Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaczenie wyglądu.

rikarika

Rekomendowane odpowiedzi

Alien81, nie no wzrost 166 to jakbym była singielką to nie do przyjęcia jak ja mam 174. Musisz celowac w panny do 166 :) powodzenia :great:

-- 12 maja 2014, 22:05 --

Wygląd ma znaczenie nie oszukujmy się. Jeśli ktos jest nie w naszym guście tylko patrzymy na charakter to za długo nie potrwa związek taki.

W takim razie ja jestem do końca żywota skazany na fapanie, ewentualnie na jakieś odloty.pl, bo ze swoim wzrostem 166 cm i sporym mięśniem piwnym żadnego związku z kobietą spodziewać się nie mogę ;)

jak się dorobisz i nadrobisz gadanym i pewnością siebie to masz większe szanse od biednego małozaradnego faceta 194 cm o sportowej sylwetce. :mrgreen:

Też fakt ale Ty Karlo wcale taki niezaradny znów nie jesteś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc z perspektywy czasu,tak - to jaką mamy morde i resztę,ma znaczenie,podpiąłbym to pod jeden z ważniejszych czynników,jednak nie najważniejszy przy rytuałach godowych.

Utrzymać jednak potem 2 stronę charakterem jednak trza.

Chyba że chodzi komu tylko o kopulacje,to wystarczy sama szata graficzna i Bajer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak do ciebie...Sarkozy gdyby nie był prezydentem, nie miał władzy i kasy to po pierwsze byłby po prostu innym człowiekiem, a po drugie byłby postrzegany zupełnie inaczej. Jakiś Francuski polityk powiedział że jak był ministrem to były kobiety które mu sie opierały. Jak został premierem już takich nie było. Akurat dla Bruni to liczy sie szczyt...Ale pamiętam tez jakiegoś bloga jakiejś laski która miała dylemat. Młoda ładna itd...której chłopak jest przystojny dobrze zarabia, umie przyrządzić jakies tam dania a ona i tak sie podkochuje w jakimś informatyku o sylwetce flaminga(tak to okresliła:)) bo rozbraja ją jego intelekt :smile: ....no generalnie to chyba dobrze że ludzi kręca różne rzeczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie od dziś wiadomo że władza jaki pieniądze są najlepszym afrodyzjakiem na kobiety( a przynajmniej ich cześć). Takiego Putina to zasypują listami, mailami tysiące pięknych młodych rosyjskich kobiet i uważany jest tam za najseksowniejszego Rosjanina a ma ponad 60 lat i góra 170 cm wzrostu.

Więksozść dyktatorów, czy ludzi najwyższej władzy miało ogrom często tysiące kochanek( chyba Mao i dynastia Kim z KRLD przebijali wszystkich)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobiety niestety lubią mężczyzn którzy są chamami

Ja lubię takich którzy w drzwiach przepuszczają i traktują kobiety z szacunkiem jak mój dziadek babcię :-) Uwielbiam kulturę, która wypływa tak lekko...o z potrzeby serca, naturalnie :-)

e tam, pier*lisz.... prędzej czy później ci się taki znudzi ;)

zresztą to co innego, owszem ci kolesie są szarmanccy, ale to nie ma nic do rzeczy ;)

on cię olewa, a ty lgniesz - dużo lasek tak ma - co jest mega smutne.

tylu dobrych na swej drodze spotkałam i mogłam mieć życie księżniczki, lecz z mej strony nie pykło.... i ciągnie zawsze do tych 'chamów'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktos nie rucha to niby ten wyglad az tak wazny nie jest no ale z kims kto absolutnie nie wyglada to nawet kontakt wzrokowy trudno by bylo utrzymywac

staram się nie oceniać ludzi po wyglądzie jako tako, lecz nie lubię niezadbanych ludzi - to jednak o czymś tam świadczy ;)

a ruchanie to już inna sprawa :P z czyimś charakterem się nie sypia ;>

ale są gusta i guściki wiadomo ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi