Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 🙂

@acherontia styx faktycznie czasem dodzwonić się do przychodni to graniczy z cudem więc kontakt mailowy to fajna możliwość u Ciebie.

3 godziny temu, Sayurii napisał:

Miłego i spokojnego dnia wam życzę 😊

Wzajemnie 🙂

55 minut temu, Dryagan napisał:

Dziś nastrój jakby lepszy, może dlatego, że koniec tygodnia

Perspektywa weekendu chyba zawsze działa optymistycznie 🙂

To lecę też zrobić kawę aby się obudzić.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry. Ja już po kawie dzisiaj 😅 młodsze dzieci już wysłane i czekają aż samochód przyjedzie po nie do szkoły. Szkoda tylko że tak ciemno i znowu mgła taka że nic nie widać😏 a po za tym dzisiaj czuję się dobrze, i aż nie wiem czy już zacząć się bać czy jeszcze nie😅 

Miłego dzionka wam życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, acherontia styx napisał:

Ja to sobie mogę pójść co najwyżej do toalety, bo w pracy kiszę :( ale jeszcze 2,5h i do domu ❤️ 

Po pracy ! A najlepiej do domu spacerem :P chociaż... zdążyłabyś dojść do domu przed kolejnym dniem pracy ? :D

Witam. 

czekam dzisiaj na paczkę :D a jutro mamy zamiar jechać na wycieczkę ❤️

@Hooded Spirit dawno Cie nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! 🙂  Ja właśnie wstałem,  kawka poszła w ruch. W odwiedziny wpadła do nas siostrzyczka z córunia, także jak jest lipa z samopoczuciem to zawsze weselej być rodzinnie z brzdącem :D 

3 godziny temu, Illi napisał:

Po pracy ! A najlepiej do domu spacerem :P chociaż... zdążyłabyś dojść do domu przed kolejnym dniem pracy ? :D

Witam. 

czekam dzisiaj na paczkę :D a jutro mamy zamiar jechać na wycieczkę ❤️

@Hooded Spirit dawno Cie nie było.

Dziękuję za pamięć!

2 godziny temu, acherontia styx napisał:

Mogło by być kiepsko, albo doszłabym akurat na pociąg do pracy😅

Witam z pracy, z kawą :D

Byle do godziny 15 i 4 dni wolnego ❤️ w końcu się wyśpię :D

Jakie plany na weekend?

Może nie są to plany na weekend, ale chciałbym się zaleczyć i pójść do pracy. Ostatnio przyszedł list z zusu i przyznali mi trzecią, ostatnią grupę inwalidzką na rok bodajże. Jakbym się dobrze czuł, zaleczył to wolałbym iść do pracy, do ludzi, niż pobierać rentę - ale może się będę o nią starał.

Edytowane przez Hooded Spirit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, acherontia styx napisał:

Jakie plany na weekend?

Moje plany to wizyta na cmentarzu (wyjazdowa, bo mama i brat pochowani w innym mieście niż mieszkam). Pogoda się zapowiada ładna, więc będzie przyjemny spacer. Lubię chodzić po cmentarzach, zwłaszcza starych, takich z zabytkowymi nagrobkami (ale nie tylko). Jakoś mnie uspokaja taka aura przemijania. Jest to pocieszające, że każde życie ostatecznie mija, zarówno dobre, jak złe kończy się tak samo. Czy zatem warto przejmować się czymkolwiek? Wszystko to marność... Trzeba więc każdą chwilę wykorzystać na maxa, żeby nie żałować, że coś się straciło. Taka mała refleksja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, acherontia styx napisał:

Jakie plany na weekend?

Ja planuję w weekend posprzątać w swoim pokoju, następnie planuję jechać na wieś na grób babci (mamy mojej mamy), mama kupi znicze i jakieś kwiaty w doniczce, planuję też wybrać się na grób dziadka i babci (ze strony ojca) którzy leżą na cmentarzu w moim mieście i tam też trzeba będzie kupić znicze i kwiaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś dużo czasu na FB byłam, się od dawna mam go gdzieś🤪 teraz głównie wchodzę tam bo jestem adminem i moderatorem na grupach regionalnych o grzybach a że jest sezon jeszcze to trzeba pilnować ludzi🤪

A tak po za tym to Hej wam. Ja dopiero się obudziłam 😱 szok. Głowa mnie boli, pewnie przez to że tyle spałam. Kawę zrobiłam, leki wzięłam tylko jeść mi się nie chce 😏

Miłego dzionka wam życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi