Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, kosmostrada, Makabra, JERZY1962, :************* Hey Kochani .

amelia83, a co sie dzialo ze kiepski dzien? :*********

kosmostrada, jak sie dzis czujesz?:********

Ja dzis mialam kilka zalatwien , miedzy inymi bylam na terapii.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, to dzisiaj chyba ty wygrasz ranking na dzień z największą ilością pozytywnych wiadomości - wszystko ok z psem, spodnie zamówione i brat w dobrych rękach... :smile:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha. Kastracja Zgrywunia była zaplanowana już dużo wcześniej i tak była przełożona z racji braku pieniędzy. W sumie to nie aż taki straszny wydatek bo zabieg 60 zł a wynajęcie samochodu z powrotem 10, bo to bliski znajomy i nie chciał ale się uparliśmy z mamą by cokolwiek wziął bo w sumie u mnie na wsi tak jest przyjęte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, w sumie racja, dzięki,nie patrzyłam na to w ten sposób. Tylko narzekam bo cosik za dużo na jeden dzień.

Też się przejmuję bo nie mogę jechać na zajęcia i boję się że będę miała problem z nadrobieniem bo dużo wyciągam z zajęć, a w domu kicha, nic mi nie wchodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, witaj platku!!!

Ja dziś bez fajerwerków, ale byłam w pracy, więc myśli miałam przekierowane i jest ok. A ty jak po terapii, jak zwykle z dobrą energią?

Byłam z psem po chipsy i popcorn na mecz (nareszcie przestało padac). Będziecie mecza oglądac?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, jeśli bym leżała i czekała na śmierć to rzeczywiście bym umarła albo na tyle oszalała że resztę życia bym spędziła w psychiatryku. Nie radzę poddawać się takim myślą. Czy miewam? oczywiście. Może czasem się położę, ale potem próbuję cokolwiek ruszyć., zmienić, działać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja dzis w sumie dobrze ale spinka mnie zlapala w kolejce w sklepie , niewielka ale jednak i sie na to wkurzylam :)

Ciesze sie ze lepiej sie czujesz :great::great::great:

Meczy nie ogladam .Pewnie cos poczytam , jutro ide zdjecie do dowodu zrobic bo musze zmienic.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Ja akurat będę oglądac mecz ze względu na moich chłopaków, zawsze to spędzenie czasu razem (wielu okazji w tygodniu nie ma). Pogadamy, porzucamy lightowymi bluzgami...

Makabra, hej! Ja to czasami leżę i czekam na życie... Zwłaszcza rano. A jak nie, to wstaję i go szukam. Ot i taka moja filozofia.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pozytywny i pożyteczny dzień - byłem w szkole (prawie 6 godzin, ale jakoś wytrzymałem), załatwiłem sprawy w Urzędzie Skarbowym, a teraz gotuję zupę szczawiową na jutro. ;) A Wam jak minął dzień? Jak samopoczucie?

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja w transie zadan z analizy na fb liczymy z kumpela i wyniki sprawdzamy :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, wiesz, ze w 2016 roku bedzie kontynuacja miasteczka twin peaks!!!! :yeah::yeah::105::105:

z chemii

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, serio? Skąd takie info? ;)

-- 14 paź 2014, 20:13 --

Już się doczytałem, bardzo ciekawa wiadomość. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, serio, serio z gazety wyborczej :))) cyklopka, mole srole stezenia, masy wszystkozaliczenie w piatek poltorej godziny

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Zebrec, amelia83, cyklopka, witam jeszcze raz serdecznie...dzisiaj mam lepszy dzień, kręgosłup mniej boli, a przede wszystkim bardzo mocno stęskniłam się za Wami.

Oglądam mecz i przy okazji wpadłam do Was :D

Dzisiaj pracowicie spędziłam dzień, bo jutro jadę do Wnuczka, więc upiekłam 2 rodzaje muffinek na miodzie i robie wołowine duszoną-ale to po meczu!

Te z miodem babeczki są pyszne-polecam!

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja też przed chwilą w internetowej wyborczej przeczytałem artykuł. Jestem bardzo ciekawy, jak to będzie wyglądało, tym bardziej, że ekipa reżyserska sprzed lat. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, serio, serio z gazety wyborczej :))) cyklopka, mole srole stezenia, masy wszystkozaliczenie w piatek poltorej godziny

-- 14 paź 2014, 20:30 --

jasaw, hej Kochana ::*****jesteś :105: ja sie ucze i przyszedl M na mecz to se zerkam Zebrec, tez jestem ciekawa :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, witaj Kochana :D Jakie postępy w nauczaniu-na pewno ciężko, bo i kierunek masz trudny... :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw,:************* buziaki Kochana :) jak ja sie ciesze ze juz lepiej sie czujesz :yeah::yeah::yeah:

amelia83, pytalam czemu mialas kiepski dzienw pracy .

cyklopka:************

Zebrec, :papa::papa::papa:

A ja sie wyplumkalam i slucham muzyczki ogladajac sety z bizu ... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, mnie też miło bardzo :yeah:

-- 14 paź 2014, 20:33 --

platek rozy, Kamilka-może i lepiej, ale wiem, że to dzięki oszczędzaniu kręgosłupa. Jednak dzisiaj, przy okazji oglądania meczu weszłam, bo zatęskniłam za Spamowiczami :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi