Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No wiadomo że nie chcą do kraju 2 razy biedniejszego. Wiem że była wojna z całym królestwem i ono miało kolonie ale i tak mówię brytole. Właściwie ta nazwa jest poprawniejsza do GB niż Anglicy na logikę :D ta kupa kamieni potrzebna jest jako baza i tyle. A w sumie Argentyna chce te kupę kamieni nie wiem bp jest bliżej nich i też sobie zrobią bazę i akwen powiększa swoj. A jak Patagonia się roztopi to i szlaki morskie sie rozwiną

Chodzi mi o to, że mecz był z Anglią a nie z Wielką Brytanią. 

Tak, odległościowo to Falklandy są bliżej Argentyny, ale jeśli mieszkańcy nie chcą być częścią Argentyny to myślę, że ich zdanie najbardziej powinno się liczyć.

Wielka Brytania nadal ma sporo takich wysp rozsianych po całym świecie. W ogóle dziwne to jest, że król Karol jest też królem jakichś innych krajów, np. Jamajki albo Nowej Zelandii. Poplątanie z pomieszaniem.

30 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Jest troche lepiej,ale jeszcze czegos brak do calosci😆

Milo ze pytasz.brakowalo mi was.

Powoli do przodu. Witaj ponownie w naszym cyrku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Żaba Monikanoo i przecież Australii i Kanady znaczy nawet nie wiem jak oni są pod tą królową znaczy królem teraz. Jakoś są powiązane. Kanada jeszcze będąc w połowie francuska XD wgl Toronto się pali już tak wysoko strefie pożary dochodzą masakra. Niedługo tajga się zjara A potem lód. Słyszałam też zw brakło peletu u nas bo nie ma surowca czyli drzew xd 

@Lucy32wróciłaś że szpitala ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się dzisiaj nieźle uczesałem po kąpieli i odżywka do włosów niezła firmy Bramley, nie ma tragedii. Powoli wracam do siebie. :D fryzurę mam ok.

Dobrze, że tu tematy nie znikaja jak na srafe, to jak wrzucę post, to nie muszę się schizować, że za chwile tematu nie będzie, ufff... Ale ulga.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi