Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Wkurza mnie was, że was wszystko wkurza :P. A tak na poważnie to wkurza mnie, że muszę sam sobie zrobic obiad.

Według naukowców trzmiel ma zbyt wielką masę i gabaryty ciała by móc wzbić się w powietrze na tak małych skrzydłach... Ale trzmiel o tym nie wie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, nie, bo wystarczy wrócić DOSŁOWNIE KILKA POSTÓW WSTECZ, żeby znaleźć odpowiedź, a nikt sie nawet nie kwapi, żeby przerzucić choć jedną stronę

Kiedy się tu zarejestrowałam, byłam na leku i zanim wrzuciłam pytanie (właściwie to go w ogóle nie wrzuciłam), przeszperałam tyle wątków i postów ile byłam w stanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, nie, bo wystarczy wrócić DOSŁOWNIE KILKA POSTÓW WSTECZ, żeby znaleźć odpowiedź, a nikt sie nawet nie kwapi, żeby przerzucić choć jedną stronę

True story.

Poza tym, gdyby pytania i odpowiedzi się w wątkach lekowych nie dublowały, to żeby znaleźć odpowiedź na swoje pytanie wystarczyłoby przejrzeć 5 stron a nie 105.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym, gdyby pytania i odpowiedzi się w wątkach lekowych nie dublowały, to żeby znaleźć odpowiedź na swoje pytanie wystarczyłoby przejrzeć 5 stron a nie 105.

true story

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, nikt nikomu nie kaze czytac tych pytan i na nie odpowiadac ;) moze ktos ma potrzebe to pyta i tyle ktos ma ochote to odpowiada

Bo każdy walczy tu o przetrwanie

w świecie gdzie nic nie jest pewne

bądź pewien swojej woli walki

zbieraj siły, dąż do tego by coś zmienić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholerne, niekończące się kolejki do kasy i zawsze kiedy jestem już blisko to kończy się papier w drukarce, albo jest jakiś zwrot!! :evil: Mam ochotę pieprznąć tymi zakupami i wyjść.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, rozumiem Cię - a w ogóle miło Cię widzieć :D - ale ja zaczęłam ćwiczyć cierpliwość w takich sytuacjach ;) i wychodzi mi to na dobre ;)

Wkurza mnie to, że nie mogę już jeść niektórych smakołyków :(

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi