Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Też podziwiam odwagę wrzucających swoje zdjęcia na forum gdzie wielu z nich opisuje swoje dolegliwości psychiczne.

Jeśli ktoś trafiłby na to forum, odszukał na którejś stronie zdjęcie mojego ryjka i stwierdził, że mnie zna, to oznaczałoby, że... jest użytkownikiem tego forum i to całkiem intensywnym, bo wykonać musiałby sporą pracę - ergo - sam ma "dolegliwości psychiczne", więc nie widzę problemu.

Bez przesady, nikt tu się przecież nie podpisuje imieniem i nazwiskiem, żeby zaraz google wyrzucał w wyszukiwarce nasze wynurzenia z jęczarni każdemu, kto chce się dowiedzieć czegoś o naszym marnym żywocie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wudezet, fajne zdjecie, ale chyba twarze kolegów powinny być zaslonięte, bo ktoś zwyczajnie może sobie nie życzyć, by jego zdjęcia publikowano gdziekolwiek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładne zdjęcia, filip133, wyglądasz jak jakiś profesor.

Często słyszę o moich zdjęciach, że wyglądam na 17 lat, to bardzo młody profesor byłby... ;D

Dziękuję :)

Carica Milica, ładne włosy :) Twarz zresztą też. Miło jakoś, że mogłem Cię zobaczyć... ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narcyz potrzebuje komplementów.

Coś w tym jest, że opinia użytkownika nerwica.com, to zawsze +10 pkt dla własnej zajebistości. :D Od siebie mogę tylko dodać skromnie, że połączenie Twoich preferencji łóżkowych z niezaprzeczalną urodą czyni Cię kobietą kompletną. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, Jak wskazują wstawiane tu przez dziewczyny zdjęcia, nie jest to możliwe.

Powodów może być kilka:

- wszystkie użytkowniczki mają problemy stomatologiczne

-bycie użytkowniczką tego forum zobowiązuje i nie można się pokazywać z bananem, dozwolony jest ewentualnie półuśmiech, który zaraz może zgasnąć

- jakaś nie znana mi osobiście netykieta nie pozwala na pokazywanie zębów kobietom w forumowych fotach

:D

antananarywa, Bardzo Ci ładnie w tym kolorze włosów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi