Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Mam tak samo, przy czym myślę, że robię to krótko, a potem patrzę na godzinę i nie dowierzam. Nie muszą to być nawet konkretne czynności, a często po prostu siedzenie i zatracanie się w myślach. Teraz się z nich ocknęłam, a tu prawie minęła godzina. Piszczą mi teraz uszy. Nic mi nie pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Jurecki napisał(a):

.... co takiego robisz?

Chyba najbardziej właściwą odpowiedzią będzie - nadgodziny :D

Bez urlopu od ponad roku a wcześniej tylko tydzień. No i tak to się kręci od paru lat już. Ale coś dłuższego muszę zaplanować bo energii coraz bardziej brak.

Chociaż paradoksalnie jak jest za dużo wolnego czasu to też nie ma się energii. To sam nie wiem co lepsze

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zestresowana. Siostrzeniec miał wypadek, samochód w niego wjechał, na szczęście skończyło się z problemami z palcem. Skóra mu odchodzi i mu czyszczą już... trzecią godzinę. Czy tylke to może trwać? Trochę się martwię, bo kurde, żeby tak długo to robili. Na szczęście nic poważniejszego się nie stało.

(...)trzeba na oścież otworzyć okna i wszystko wyrzucić na ulicę, a przede wszystkim samo okno i nas wraz z nim.
blog wariatki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Cynthia napisał(a):

co się dzieje?

Czyżby Rika Furude na awatarze? 

mentalnie jestem zmęczona (⁠╯⁠︵⁠╰⁠,⁠) zrelapsowalam i teraz płacze bo przez długi czas było dobrze i nagle znikąd znów jesy źle i nbsbh po prostu mam dość, a co do postaci z mojego pfp to wadanohara!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, xMarina napisał(a):

mentalnie jestem zmęczona (⁠╯⁠︵⁠╰⁠,⁠) zrelapsowalam i teraz płacze bo przez długi czas było dobrze i nagle znikąd znów jesy źle i nbsbh po prostu mam dość, a co do postaci z mojego pfp to wadanohara!! 

wybacz, ale połowy nie rozumiem z tego co napisałaś.

(...)trzeba na oścież otworzyć okna i wszystko wyrzucić na ulicę, a przede wszystkim samo okno i nas wraz z nim.
blog wariatki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Znowu autysta ciągany po imprezach i rodzinie. Od kilku godzin jestem przed meltdownem i na skraju wytrzymałości psychicznej QRWA

I tak kilka dni

Co tym razem puzzle czy gry planszowe

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję się klawo. Okres coś się spóźnia, a pryszcza już nie ma. Głodna się zrobiłam przez @Dalila_

MarilynMansonJoinsAMERICANGODSSeason3_Easy-Resize_com.jpg.550ad558f1d9090fcd90450438ebafd7.jpg

Boję się być podobnym do wszystkich, których nienawidzę. Boję się porażki. Boję się utraty kontroli.

Uwielbiam balansować między chaosem, a kontrolą we wszystkim, co robię. 

I boję się być całkowicie akceptowalną owcą w społeczeństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Verinia napisał(a):

Czuję się klawo. Okres coś się spóźnia, a pryszcza już nie ma. Głodna się zrobiłam przez @Dalila_

A co będziesz szamac? Ja też dziś głodna byłam a jednocześnie na nic nie miałam ochoty nie lubię tego stanu. Skończyło się na płatkach z zimnym mlekiem xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A co będziesz szamac? Ja też dziś głodna byłam a jednocześnie na nic nie miałam ochoty nie lubię tego stanu. Skończyło się na płatkach z zimnym mlekiem xd 

barszcz i kanapka  zszynką 🥪

MarilynMansonJoinsAMERICANGODSSeason3_Easy-Resize_com.jpg.550ad558f1d9090fcd90450438ebafd7.jpg

Boję się być podobnym do wszystkich, których nienawidzę. Boję się porażki. Boję się utraty kontroli.

Uwielbiam balansować między chaosem, a kontrolą we wszystkim, co robię. 

I boję się być całkowicie akceptowalną owcą w społeczeństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi