Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika* przepieknie a wlosy marzenie :D

atic, meggie11, neon dzieki ;) fotki wyszyly swietnie...ale to tylko fotki...na zywo jest to inny swiat...dla mnie tzw reset...

Posluze sie cytatem. Kto w gorach cierpial i byl szczesliwy, ten z nimi nigdy sie nie rozlaczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Expresia, :great:

Btw. Widzę, chućliwe knury ( WolfMan, Liber8, Kalebx3 ) już Cię obskoczyły :D Heh, uważaj na nich - im tylko jedno w głowie ;)

P.S. A skoro już o tym mowa ... - "legalnaś", czy może jeszcze Pan Prokurator ? :D:P

Moniś, taka Mała Syrenka z Ciebie...

IMO bardziej ten Utopiec, co to już niejedną wypłatę górnikom skradł :D;) - ... po czym na wakacje nad morze sobie pojechał :D

*Monika*, ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Expresia, :great:

Btw. Widzę, chućliwe knury ( WolfMan, Liber8, Kalebx3 ) już Cię obskoczyły :D Heh, uważaj na nich - im tylko jedno w głowie ;)

P.S. A skoro już o tym mowa ... - "legalnaś", czy może jeszcze Pan Prokurator ? :D:P

Moniś, taka Mała Syrenka z Ciebie...

IMO bardziej ten Utopiec, co to już niejedną wypłatę górnikom skradł :D;) - ... po czym na wakacje nad morze sobie pojechał :D

*Monika*, ;)

Śmiechłam :) A ostatnio nie często mi się to zdarza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Expresia

nie udawaj nikogo innego niz jesteś , nie śmiej sie na siłę i nie staraj pod tym względem zaspokoić pragnienia innych .

Jak komuś brakuje u Ciebie uśmiechu to jego problem , a nie ,że Ty masz koziołki fikać ,żeby innym sie przypodobać .

Jak Twoje wnętrzne nabierze większej pogody ducha , wtedy uśmiech sam się pojawi , uśmiech szczery i nieudawany .

,ale z tym uśmiechem powinnaś bardziej się postarać;)

--hehe , postarać,, , sam się postaraj .

Mi się często podobają kobiety o smutnym odcieniu Twarzy , nie jak te" lalki" z nieustannym bananem na gębie , co to sa bardziej sztuczne niż cmentarny zużyty wosk na Wszystkich Świętych .

Pozdrawiam Cię Dziewczyno ;)

______

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niepotrzebnie obejrzałam zdjecie kaleba z gołym zadkiem

ciekawosc to pierwszy stopien do piekła

tosia_j, widzisz , teraz będę Cię kusił i nęcił , żądzą rozpalał i za cycki nocami łapał , wchodził oczami do czaszki i wiercił chucią pośladkowo - nudystyczną ,,,aż mi ulegniesz :lol::lol::lol:;)

warrior11,

--- mój wpis w takim razie też był żartobliwy . Nie mogłem w nocy spać to se pisałem .

Musisz jednak przyznać ,że Expresja , czy się uśmiecha , czy próbuje sie usmiechać , czy nawet jak jest smutna to przede wszystkim ładna dziewczyna . ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niepotrzebnie obejrzałam zdjecie kaleba z gołym zadkiem

ciekawosc to pierwszy stopien do piekła

tosia_j, widzisz , teraz będę Cię kusił i nęcił , żądzą rozpalał i za cycki nocami łapał , wchodził oczami do czaszki i wiercił chucią pośladkowo - nudystyczną ,,,aż mi ulegniesz :lol::lol::lol:;)

Kalebx3, miałam na mysli ze to dziwne pisac z kims na forum i nagle zobaczyc jego goły zadek, a co gorsza ...te tam dyndajace

poczułam sie zaklopotana :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi