Skocz do zawartości
Nerwica.com

Depakiniarz- twórczość

EmInQu

Rekomendowane odpowiedzi

Depakiniarz, wyszło na wypukłe dorysuj włoski i bedzie męski sutek :twisted:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardziej misiek podchodzi :smile: .

Depakiniarz, nie myślałeś o zainteresowaniu się grafiką komputerową?

Tak oglądam te Twoje prace i nie wiem, czy nie wciągnął by cię temat projektowania graficznego.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, ja bym zostawił tak jak jest. Ogólnie bardziej mi podchodzą Twoje prace w odcieniach szarości, ale to też jest kwestia sposobu prezentacji prac (niestety aparatem nie da się tak przedstawić kolorowej ilustracji, żeby kolory nie straciły swojego wyrazu, if you know what i mean... :smile: ). Jednak co udane B&W to udane B&W, ale to pewnie moje foto-zboczenie się odzywa :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, minimalizm formy rządzi, nie tylko w rysunku widocznie.

Dysponujesz może skanerem? To by się przydało do prezentacji prac, przynajmniej tych w mniejszym formacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, pomyślę. Może, ze ukazane sa oblicza dobroci i zła w jednym?Pluszowy miś co sygnalizuje bezpieczeństwo i spokój a z drugiej strony hełm na wzór SSmanów czyli okrucieństwo, niepokój, gniew?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

interesujący wątek z tymi nutami,wykorzystałabym go jeszcze przy następnych pracach

dokladnie, taki oryginalny

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, napisałam kiedyś, że wstawię coś swojego, jak namaluję. Co prawda,nie wiele tu malowanego, bo nie mam weny na malowanie ostatnio, ale umieszczam coś robionego.. http://pl.tinypic.com/r/2jcc4gm/8 http://pl.tinypic.com/r/23w6682/8 A i na prawdę podziwiam ilość pomysłów jakie masz w głowie, każda praca dotyka czego innego, są tak od siebie różne. Są NA PRAWDĘ bardzo ciekawe..

OlGrA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, iż nie bardzo rozumiem, co w Twojej głowie siedzi, ale koncepcje swoich prac masz wybitne. :D Troszeczkę moim zdaniem musisz popracować jeszcze nad wykonaniem (mam na myśli kilka ostatnich prac).

Zrób wszystko, aby uniknąć walki, ale gdy już musisz do niej stanąć - WYGRAJ!

Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi