolega wiedział, że jesteś miłośnikiem pająków 🙂

Głowę ma zarąbistą,w ogóle cały fajny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi