Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gdzie jest dawny użytkownik tego forum?

lula

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, tosia_j napisał:

piperz czy mowisz o candy? dawno was nie widzialam :D

Nie no, piszę o Kiya, nie pomyliłbym tych 2 osób :P

U Candy też wszystko dobrze, żyjemy sobie powoli.

No dawno dawno, nie pamiętam ile to już lat jak tu się aktywnie udzielałem. Z....5 ?

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie zastanawiam, co sie dzieje z ego, deaderem, zujzujem i ta dziewczyna, ktora tak bardzo lubie, ale z racji tego, ze zmieniala nicki, to zapomnialem jak sie tutaj nazywala. Cos z arbuzami? 

Aaa i co jeszcze z chlopem, do ktorego w sumie nie zywilem nigdy urazy, ale ostro sie scieralismy w czasach rozruchow na Ukrainie?

Carlosbueno jeszcze bywa?

Moze ktos z Was pamieta te prehistoryczne czasy albo ma kontakt i wie co tam z nimi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Hans brak czasu na życie wirtualne to zawsze dobra oznaka :D

Deadera już od lat nie widzialem na foro po tej akcji ze szpitalem. Z jednej strony brak bo to była chyba pierwsza osoba z którą zacząłem coś więcej pisać na forum. Z drugiej strony zawsze to nadzieja, że się pozbierał i już po prostu forum nie potrzebuje.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Hans napisał:

Ja sie zastanawiam, co sie dzieje z ego, deaderem, zujzujem i ta dziewczyna, ktora tak bardzo lubie, ale z racji tego, ze zmieniala nicki, to zapomnialem jak sie tutaj nazywala. Cos z arbuzami? 

Aaa i co jeszcze z chlopem, do ktorego w sumie nie zywilem nigdy urazy, ale ostro sie scieralismy w czasach rozruchow na Ukrainie?

Carlosbueno jeszcze bywa?

Moze ktos z Was pamieta te prehistoryczne czasy albo ma kontakt i wie co tam z nimi?

Dopóki będę żył to będę bywał.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

INTEL1 już niema na forum?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.01.2019 o 19:16, nieboszczyk napisał:

INTEL1 już niema na forum?

- właśnie , też się zastanawiam co z Nim ,,, Jego cisza brzmi bardzo złowieszczo , nawet bardzo bardzo złowieszczo ,,, obym się mylił

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam użytkownika distorted_level_xx (xx oznacza liczbę, już zapomniałem jaką), ktoś wie, co się z nim dzieje?

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Heledore napisał:

distorted to aktualnie @exodus! ;)

Kto by pomyślał :mrgreen: Dziękuję za udzieloną informację.

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 19.01.2020 o 23:55, depresyjny86 napisał:

Wie ktoś może co u Scrata? Tutaj ani śladu po nim,na facebooku również jakiś profil zlikwidowany chyba...

tez jestem ciekawa co u niego

you can't get rid of your fears...but you can learn to live with them

Pozwól sobie być sobą, a innym być innymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi