Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Mogę udzielić brzuchowego 😁 kto jak nie Ty, głowa do góry i jazda ;)

Żeby wszystko było takie proste 😀 Niepewność mnie zabija zwłaszcza gdy to coś dla mnie ważnego.  Sytuacja być albo nie być. 

Edytowane przez Melodiaa

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Tibijczyk napisał(a):

Mogło by być lepiej, ale przespałem prawie 8h ciągiem bez żadnych zamulaczy czy nawet piwa, więc jest oki doki.

A ja przespałam 2, 5 godziny. Czyli jednak sen jeszcze do poprawy. 🤣

Dziś biegnę na spacer, bo dawno nie byłam. Może to mi pomoże się wyspać. 

"Kiedyś byłam tak obsesyjnie przywiązana do tej tajemniczości i myślę, że to w 100 procentach powód dla którego nie zawierałam przyjaźni, ponieważ nie chciałam, by ktokolwiek mnie znał.  🦋(..)Nie wiem jak się czuć, ale chcę spróbować." ~Billie Eilish

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Verinia napisał(a):

A ja przespałam 2, 5 godziny. Czyli jednak sen jeszcze do poprawy. 🤣

Dziś biegnę na spacer, bo dawno nie byłam. Może to mi pomoże się wyspać. 

5h to akurat mało, 7-8h całkiem normalnie. Przy 5h to czuję się jakbym był pod wpływem piwa i jest to zazwyczaj nieprzyjemne uczucie.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Tibijczyk napisał(a):

5h to akurat mało, 7-8h całkiem normalnie. Przy 5h to czuję się jakbym był pod wpływem piwa i jest to zazwyczaj nieprzyjemne uczucie.

Nie 5 godzin, a jedynie  dwie i pół godziny spaniaTroszkę mało. 🥵 I wiem, że już nie zasnę, ale pewnie odeśpię. Mam mocną redukcję kwetiapiny i dlatego ten sen jest zaburzony. Może to się ogarnie jakoś.

"Kiedyś byłam tak obsesyjnie przywiązana do tej tajemniczości i myślę, że to w 100 procentach powód dla którego nie zawierałam przyjaźni, ponieważ nie chciałam, by ktokolwiek mnie znał.  🦋(..)Nie wiem jak się czuć, ale chcę spróbować." ~Billie Eilish

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełna sił.🤗

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mózg mi zaraz ̷̠͈̥̻̗̣͚̺̏̀̕e̒ͦ̇̈҉̷͙͓̳̺̺͙͐ͫͫ̃͟k͛ͨ̉̚҉̳̬̼͓͔̪̻͉̞̞̗̠̀̎͂̃̑ͧ͘͜s̸̛͖̖̹̪͍̘͕̥̠̮͇͚̑͒ͭ̓̂̈ͩ̈́̍ͮ́ͦ̈̎̀p̙̞͍ͪͨ̔̂ͩ̃͛̊̒̄͞҉̖͚̪͙l̤̯̞͖͈̼̯̜ͦ̈ͬ̀̔͆͂̇͝ͅo͇̬͎̩͔͉̙̪̘͓̟ͦ͌ͥ̉ͤ̏d̷̡͕̱͕̲̖ͭͮ̽ͧ͗̋̊̃͂͗̚͜͠͞͞ų̨̘͔͎̖͍͍̞͔̩̰̹ͫ̀̍ͥ̓̅̉ͯ́̂͘͢͜ͅj̵̷͍̟̝̝̖̮̠͈̥̻̗̣͚̺̓ͭͨ̂̐̏̀̚̕e̒ͦ̇̈҉͙͓̳

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze 😊

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi