Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co słychać u waszych dawnych przyjaciół?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Z czasów szkolnych nie mam już kontaktu z nikim, głównie dlatego, że skasowałem fejsbuka, no i oni poszli dalej z życiem, a ja zaszyłem się w piwnicy i gram w gry i uciąłem kontakt ze wszystkimi :D

A przyjaciół, których poznałem w 2015 roku, gdy przyleciałem do Anglii, nadal utrzymujemy kontakt i jest spoko...

W Polsce już z wieloma osobami prawdopodobnie nigdy w życiu nie będę miał kontaktu, a to dziwne, bo za czasów młodości, spędzało się razem dużo czasu, a teraz dorosłość, to już nie ma ich i nigdy nie będzie. 

Czasy się zmieniły, koledzy poszli na studia, poznajdowali pracę, poznali dziewczyny, a koleżanki facetów, i dzieci z nimi, a ja dalej samotnik i łeb w komputer i granie w gierki.

Kilku moich kolegów z czasów liceum i gimbazy stwierdziło, że po wizycie u psychiatry i braniu psychotropów oszalałem, i sami zerwali ze mną kontakt, tak to bywa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno się z nimi nie widziałam ale mamy rzadki kontakt na Fb. Chciałbym się spotkać z koleżanką z którą poznałyśmy się w przedszkolu:) mieszkałyśmy naprzeciwko siebie, mnóstwo fajny wspomnień, ale odkąd 16 lat temu się wyprowadziłam niestety te kontakty są bardzo rzadkie. Fajnie że nadal mieszkamy w tym samym mieście, to może uda się spotkać.:) - ps: zapomniałam że byłam u niej jakieś 6 lat temu:):P, jej syn już ma jakieś 17 lat chodzi do szkoły wojskowej. Kurcze jak ten czas leci!!

A z koleżanką z podstawówki czasem się kontaktujemy - mieszka w Anglii. 

Edytowane przez Kama_9393

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi