Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ale piękny, słoneczny poranek, spokojny, bez wiatru.

Piąteczek rozpoczęty, rękawy zakasane... ale na razie kawka i zapoznanie się z robotą.

tosia_j, oby biegli przybiegli! :great:

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :smile:

Halucynka Oi tam :P nie pamiętasz, jak rówieśnicy jedli takie żywe stworzonka ? ;) Spróbowałem, jak byłem wiele starszy :mhm:

Miałem sen bardzo smutny: Śnił mi się mój R.I.P Dziadek. To chyba były jego ostatnie dni, był taki odizolowany.

Siedział z Nami, ale tak jakby go nie było i zniechęcał do siebie :why:

Siedziałem na przeciwko jego i uroniłem kilka łez, ale tak żeby nie widział.

W ostatnich dniach jego żywota na tym padole, nie było mnie :twisted:

Miałem wielkie lęki wyjścia gdziekolwiek :twisted:

Może mi Dziadek, zza światów dał sygnał, że mu jest przykro, albo chce żebym znowu go na Cmentarzu odwiedził bo dawno nie byłem.

W tam tym roku na Cmentarzu byłem często co tydzień. W tym dopiero z dwa czy trzy razy. :(

Miłego dnia i Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Niedługo okaże się, że tylko o pogodzie możemy bezpiecznie rozmawiać... :lol:

A propos pogody - w komiksie mój poranek wyglądałby tak - otwiera oczy, w ekstazie zrywa się bo nareszcie słońceeeee!!!!, wyskakuje z łóżka, zaplątuje się w kołdrę i rozplaszcza się twarzą na ścianie... ;) Po pierwszej kilkusekundowej euforii jak mnie rypnęło bólem głowy, dosłownie jakbym się zderzyła z murem.

No ale nic, nie dam się powalić. Zrobiłam sobie trzęsącymi się rękoma kawę, ogarnęłam się z lekka, zgarnęłam psa i poleźliśmy. Byłam u mojej kosmetyczki odebrać zamówiony płyn do mycia twarzy, przy okazji naciapała mi do pojemniczka jakiejś super maseczki na uspokojenie tej mojej alergii. Załatwiłam parę spraw na mieście i wreszcie nad morze, coby się maksymalnie nafotonować.

Teraz odsapka z kawką i idę znów na miasto, bo szkoda w chałupie siedzieć, choć nie czuję się dobrze fizycznie. Całe ciało mi krzyczy - kładź się kobieto do łóżka... Naprawdę, zabraknie ekranu na wymienianie, co mnie boli. :P Jest duże prawdopodobieństwo autosabotażu, więc środkowy palec pokazuję i wio... ;)

Miłego dnia!!!

tosia_j, Zgadzam się z Twoim podsumowaniem reformy... :bezradny: Napisz jak poszło z biegłymi.

neon, W stricte damskiej, czy tylko w takim jakby całunie?

mirunia, Piąteczek Kochana! :yeah: Jak masz sprytny plan na dziś po pracy, śmigasz po zakupy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, jak poszlo.... :bezradny:

przyszly dwie biegłe i dwoch sędzi

zrobili tlum w domika pokoju a on spal, bo to byla 8 rano

sedzia obudzil go i pyta "jak pan sie nazywa", domik oczywiscie nic

sedzia zapisal "nie reaguje na pytania"

potem mu kazal podniesc lewa reke do gory i zapisal ze nie wykonuje polecen

potem to podpisalam i poszli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, To się za wiele nie napracowali... :bezradny: Ale dobrze, przynajmniej Domika nie stresowali za bardzo.

Carica Milica, Nie wiem, co zrobić... Możemy nie pisać, ale wtedy nastąpi definitywny koniec Spamowej w tej formie, bo wszak atmosferę tworzą ludzie... No ale może taka jest kolej rzeczy i zmiana jest naturalna... :bezradny: Zmiany personalne, nowy charakter...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi