Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wybory na prezydenta.

wiejskifilozof

Na kogo zagłosujesz w II turze?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze?

• Dudę
      34
    • Komorowskiego
      20
    • Na nikogo- pójdę na wybory, ale oddam "pusty" głos na znak protestu
      4
    • Na Magdę Gessler
      6
    • Nie idę na II turę wyborów
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie uważam żeby poparcie kogoś przez arytste było złem, każdy jest człowiekiem, ma swój umysł i poglądy, a że żyjemy w państwie demokratycznym (podobno) mamy wszyscy prawo wypowiadać własne opinie. Szkoda tylko pana Karolaka, ponieważ uważam że Lis cynicznie go wykorzystał, Karolak jest ufny, otwarty no i popiera Komorowskiego, dla Lisa wszystko tu zagrało więc go wykorzystał. Obejrzyjcie sobie fragment tego programu, gdy ujawniają tą informacje, śmiech na sali jaki to perfidny cyrk. Jeżeli będziemy pozwalali na takie rzeczy no to strach pomyśleć do czego jeszcze mogą tacy ludzie się posunąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa mówcie mi jeszcze.... :blabla:

Prezydent Komorowski to prezydent tysiąclecia ten Duda taki głupi, żyjemy w najlepszym złotym wieku historii Polski....

O co my się czepiamy mając tak genialnego prezydenta co dla naszego dobra podwyższył nam wszystkie podatki i wiek emerytalny :zonk:

Głosujemy na Komorowskiego bo przecież 8 lat rządów PO i 5 lat jego prezydentury to wina PiSu.

Tak jak w TVNie posłuchać rozmówców. Normalnie opary absurdu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem w ogóle sensu wspierania przez aktorów, reżyserów, sportowców i innych celebrytów określonych kandydatów, dla mnie te osoby przez to tracą na wiarygodności, a dla samego kandydata to tez żaden splendor, na ale widocznie ciemny lud to kupuje choć chyba nie wszyscy.

Mam dokładnie takie samo zdanie! Niepotrzebne robienie ludziom wody z mózgu. Mam już dość tej ohydnej manipulacji :hide:

A Karolak jest dla mnie zerem i zresztą zawsze był. On się nadaje jedynie do występowania w komediach romantycznych i TVN-skich serialach, których na szczęście nie oglądam :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy uważacie, że psychiczni powinni wspierać Andrzeja Dudę?

Co do Komorowskiego nie mam wątpliwości, iż tylko psychiczny pójdzie na niego głosować.

Czuję się rozdarty ;)

hahahhahahahha

Co ty wygadujesz. Na Prezydenta Komorowskiego zagłosują obywatele którzy są dumni ze złotego 25lecia, z polskiej demokracji, z polskiej wolności.

Zagłosują nawet Ci co do garnka nie mają co włożyć, ale wolą nie jeść za to cieszą się wolnością demokracją i osiągnięciami transformacji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie uważam żeby poparcie kogoś przez arytste było złem, każdy jest człowiekiem, ma swój umysł i poglądy, a że żyjemy w państwie demokratycznym (podobno) mamy wszyscy prawo wypowiadać własne opinie. Szkoda tylko pana Karolaka, ponieważ uważam że Lis cynicznie go wykorzystał, Karolak jest ufny, otwarty no i popiera Komorowskiego, dla Lisa wszystko tu zagrało więc go wykorzystał. Obejrzyjcie sobie fragment tego programu, gdy ujawniają tą informacje, śmiech na sali jaki to perfidny cyrk. Jeżeli będziemy pozwalali na takie rzeczy no to strach pomyśleć do czego jeszcze mogą tacy ludzie się posunąć.

Tiaaaaa... Cyniczny Lis wykorzystał naiwnego Tomusia Karolaka. A Tomuś Karolak to takie niewinne, naiwne dziecko jeszcze. Dobry chłopak z niego był i mało pił.

Ja zagłosuję na Dudę, bo przynajmniej ma jakąś kulturę i ogładę, i dlatego to mniejsze zło niż ten cymbał Komor. PiS, kiedy rządził, nic wielkiego dla prostego luda nie zrobił, ale przynajmniej nie podwyższył podatku VAT ani wieku emerytalnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu Duda tak usilnie podkreslal, ze jego corka ma 20 lat studenciakow juz nie mozna krytykowac czy jak, nie wiem tez co ta krytyka czy tam pomowienie ma wspolnego z wolnoscia, nie wyszla Dudzie ta wypowiedz, ale widac, ze na reke jakby mu byla cala ta sytuacja z Karolakiem, bo dobrze wie, ze dzieki temu zyskał wsrod ludzi bardziej niz stracił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Też nie oglądałam. Dopiero praktycznie przed chwilą się dowiedziałam o tym incydencie. Ciekawe, czy Lis będzie miał odrobinę przyzwoitości żeby przeprosić..

Cały program Lisa i gaża, jaką za niego od kilku lat pobiera, jest dla jednym wielkim nieporozumieniem :silence:

Czy uważacie, że psychiczni powinni wspierać Andrzeja Dudę?

Co do Komorowskiego nie mam wątpliwości, iż tylko psychiczny pójdzie na niego głosować.

Czuję się rozdarty ;)

To zależy od stopnia zaburzeń zapewne :D Nie krępuj się!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozwiódł bym się z żoną jakby na tego ruska zagłosowała . ;)

Nawet teściowie , z którymi różnie czasem żyję idą na Dudę zagłosować i cała reszta tutejszej żoninej Famili .

Mobilizuję wokól wszystkich , ale nawet specjalnie nie trzeba .

Przyjechał niedawno rusek do Stargardu i usłyszał :

" Bronek Ty łotrze w Stargardzie nikt Cię nie poprze !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"bo w kraju takim jak Polska, w którym mówi się o wolności...przepraszam bardzo gdzie jest w takim razie wolność mojej rodziny jeśli można ją traktować w taki sposób" - Andrzej Duda, odnośnie jakichś pierdów Karolaka o tym że jego córka coś tam nabazgrała na twitterze.

zrobił z tego taki teatr, szopke polityczną ten Duda, że aż żal.pl, ja się powinienem zapytać gdzie jest moja wolność skoro za lufke trawki można mnie wsadzić za kratki :]

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie twierdze, że Karolak jest niewinny, ale to Lis go w to wciągnął, a jakie jest tłumaczenie Lisa:

".........córki Andrzeja Dudy w sprawie Oscara za film Ida, którą to kwestię poruszył w programie Tomasz Karolak. Jak słyszę wpis ten ..."

A przecież wcześniej to on mówił, że dostał informacje od współpracowników na temat wpisu córki Dudy. Karolak myślał że Lis będzie jego wielkim przyjacielem a tu masz szybki powrót do rzeczywistości, i Lis zasłania się Karolakiem. A podobno już dawno było wiadomo, żekonto jest fałszywe i Lis jest cwany, potrzebował tylko barana, który to wyciągnie na wierzch, a on to podciągnie, i znalazł się Karolak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lis to jeden z najlepszych dziennikarzy. Prawdomówny, obiektywny, profesjonalny.

Natomiast Karolak jest gwiazdą polskiego kina na miarę naszych czasów.

To, że nie popierają kłamcy Dudy to nie ich wina. Jakby wam tyle płacili za popieranie naszego wspaniałego Prezydenta co im to też byście atakowali córkę Dudy.

Z resztą Duda sie nie liczy, liczy się Prezydent szczególnie w czasach złotej polskiej wolności, demokracji i transformacji. Musimy tylko jeść owoce wspaniałej przemiany jaka się dokonała w naszym kraju :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się powinienem zapytać gdzie jest moja wolność skoro za lufke trawki można mnie wsadzić za kratki :]

Po pierwsze za lufke nikt Cię nie wsadzi, chyba że handlujesz. Po drugie, marihuana nie powinna być nigdy udostępniona w sprzedaży otwartej, ponieważ przy długtrwałym używaniu szkodzi, a w niektórych przypadkach powoduje choroby psychiczne już po pierwszym zapaleniu. Była tu nawet koleżanka na forum z problemem po pierwszym zapaleniu. Paliłem i przebywałem w tym środowisku i nigdy nie odważe się popierać legalizację marychy,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, rozpoczynam agitację wśród rodziny Właśnie rozmawiałam z wujkiem myślałam, że będzie stawiał opór, bo miał głosować na Kukiza w I turze, ale jednak zdecydował się na Dudę

Tak Arasha , właśnie tak trzeba z tymi szumowinami walczyć .

Boje się ,że znów gady zfałszują wybory , bo rusek normalnie nie ma szans najmniejszych .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.