Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wasze wtopy

Sigrid

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega był gejem, i poznałem kilku gejów, to się nieźle z nich uśmiałem. Zabawne teksty mieli.

Raz przyprowadziłem kumpla do mnie do domu, to mama i jej koleżanka były, to też szczały z niego.

Albo kiedyś wcześniej poszliśmy z nim i jednym kumplem z Polski zajarać sobie jointa na takiej górce na osiedlu, siedzieliśmy sobie na trawce, a ja potem jak zapaliliśmy to położyłem się na plecach i sobie oglądałem chmury. Tamci coś gadali, a mi nagle przypomniało się jak oglądałem kiedyś świat wg kiepskich u babci, a tam na telewiorze OKIL scena jak małysz pobił rekord skoczni, a nagle wybiega Kwaśniewska na stok i kładzie się na śniegu i robi aniołka nogami i rękami. 😂 I komentator gada w TV, haha.

Tamci coś gadali ze sobą po angielsku, a ja nawet ich nie rozumiałem, więc się położyłem. Nagle zacząłem śmiać się sam do siebie, bo mi się ta scena przypomniała, jak leżałem sobie. Kumpel jeden był na mnie zdenerwowany, bo myślał, że się z nich śmieje i z ich gadki 🤣

To była lekka wtopa.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz miałem też sytuację, że poszedlem nad wodę pić jakieś mocne piwko z Żabki i kilka godzin sobie siedziałem nad wodą i śpiewałem piosenki, to nagle wychodzę z miejscówki w drzewach na pole, a tam z daleka widzę jakichś ludzi, to idę a tam dwie młode laseczki sobie siedzą na kocyku i bose stópki i się relaksują, a ja idę i się spojrzeliśmy na siebie masakra, nawet nie zagadałem ani się nie jebłem z nimi, tylko je minąłem i idę dalej, a było to odludzie i same pola i tylko my i one, dramat ;/ 

Przez takie wspomnienia mam potem depresję i nie chce mi się żyć.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Kolega był gejem, i poznałem kilku gejów, to się nieźle z nich uśmiałem. Zabawne teksty mieli.

Raz przyprowadziłem kumpla do mnie do domu, to mama i jej koleżanka były, to też szczały z niego.

Albo kiedyś wcześniej poszliśmy z nim i jednym kumplem z Polski zajarać sobie jointa na takiej górce na osiedlu, siedzieliśmy sobie na trawce, a ja potem jak zapaliliśmy to położyłem się na plecach i sobie oglądałem chmury. Tamci coś gadali, a mi nagle przypomniało się jak oglądałem kiedyś świat wg kiepskich u babci, a tam na telewiorze OKIL scena jak małysz pobił rekord skoczni, a nagle wybiega Kwaśniewska na stok i kładzie się na śniegu i robi aniołka nogami i rękami. 😂 I komentator gada w TV, haha.

Tamci coś gadali ze sobą po angielsku, a ja nawet ich nie rozumiałem, więc się położyłem. Nagle zacząłem śmiać się sam do siebie, bo mi się ta scena przypomniała, jak leżałem sobie. Kumpel jeden był na mnie zdenerwowany, bo myślał, że się z nich śmieje i z ich gadki 🤣

To była lekka wtopa.

Hahaha scena w punkt ci się przypomniala🤣🤣 łatwo sobie wyobraże i ich przed tv szkoda że nikt już nie żyje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Hahaha scena w punkt ci się przypomniala🤣🤣 łatwo sobie wyobraże i ich przed tv szkoda że nikt już nie żyje 

Haha, no. Te pierwsze odcinki kiepskich fajne były. Jak na telewizorze OKIL coś puszczali, to zawsze brecht był z tego. Ciężko je znaleźć, jakby były na jakimś VOD, że za subskrybcje (jak na netflix) można obejrzeć, to może bym się skusił. Fajnie byłoby się znowu pośmiać. 

No i koniec lat 90, początek 00 fajne były xP. Tamci aktorzy, babka kiepska i listonosz jeszcze żyli. Halinka też, a waldek i ich córka byli młodzi. Hahah i ten śmiech waldka to też bylo dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może ja opowiem swoją wtopę. Oczywiście byłem dzieckiem.  

Miejsce akcji. Wiejskie wesele w remizie

Oczywiście mama musiała ubrać ładnie synka więc zrobiła w to najgorszy możliwy sposób, czyli na biało!  Genialny pomysł!

W trakcie wesela zachciało mi się na dwójkę. Kibel zajęty w budynku więc udałem się do pobliskiego wychodka do którego i tak kolejka była. 

Czekam i oczy mi zaczynają pękać, pot po czole leci ale daje radę. 

W końcu udało mi się dopchać do drzwi, zsuwam spodnie i się okazuje,  że za mały jestem żeby sięgnąć do dziury.  

Próby zakończyły się niepowodzeniem. 

Finał był taki, że przefarbowałam spodnie z białych na brązowe. 

Tak to się dla mnie wesele skończyło. 

Najgorzej było wyjść i się pokazać ludziom.

No ale cóż było robić 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wieku 20 lat wywalono mnie z klubu w którym akurat grał sigma. Ten ex.

Zaczęłam kraść ludziom wódkę z baru i pomarańcze do przegryzły. Nic nie mówili na to, ale prawdopodobnie nagadali ochroniarzowi. 

Chodziłam z piwem do męskiego kibla, bo chciałam zrobić coś inaczej.

Ogólnie to nie wiem, co jeszcze robiłam, że mnie za chwilę wyrzucili. Jakaś laska zaczęła mnie ciągnąć za włosy i szarpac. Ja się tylko z niej smialam. Ochroniarz jej nie oddzielił ode mnie tylko patrzył jak debil. W.koncu jednak nas rozdzielił i wyprosił mnie z klubu. Zaraz K. Wyszedł i nie wiedział co się ze mną dzieje. Nie znaliśmy się dobrze. Byłam w tragicznym stanie. Tak naprawdę do dziś nie wiem o co mi chodziło w tym klubie. Był to jakiś rodzaj rozpaczy i frustracji związanej w życia w społeczeństwie i dorastaniem. Początek choroby może? Wiem że czułam wtedy wściekłość na ludzkość, tak ogólnie i filozoficzne. Chcąc się zemścić na ludziach robiłam im w tym klubie okropne rzeczy. No ale mnie wywalili. Zresztą bywało w innych miejscach ze mnie wywalali. Tak bardzo nienawidziłam ludzi.

Edytowane przez Morvena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Morvena napisał(a):

Chodziłam z piwem do męskiego kibla, bo chciałam zrobić coś inaczej.

To dobre akurat :D

12 minut temu, Morvena napisał(a):

Ogólnie to nie wiem, co jeszcze robiłam, że mnie za chwilę wyrzucili. Jakaś laska zaczęła mnie ciągnąć za włosy i szarpac. Ja się tylko z niej smialam.

🤣🤣🤣 wyobrazilam to sobie hahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi