Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Ja do 2021 miałem własną renklodę...

18 godzin temu, Maat napisał(a):

Dzisiaj miałam dzień śliwkowy, albowiem przerobiłam śliwki na dżem,a przy okazji upiekłam placek.

Ja do 2021 miałem własną renklodę. Owoce były mega pyszne ale drzewo umierało od larw w nim żyjących.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się czy warto zmienić pracę na mniej płatną w której będę mogła nauczyć się nowych rzeczy i może to zaprocentuje w przyszłości. Niby teoretycznie w obecnej pracy też mogę się nauczyć nowych rzeczy ale przy zmianie jeśli wszystko by wypaliło to na pewno nauczę się więcej w krótszym czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pierwszy dzień od dawna, bez stalkowania. Nie miałem na to czasu, bo robiłem inne głupoty. Mówią że są rzeczy których nie powinno się robić na "życiowym zakręcie". A że ja to ja...

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Odnalazłem biologiczną matkę. Wymieniliśmy smsy, jutro mamy porozmawiać przez telefon. Teraz palę fajka. I to będzie mój pierwszy od dawna fajek, który nie zrobi żadnych śladów na moim ręku, kuźwa jego mać. I dzisiaj bez stalkowania.

Powodzenia I wszystkiego dobrego...💪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu cały dzień huśtawka nastrojów. Aktualnie dołek w uj. Znowu stalkowanie osób które niedawno straciłem, czego nie mogę sobie wybaczyć. Przynajmniej dzisiaj bez autoagresji.

Od biologicznej matki też się odwalę. Nie wiem co mi do lba strzeliło, żeby pchać się po trzech dekadach do jej życia. Już kiedyś jej spieprzyłem życie, drugi raz tego nie zrobię. Pozostanę sobie jak taki guz, którego najlepiej wyciąć i wypieprzyć.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi