Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Dziewczynki i Chłopcy :papa::papa:

kosmostrada, platek rozy, co za dzień koszmarny dzisiaj... i pogodowo i samopoczuciowo!! :bezradny:

Wróciłam z ochotą do domu i po obiedzie pod kocyk. Kawy już niestety o tej porze nie pijam, w pracy opiłam się jak bąk i dalej spałam nad biurkiem :time:

Pogoda "pod zdechłym azorkiem"... z pół godziny temu grad sypał i lało.

kosmostrada, dzisiaj Ciebie jelitka mordują? Piję smectę i jest ok. Ta jelitowa drażliwość potrafi wymęczyć :time:

Jak się teraz czujesz, dalej osłabiona?

amelia83, hej Kochana :papa: a mogę herbatkę z Tobą posiorbać? Cieszę się, że masz dobry nastrój :great:

Zebrec, naaajlepszego z okazji 18 tki :D ... zdrowia i sukcesów!

Marcin, rozumiem Twoje obawy o Mamę, ale bądź dobrej myśli, jest w dobrych rękach!

tosia, cześć Tosiu, a skąd masz marcinki? Dzisiaj Heleny, nie Marcina :D to masz chyba helenki :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, psycholog tez tak sadzi ,lepsza zlosc bo w niej jest sila a w depresji i otepieniu nie ma zadnej.

mirunia, Ja juz mam na dzis dosc , nie chce mi sie nic , mam gary do mycia , mam obiad do zjedzenia ale nie mam ochoty.

Nic kompletnie.

Moze Ty odzyjesz w domku?

Zebrec, :*********a Ty jakies lekarstwa bierzesz?

-- 02 mar 2015, 18:27 --

tak_wyrosla_brzydula_z_rodziny_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg z "usmiechu" wypisz wymaluj ja od jakiegos czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Tak jak Ty leżę pod kocykiem, na to mnie tylko w tej chwili stac... A łeb boli... Muszę jednak potem wypełznąc, po smectę do apteki, bo już nie mam. Ale już wolę ciśnieniową "zgniłowatośc", od nerwicowej telepawki. Przeraziłam się tylko na początku w pracy jak mnie sieknęło (słabo, poty, dreszcze, miękkie nogi). A teraz ze stoickim spokojem po prostu to znoszę... ;)

platek rozy, Mam wrażenie że ten lek już chyba nie działa. Ale czytałam nawet na forum, ludzie piszą , że za drugim razem brania, po m-cu ,dwóch już nie widzą efektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No właśnie w tym problem, że nie chcę, bo się tak strasznie bojam, że będę miała powtórkę z wakacji, gdy miałam najgorszy klimat w swoim życiu przez niepasujące leki. Muszę to przegadac z tą lekarką i moim doktorem i przemyślec. Bo może jak odstawię, to gorzej nie będzie, a przynajmniej @ mi wróci. No nie wiem, co robic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a jaki masz lek?

platek rozy, tuuuuuule mocno Kamiluś wiem, ze w takich chwilach gofno warte to ale tyle mogę, kochana złość się, wypłacz nie zatrzymuj tych emocji, tak jak piszecie to naprawdę lepsze niż depresja i niemoc :********

mirunia, siorbiemy :***potem sobie pokrzywke sparzę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a ja zobaczyłam, że drgnął Ci kącik w ustach... próbuj, próbuj :D

Dobrze, że możesz się trochę pozłościć, to pobudza, bo ja dzisiaj jestem ślimakowata i rozlazła. :bezradny: ale wczoraj był moment telepawki nerwicowej i czułam się koszmarnie lękowo.

kosmostrada, smecta dobra, brykaj i wracaj do nas :mrgreen:

Ciekawa jestem co powie lub zaproponuje Ci lekarka... czy może podwyższy dawkę sulpi. Mnie też osłabiło się działanie esci, chociaż zależy od dnia.

Oj, to nie wyraźnie się dzisiaj czułaś w pracy :bezradny: zawsze się boję, żeby mnie nie dopadła taka telepawka w pracy, chyba bym pod biurko wlazła wtedy :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Mam sulpiryd. Ja też jeszcze zaliczę rooibosa, a na wieczór werbenę. :smile:

platek rozy, Jestem tak jak ty na etapie bezradności, bo nie wiadomo co robic. A to wpędza we frustrację... Odstawię, może byc gorzej, nie odstawię to lepiej nie będzie, a kości mi się zaczną sypac i moje niegroźne torbiele w piersiach mogą przekształcic się w jakieś paskudztwo... :zonk: Ogólnie koopa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, no wlasnie te telepawy sa okropne , ja je miewam ranoc zesto. Byl czas ze nie mialam wtedy co sie dobrze czulam.

I nie lubie jeszcze jak mam taki lek wolnoplynacy ciagnacy sie za przeproszeniem jak gowno , calymi dniami ---wtedy to mnie paralizuje az .

Jaki sens zeby wchodzic na lekarstwa , meczyc sie na nich i z choroba i chwile jest lepieja za chwile znow to samo :why::bezradny::bezradny::bezradny: no beznadziejne to!

comatom, przykro mi:(

ja tak samo

cyklopka, :********** jak sie czujesz?

-- 02 mar 2015, 18:53 --

kosmostrada, ciekawa jestem co lekarze u Ciebie zdecyduja.... bede trzymala kciuki za jakies konstruktywne i dobre roziwazanie:********* wiem jak sie czujesz , mnie tez ta niemoc frustruje i smuci.

z.w ide zagrzac zupy , musze zjesc na sile!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, hej!!!! :papa:

cyklopka, O to zazdroszczę, bo ja dziś w pracy tylko herbatkę strzeliłam sobie, ale teina mnie nie stawia na nogi :bezradny: A przecież siekiery sobie nie zrobię, bo tego też brzuch mój nie lubi.

Widzę się w środę z moją przyjaciółką, podobno jakąś mega herbatę z Instytutu Medycyny Chińskiej w Londynie ma dla mnie - specjalnie na lęki i jednocześnie ożywienie umysłu. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi