Skocz do zawartości
Nerwica.com

Depakiniarz- twórczość

EmInQu

Rekomendowane odpowiedzi

Depakiniarz, benzo biorę, kwety małe dawki ( wyłącznie nasennie ), a z alko tylko cydr :roll: więc raczej nie liczę, że mi się nagle jakieś nowe zdolności objawią niespodziewanie :bezradny:

Ale fajne jest to, że choroba nie zabiera człowiekowi jego dotychczasowych zdolności ;) Jakaś sprawiedliwość na tym świecie musi być :pirate:

Btw Dał Ci coś ten pobyt w szpitalu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, naprawdę świetnie Ci wychodzą te rysunki. Dzisiaj widziałem ofertę pracy. Kobieta poszukiwała osoby, która narysowałaby rysunki do książki dla dzieci. Może podesłać Ci link? :D

Haha, to jest pikuś! Ja na swoim koncie mam NAGROBEK! Kiedyś się ogłaszałam na różnych portalach, że właśnie wykonam ilustracje, namaluję obraz itp, dostałam kilka fajnych zleceń, ale najlepsze było jak napisała do mnie babka, że chce żeby jej zaprojektować nagrobek dla mamy. Miał się składać z kilku motywów roślinnych o jakimś biblijnym znaczeniu, napisała mi cały esej co dla niej oznaczają te rośliny i dlaczego odnosi je do swojej zmarłej mamy, którą bardzo kochała. Zaprojektowałam, wysłałam i dostałam nawet fotkę gotowego już nagrobka na cmentarzu :D Byłam pod wrażeniem swojego pomysłu i doskonałego wykonania przez kamieniarza. Mimo, że może to się wydać śmieszne, bo nagrobek itp, ale to miłe uczucie, że zrobiło się dla kogoś coś, co ma wymiar większy niż wrażenie estetyczne. Tak więc Depakiniarz ogłoś się może na jakichś portalach, można fajnie zarobić, zająć myśli i zrobić coś, co będziesz kiedyś miło wspominał. Dla nas wariatów to bardzo ważne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi