Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Szef. Dzwoni jeszcze zanim zdążyłem wsiąść do autobusu, panikę robi że pliki źle przygotowane, że dupa, sraczka i armageddon i on to w ogóle kierowcę na przystanek po mnie wyśle (no patrzcie, jak się chce to się da...) - przyjeżdżam do firmy a pliki naprawiłem trzema (3!!!) kliknięciami myszy.

Kufa nie ma 9 a ja już mam ochotę się czegoś naćpać. Co za tępy cwel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Srają i szkodzą ale umyslnie zabić zwierzę?

Eee... a na trutkę na szczury wykładaną w blokach też się wzruszasz..? Albo pułapką na myszy..? W czym gołąb jest lepszy od szczura, ładniej wygląda..? Sra, roznosi choroby, a już o tym jak potrafi wkurvić człowieka tym swoim gruchaniem o nieludzkich porannych godzinach w weekend to chyba nie muszę wspominać...

khaleesi,

dokładnie i tych psycholi dla , ktorych rozrywką jest polowanie, rozumiem zabic zwierze by zjeśc ,ale zabijac zeby sie zabawic ,dla rozrywki to chore już

Eh, wypaczone macie pojęcie o myślistwie. Cała "zabawa" polega na tym żeby zabić coś do zjedzenia i jednocześnie się przy tym rozerwać. Kobiety tego nie pojmą, to "męska rzecz". Sorry, takie mamy geny po prostu.

Na marginesie - śmieszne że tylu ludzi hejtuje myśliwych ale wędkarze są jakoś powszechnie akceptowani, a przecież robią dokładnie to samo - za pomocą narzędzi wytworzonych ludzką ręką zabijają i zjadają niewinne rybki. Myślę że to dyskryminacja. Tak. Ryby są jawnie dyskryminowane. Spychane na margines, bo nie posiadają głosu i nie da się ich nauczyć aportować. Rozpoczynam kampanię "Ryba też człowiek"!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi