Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, hahaha.... sie uchichrałam jak przeczytałam o tej rocznicy :mrgreen:

ale co się odwlecze... ;)

Czekaj czekaj... na pewno bede się chwalic :yeah:

a u nas burza !!!!!! :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie w piękny dzionek! :papa:

Od przedpołudnia jestem w porządkowym amoku... nie sprzątałam ze 2 tyg., więc dzisiaj mnie dopadło. :shock:

Począwszy od okien, a skończywszy na balkonie. Wszystko było pokryte żółtym pyłkiem kwitnących drzew.

No i prańsko oczywiście, dwie pralki... już dosycha na czyściutkim balkonie, ale będzie zapach :yeah:

W międzyczasie wyskoczyłam do sklepu po maślankę do młodych ziemniaków, przewietrzyłam się, wyprostowałam nogi i kręgosłup.

A teraz siedzę i podziwiam moje dzisiejsze "ambitne" poczynania ;):mrgreen: ...ale lubię mieć porządek.

platek rozy, cześć Kochana*** to nieźle natachałaś się tych książek. Patrząc po niektórych tytułach, to lubisz dość mroczną literaturę - kryminały, horrory. :shock:

Ja, przy swoich lękach, nie wiem czy bym strawiła te książki... wolę przyjemniejsze klimaty. :D

Opisz wrażenia, jak wrócisz ze smokonu. :D

Aranjani, hej :papa: fajne takie roślinki wyhodowane samemu od nasionek, cieszą, gdy rosną obficie :D

Miałam wczoraj kupić sadzonki i wsadzić do skrzynek, ale miałam inne zadania i teraz muszę na tygodniu kupić i wreszcie posadzić, a później podziwiać ich rozrost... mam duży balkon, to i kwiatów sporo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, witaj :)

Ja tez uwielbiam suszyc pranko na balkonie, ten zapach :105:

Ja dzisiaj tez sprzatam chałupkę :)

Oj tak... aż miło patrzec na rosnące roślinki. My niestety za wielkiego balkonu nie mamy ale daje rade ;)

Ostatnio Davin kupil jeszcze nasiona rzodkiewki i wsadzilismy w skrzynce... zobaczymy czy uda sie wyhodowac ;) Mysle jeszcze o małym krzaczku pomidork ;) ów koktajlowych 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, witaj Kochana! :papa: Eee, to fajny miałaś dzień do tej pory... taki romantyczno - rocznicowo - słodki :D

Gratuluję :great: A teraz na powietrzu poigraj z chwastami (to już mało romantyczne, ale też cieszy) i nadaj fasonu kwiatami - to bardzo romantyczne!

Cieszę się, że masz więcej energii i zapału do działania... tak trzymaj! :great:

Aranjani, miałam kiedyś dwa takie pomidorki na balkonie, jeden na żółto, drugi czerwono owocował... super widok, a jak cieszył!

A rzodkiewka powinna się udać. :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, witaj :papa: bywają takie śpiące dni, ale dzisiaj też dostałam pałera i go wykorzystałam. :D

Aranjani, pomidorki są super, zapylałam małym, miękkim pędzelkiem (na wypadek, gdyby owady tego nie zrobiły :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie tyle mogę, co muszę.

Teraz leżę, bo się zdrzemnęłam, a jutro mam jeszcze test. Po prostu zmęczenie fizyczno-umysłowe. Nie mogę się doczekać wakacji, a także tego, co po wakacjach, bo może nastąpią jakieś zmiany.

Na razie tylko leżeć i wariować :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bosz... znowu dzien w którym bym tylko jadła :hide::mrgreen:

Śpieszę Davinowi donieść, żeby kłódkę na lodówce założył. I piesełów pilnował :mrgreen: .

hahaha... jakie to bardzo smieszne 8):lol:

mirunia, o kurde... to juz wyższa szkoła jazdy :shock::D

JERZY1962, witaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ciągle jesz i jesz, a taka szczupła jesteś! W czym tkwi Twój sekret? ;) Tylko nie pisz, że chodzi o częsty seks z Davinem, bo to jakby niewiele mi pomoże!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, hahaha... no rzeczywisice t by Ci nie wiele pomogło ;)

oj... no ja uwielbiam jesc... teraz wlasnie łosoś wędzony usmiecha sie do mnie z lodówki :mrgreen:

Chyba to kwestia dobrej przemiany materii i ruchu (bosz... gdyby nie to to łatwiej byłoby mnie przeskoczyc niz obejsc :hide::lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi