Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak trafiłaś/eś na to forum?

khaleesi

Rekomendowane odpowiedzi

Po nitce do kłębka, zaczęło się od ulotki z lekiem, a skończylo tutaj :D

Pani dusza już została dodana do rejestru,dziękujemy za zasilenie naszej komory.

O! dokładnie z ta duszą. Podpisaliśmy cyrograf choć całkiem na przyzwoitych warunkach.

Do końca świata i o jeden dzień dłużej :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i sama się wbiję w wątek, póki na świeżo wszystko i pamiętam jeszcze. Jak się tu znalazłam? przeszukiwałam po raz kolejny internet - chciałam znaleźć ludzi z odczuciami podobnymi do moich. Tym razem wpisałam coś bardziej depresyjnego niż zwykle i wyszukało mi to forum jako któreś tam z kolei. Szczerze? nie podejrzewałabym, że kiedykolwiek znajdę się na tak dużym, do tego jeszcze "żywym" i tak obiecującym (dla mnie) forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za pierwszym razem [obecne konto stanowi bowiem jeśli dobrze pamiętam moje drugie wcielenie] - po prostu chodziłam sobie po różnych forach. W tamtym okresie dopiero zapoznawałam się z tymi miejscami, testowałam wiele z nich, a ponieważ podobnie jak tutejsze ludki mogłam "pochwalić się" problemami psychicznymi uznałam, że warto spróbować również i tu. Było to równe 10 lat temu. Niestety, moje oryginalne konto zostało usunięte na moją własną prośbę przez @Lilith [wtedy jeszcze Artemizję albo nawet jakiś wcześniejszy nick wchodził w grę] w przypływie kompletnie niezrozumiałej z dzisiejszego punktu widzenia paranoi >.<

Obecnie zaś przywiały mnie tu głównie trzy rzeczy: potrzeba choć tymczasowego / powierzchownego oderwania myśli od swojej szeroko pojętej rzyciowej sytuacji [nie, w tym słowie nie ma błędu], słaba kondycja dotychczasowego forum i wątek o pregabalinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nawet nie pamiętam, jak tu trafiłam; chyba szukalam czegos o DDA/DDD, a potem o terapii. 

Pamietam tylko, ze czułam sie wtedy jak dziecko we mgle.., teraz mam duzo większa swiadomosc (siebie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy " umierałam" szukałam w Google tysiąc razy dziennie dlaczego boli mnie .... Dlaczego tak się czuję?... Czy już umieram? Itd 🤪 ogólnie to myślałam że fora już nie istnieją bo przecież teraz ludzie głównie siedzą na FB, insta itp. A ja odkąd pamiętam lubiłam fora. Więc szukając odpowiedzi dlaczego " umieram" trafiłam tutaj 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi