Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm, to jeszcze wprowadźmy system ocen i wybeirzmy miss i mistera forum. :)

A tak na poważnie - pomyślę nad nieco inną wersją albumu zdjęć. Nie w temacie lecz jako następna pozycja w menu, z miniaturkami i... komentarzami.

Było by lepiej? Kasiu?

hehe, żart zobrazował myśl na rok 2013.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaszpirowski mi przypomniał o koledze piłującym jakieś żelastwo i uspokającym mnie, że przecież polewa brzeszczot wodą.

Hehe, brzeszczot w moim przypadku poszedł dawno do lamusa. :)

W tych zardzewiałych klimacikach siedzę od 11 roku życia - w tym roku będzie już 9 lat jak się tym "interesuję". :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mamy wspólną pasję - ostatnio mi się trafił talar Legocko Brzesko Wołowski - 1542.!!! :D

Na WCN prawie 4800 zł.

Ja jestem z Dolnego Śląska - Strzegom, ale przeważnie kopię na Ukrainie - tym sposobem zarabiam na życie.

Rutus Argo ver.3

Wcześniej miałem MIDASA...

Ja to napaleniec na wykopki, hihi. Codziennie latam - teraz odśnieżam pola wykrywaczem. :D

Chodzisz na pola nocami.?

Musimy się zgadać.!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaszpirowski, o kurde, powiem Ci, że poważnie podchodzisz:) Mnie zainteresował tematem niedoszły teść. Kupiłem sobie wykrywkę i póki co większość czasu rozładowuje baterie nieużywana. Brak czasu zabija. Kupiłem rok temu a poza okolicami nie byłem ani razu. Jak teraz trochę wolnego będę mieć mam ochotę pojechać w parę miejsc i sobie pohasać, bo jeszcze nawet dobrze nie okiełznałem samego sprzętu. Ale frajda niesamowita. Daleko do siebie widać nie mamy - Częstochowa. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noo...z moim wykształceniem raczej pracy nie znajdę, tak więc SZUKAM - przyjemne z dochodowym. :D

Moje rejony działania to głównie bitwy śląskie - przeleciałem je wszystkie, hehe. :D (bitwa pod Dobromierzem, pod Sadową, pod Dzierżoniowem, nad Kaczawą, etc...)

W Twoich okolicach też kopałem... :) Ja ogólnopolski poszukiwacz. :D DolnyŚląsk, Małopolska, Podlasie, Bieszczady... No i ta Ukraina (Podhajce i Karpaty Ukraińskie)

Musisz przyjechać do mnie - u mnie wychodzi dużo Pana Napoleona - guziczki, granaty gorejące, etc... :) Trafił się nawet jeden pałasz gwardii Napoleona. :)

A to moje jedno z ładniejszych ostatnich znalezisk :

Orcik.jpg.9fffb55a6cdb55d4e51a04d65caebf87.jpg

1934661013_OrcikGdaski.jpg.12375524b84e2c0f54b0854ba91ddc87.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz,

Ty jesteś niezłe ciacho, az dziwne ,ze masz kłopoty z kobietami.

Asiu,może opakowanie nieraz jest na drugim torze u kobiet.

Może jest nieśmiały? :D

Monia moze i tak co nie zmienia faktu ze wygłada całkiem fajnie :P .Naczyta sie to moze mu samoocena w końcu skoczy do góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom,

Miło też poczytać o wspólnej pasji pana ,shadow_no i kaszpirowskiego a nie tylko o waszych zachwytach... , nie wiem o co wam chodzi dziewczyny ,

-- 24 sty 2013, 08:54 --

Fakt, nie każdy dostał od Boga idealne ciało i ładną buzie , i jeśli tylko dlatego ktoś czuje się źle bo jest mało atrakcyjny, to poprzez wasze komentarze nie wzrośnie mu samoocena ,większość depresji ma właśnie takie podłoże niska samoocena ,na wygląd mamy ograniczony wpływ ,ale kiedy mamy swój tzw styl to ludzie zaczynają odbierać nas inaczej , jeśli masz piękną dusze to masz piękne ciało. Tyle o wyglądzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena :lol::lol::lol: uwielbiam Cie!

Rally_1przyznam ze jestem zdziwiona. Pal licho Twoja fote chociaz wydaje mi sie dziwne , ze nie zadomowiles sie jeszcze a juz jestes gotowy sie pokazac ale wrzucanie do netu calej swojej rodziny? To pewnie bardziej moj problem niz Twoj bo nie otwieram sie od razu na dzien dobry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi