Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Grouchy napisał(a):

@KochamBabkęBożąno ja nie mając źródła dochodu na takie drogie słuchawki bym sobie nie pozwolił, ale z drugiej strony jeżeli Ciebie to rajcuje i daje przyjemność to stratą pieniędzy nie jest.

No smutno mi bez słuchawek, pamiętam, że jak sobie podpinałem zawsze swoje audio technika do wieży technics z lat 90, gdy mi było smutno, i puszczałem płytkę to zaraz ze smutnego mi było dobrze i byłem zrelaksowany ;/

Najlepsze są głośniki chyba do wieży, ale zawsze ktoś mnie denerwuje, że mam ściszyć, bo za głośno i telewizji nie słychać, a ja nie mam swojego domu, żeby się rządzić i muzę mógł grać 24/7, niestety. Dlatego słuchawki sie sprawdzają.

Ale nie wiem czy nie zaryzykuje i nie kupię tych dousznych Sennheiser IE200 za 500zł. Średnio przepadam za bezprzewodowymi... Sam nie wiem. Czytam mieszane recenzje do każdego modelu.

Może najlepsza jest cisza. Jakbym sobie kupił głośnik bluetooth JBL i do nich jakiś kabel premium mocny kabel Audio za 100-200zł to dopiero byłby rozpier.. 😂😂🤣

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Haha lubię grać czarodziejami w grach :D xD moja ulubiona profesja. Co to za gierka?

AI mówi, że Nox z 2000 r., ale nie wiem, nie znam, tylko mem mi się przypomniał xD

Ja mam słuchawki SoundCore Q20i, jak na tę cenę jestem bardzo zadowolony.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Grouchy napisał(a):

Ja mam słuchawki przewodowe od Sony, kupione w 2013 roku za 200zł, nieco się osłonki obdarły ale nadal grają pięknie.

SŁUCHAWKI SONY MDR-V55 NIEBIESKIE - sklep online MirapolNEXT

Wszystkie słuchawki mam sony, w ogóle sprzęt audio tylko sony, jak dla mnie najlepszy dzwięk daje, różne sprawdzałam ale nawet jbl czy inne nie mają podbicia do sony. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, selenaciowy napisał(a):

AI mówi, że Nox z 2000 r., ale nie wiem, nie znam, tylko mem mi się przypomniał xD

Ja mam słuchawki SoundCore Q20i, jak na tę cenę jestem bardzo zadowolony.

To spoko są, recenzje niby dobre no ale właśnie... Ogólnie naczytałem się recenzji i teraz mam nasrane we łbie.

Brałbym Sennheisery Momentum 4, które grają podobno lepiej od Sony XM4, ale Sennheiser IE200 za 500zł podobno lepiej grają niż te momentum, ale tani kabel i też niektórym się popsuło po roku czasu, a sony też baterie padają albo się uszy grzeją, i ogólnie masakra.

Boje się wydać 800zł na coś, co mi znowu pęknie po pół roku albo nie będę zadowolony lub mieszane uczucia... Niby najlepiej przetestować w sklepie.

Chciałbym, że kupuje słuchawki, zakładam i wow ale czad, ale ciężko chyba o to w tych czasach... Nie mam pojęcia.

A te na bluetooth to też trzeba ładować... Te momentum 4 niby wytrzymuje bateria 60 godzin. Tylko że ja w domu to wole kabel z wyłączonym bluetooth, więc sam nie wiem no. Ale męczy mnie to, bo chce sobie coś kupić, a nie widzę żadnej fajnej opcji Xd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Elciaa napisał(a):

Wszystkie słuchawki mam sony, w ogóle sprzęt audio tylko sony, jak dla mnie najlepszy dzwięk daje, różne sprawdzałam ale nawet jbl czy inne nie mają podbicia do sony. 😁

To może zaryzykuje i te Sony XM4, ale wyczytałem dobre recenzje na temat tych Sennheiser Momentum 4, że dźwięk w porównaniu do Sony to jest kosmos, ale np. problemy z łącznością bluetooth się zdarzają, lub tanie gąbki, albo że lsię ktoś lekko spocił i już jedna słuchawka zrypana... i niektórych denerwowało i oddawali.

A niektórym te sony XM4 po kilka lat trzymają i są zadowoleni więc myślę, że zaryzykuje, za 800zł to chyba niedużo. 

Ale widziałem foto pękniętego pałąka XM4 masakra. A te XM5 nowszy model to już w ogóle pękąją pałąki podobno Xd. Więc troche loteria.

Kupię i albo mi wytrzymają kilka lat albo zacznie się coś psuć po krótkim czasie ;/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

To może zaryzykuje i te Sony XM4, ale wyczytałem dobre recenzje na temat tych Sennheiser Momentum 4, że dźwięk w porównaniu do Sony to jest kosmos, ale np. problemy z łącznością bluetooth się zdarzają, lub tanie gąbki, albo że lsię ktoś lekko spocił i już jedna słuchawka zrypana... i niektórych denerwowało i oddawali.

A niektórym te sony XM4 po kilka lat trzymają i są zadowoleni więc myślę, że zaryzykuje, za 800zł to chyba niedużo. 

Ale widziałem foto pękniętego pałąka XM4 masakra. A te XM5 nowszy model to już w ogóle pękąją pałąki podobno Xd. Więc troche loteria.

Kupię i albo mi wytrzymają kilka lat albo zacznie się coś psuć po krótkim czasie ;/.

Mam w tym momencie około 7 par słuchawek sony z czego tylko z 2 par korzystam i są nie do zajechania a te pierwsze mam już chyba z dekadę i cały czas dzialaja tak jak na początku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Elciaa napisał(a):

Mam w tym momencie około 7 par słuchawek sony z czego tylko z 2 par korzystam i są nie do zajechania a te pierwsze mam już chyba z dekadę i cały czas dzialaja tak jak na początku.

No właśnie z tego co widzę, to wielu osobom te sony WH-1000XM4 wytrzymują po kilka lat (to model z 2020)a dzisiaj widziałem foto nowszego modelu XM5 na wystawie w sklepie, już pęknięte 🤣. Nowszy model, a podobno pękają łatwo.

Chyba zaryzukuje i kupie te Sony za 800zł, ale też podobno w tej cenie Bowers n Wilkins S7e p2 są dobre. Podobno lepsze wykonanie i dźwięk, ale sam nie wiem co brać, bo widziałem foto, to z tych bowers komuś też materiał z gąbek zaczął szybko schodzić.

Ale może zacznę od tych Sony, bo nigdy wcześniej nie miałem dużych bezprzewodowych, a najwyżej może w przyszłości sobie kupie jakiś inny model, o ile te nie będą źle grały, bo pojęcia nie mam. 

Są jeszcze BOSE QuietComfort, podobno wygodne. No sam nie mogę się zdecydować.

Te sony kosztują po 1000zł, a w RTV euro jest teraz promocja za 799zł i może je kupię 🤔

Do tych Sony można podłączyć kabel i wyłączyć bluetooth podobno, więc pewnie tego bym używal do grania w gierki. To duży +. Zamiast jechać na baterii. 

A wytłumianie otoczenia i bluetooth jak na zewnątrz jestem ewentualnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno te Sennheiser Momentum 4 grają kosmos, ale z tego co ludzie pisali, to łatwo je popsuć, więc pociesze się pół roku i do kosza, a sony chyba mogą dłużej wytrzymać. Ogólnie poleciałbym w Sennheiser, ale chyba się boję, że po kilku miesiącach będe musiał oddać, ale ciekawe jak grają, bo ludzie pisali, że nieźle. 

Ale jak pójdę na spacer w nich, a nagle deszcz i mi się zepsują, to chyba dam sobie spokój. Ciężki wybór 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No właśnie z tego co widzę, to wielu osobom te sony WH-1000XM4 wytrzymują po kilka lat (to model z 2020)a dzisiaj widziałem foto nowszego modelu XM5 na wystawie w sklepie, już pęknięte 🤣. Nowszy model, a podobno pękają łatwo.

Chyba zaryzukuje i kupie te Sony za 800zł, ale też podobno w tej cenie Bowers n Wilkins S7e p2 są dobre. Podobno lepsze wykonanie i dźwięk, ale sam nie wiem co brać, bo widziałem foto, to z tych bowers komuś też materiał z gąbek zaczął szybko schodzić.

Ale może zacznę od tych Sony, bo nigdy wcześniej nie miałem dużych bezprzewodowych, a najwyżej może w przyszłości sobie kupie jakiś inny model, o ile te nie będą źle grały, bo pojęcia nie mam. 

Są jeszcze BOSE QuietComfort, podobno wygodne. No sam nie mogę się zdecydować.

Te sony kosztują po 1000zł, a w RTV euro jest teraz promocja za 799zł i może je kupię 🤔

Do tych Sony można podłączyć kabel i wyłączyć bluetooth podobno, więc pewnie tego bym używal do grania w gierki. To duży +. Zamiast jechać na baterii. 

A wytłumianie otoczenia i bluetooth jak na zewnątrz jestem ewentualnie.

Znam osobiście kilka osób które zawsze się ze mną kłócą że jbl lepsze od sony, nie wiem jakim cudem bo po pierwsze bass w sony jest nie do podjebania w żadnych innych takiego nie spotkałam a dwa te wytlumienie dźwięków z otoczenia jest konkretne, po założeniu i odpaleniu muzy cały świat do okoła przestaje istnieć. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Znam osobiście kilka osób które zawsze się ze mną kłócą że jbl lepsze od sony, nie wiem jakim cudem bo po pierwsze bass w sony jest nie do podjebania w żadnych innych takiego nie spotkałam a dwa te wytlumienie dźwięków z otoczenia jest konkretne, po założeniu i odpaleniu muzy cały świat do okoła przestaje istnieć. ;D

JBL to chyba głośniki bluetooth produkują dobre, ale słuchawki? Raczej mi sie kojarzą z plastikiem.

Ja bym JBL do słuchawek nie brał w ogóle pod uwagę. Nie chciałbym chyba JBL xD. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Niedawno była gadka o zlocie forumowiczów nad jeziorem i z tym miałbym kłopot, że z nieznajomymi z neta znikam na ileś dni.

Wyjść to mogę wyjść, do parku się chętnie moge przejść, a jakieś drobne na picie czy coś do jedzenia się znajdą.

Hmm nie kojarzę. O złocie forumowiczów ja przynajmniej nic nie wiem. Może mówisz o tym że ja napisałam że dawaj do klubu czy nad jeziorko. Ale to nie o zlot mi chodziło.

Dziwie się tylko, że chcesz przyjechać się ze mną spotkać z innego miasta? XD trochę jestem zaskoczony. Jak chcesz iść na spacer to możesz wpaść, fajnie się chodzi w parku albo wzdłuż rzeki, jednak nadal jestem zaskoczony.

My w 1 rejonie że tak powiem. To normalne jak że jak coś porobić to trzeba w auto i jechać w jakieś miejsce czy to 15 km czy 40 km. No takie życie. Chyba że ktoś pod nosem to ma fajnie

Haha, nie ma co się przejmować. :D Mnie tutaj też wszyscy nienawidzą xD. Ale wylane mam na to :D

Nie prawda nie wszyscy. Wiele osób się nawet nie kojarzy na forum

6 godzin temu, Fuji napisał(a):

Ja chyba też. Ale przykre to jeśli wiesz, że ani nie masz złych intencji, starasz się jak możesz a Cię nienawidzą bo chcesz coś zrobić

A może nie lubią za jakieś dziwne jazdy albo za wyzywanie od nkwd. Nie wiem  

5 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

E no sorry ale wiecznych narzekaczy,ktorzy nic nie chcą zmieniac w życiu,ani sobie samym pomóc,tylko komuś pomarudzic to chyba nirmalne ze juz nikt sluchac nie chce.I szkoda tracic na nich czas,bo i tak nie chca pomocy,tylko chca komus na uszy nawijać 

No prawda jak ktoś nie przyjmuje pomocy to nie trzeba na sile

4 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Nienawisc to silne uczucie. Juz predzej mozna kogos na forum nie lubic niz nienawidzic.

Zgadzam sie

4 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie znam go, ale moze naprawde tak o sobie mysli, choc inni wcale tak o nim nie mysla. To smutne gdy ktos jest swoim najwiekszym wrogiem i inni ludzie bardziej go doceniaja niz on sam siebie. 

Jak tak myśli to znaczy że ma urojenia depresyjne tak zwane i powinien coś z tym zrobić....

4 godziny temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Yyy... A ty wgl coś robisz poza graniem? Bo dla mnie wyglądasz na pasożyta 🥶🥹

Mówił że pomagał babci w czymś tam

4 godziny temu, bei napisał(a):

To jest przemoc, nie wiem czy zamierzona czy nie ale jest. U mnie mama w domu tak mówiła: najlepiej jak bym umarła, jak cos powiem to zawsze źle, lepiej by wam beze mnie było...  zresztą tata też zwłaszcza jak popił  że najlepiej jakby sobie sznur założył... . Co czuje dziecko jak tego słucha.

Nie wiem już kto u mnie tak mówił w domu ale też to słyszałam. Głupia gadka jeszcze do dziecka i wywołuje smutek i poczucie winy i bezradność. Nie zdają sobie sprawy 

3 godziny temu, MiśDuży napisał(a):

Verinia vel Patriszja Noktis oraz Dalilka. Wypowiadacie się chyba wszędzie i dużo, więc jakąś taką sympatię mam do was.

Dziękuję 💗 milutko. Ty też sporo piszesz ostatnimi czasy i ciekawe sprawy poruszasz. Lubię i doceniam MiśDuży :3 jak był mały to też!

3 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

Pisale, pisałeś..moge ci znalezc odpowiedzi które mi udzielaleś

On jest antylekowy i antylekarzowy przynajmniej był. Może pomyliłaś go z Fobic

2 godziny temu, Prince of darkness napisał(a):

Każdy z nas popełnia błędy. Cała sztuka polega na tym, aby z takich sytuacji potrafić wyciągać konstruktywne wnioski na przyszłość. 

Mądre slowa

2 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No chyba, że przez błędy już nie ma przyszłości żadnej xD. 

XDD 

2 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Czelsi wyfrunęła na koncert Akon i Ne-Yo w Amsterdamie i potem na klubbing i od czwartku jej nie widziałem online 😭😭😭.

Mam nadzieję, że nie przesadziła z imprezą.

Sławne gwiazdy. A balety w Amsterdamie muszą być niezle😂 

A słuchawy to też wolę na kablu. Do grania Ty potrzebujesz chyba bardziej niż muzy? Poczytaj opinie żeby były git do tego i tego. Ja słyszałam że jbl dobra firma ale jak elcia mówi że Sony wygrywa to Sony wygrywa :D

51 minut temu, bei napisał(a):

Ja mam teraz chyba najdroższe słuchawki w swoim życiu za 40 zł z pepco.

"Zajnwestowałam", bo wkurzyłam sie jak ostatnio kupiłam sobie 2 zestawy(okazało się ze takie same choć myślałam że przyjdą różne) bezprzewodowych po 17zł i ogólnie jeden był spoko tylko mi sie zgubił, a jak ten drugi otworzyłam po kilku miesiącach od zakupu to okazało się że nie działa 🙄.

17 zł? To chyba za tanie żeby pociągnęły 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, selenaciowy napisał(a):

To prawda, JBL jako głośnik - ujdzie, ale jako słuchawki do kosza. Zepsuły mi się po pierwszym bieganiu w wilgoci. Słaby bas, praktycznie nie występuje.

Możliwe że tak. I pomyliło mi się i jbl ktoś mi głośnik polecał A nie słuchawki. Sorry 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

JBL to chyba głośniki bluetooth produkują dobre, ale słuchawki? Raczej mi sie kojarzą z plastikiem.

Ja bym JBL do słuchawek nie brał w ogóle pod uwagę. Nie chciałbym chyba JBL xD. 

No tak, bo to o głośnik się kłócą a nie o słuchawki 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem niektórych co pisali, że jakiś tam model słuchawek JBL dobry jest. Nie twierdze, że są złe. 

Podobno Bose UltraComfort są wygodne i niektórzy wolą niż te sony XM4 więc sam nie wiem na co się zdecyduje. A może nic nie kupię Xd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi