Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

slonko cholernie przykro to slyszlec. w takich momentach powinnas pokazywac tacie ze walczysz z swoja nerwica i jakos sobie radzisz zeby nie martwil sie o Ciebie (jakkolwiek moze to brzmiec brutalnie dla Ciebie) tylko skupil sie na walce z bialaczka.

mozna wiedziec ile masz lat i Twoj tata? masz kogos kto Ci pomoze teraz w walce z nerwica i w zwiazku z sytuacja z choroba taty ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"wiecie co, ja dzieki nerwicy schudlam od grudnia 10 kg,no juz prawie 11kg, najlepsza dieta, tylko ile kosztuje????"

dzieki nerwicy przytylem jakies 30kg, swietna dieta =) bogu dzieki nie wazylem duzo wczesniej i jestem wysoki i normalnie wygladam...

czyli kazdy inaczej reaguje, ja niestety spadam z wagi, bo nie umiem jesc, bo wkrecilam sobie,ze jedzenie powoduje u mnie bol zoladka i tak skutecznie zmniejszam sobie racje zywnosciowe.

Na szczescie wlosy jeszcze nie wychodza, ale paznokcie sie rozdwajaja, no i codziennie lęk zabija radosc dnia codziennego, to juz chyba wolalabym wazyc duzo i nie kiec tych stanow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem mloda osoba mam43lata,Tata69,Rodzicy to Moj Skarb,zawsze moge na nich liczyc,Tata nie wie ze ma wyrok po pierwsxym badaniu byly tylko przepuszczenia mielys my z Mama nadzieje ze to pomylka ale niestety :( no i strasznie skomplikowana sprawa Rodzicy mieszkaja na Litwie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście już od ponad dwóch tygodni czuję się dobrze,wychodzę na spacery, do sklepu, nawet zacząłem z powrotem wracać do życia towarzyskiego,cieszę się bardzo i mam nadzieje ze ten stan potrwa jak najdłużej,dodam ze nie faszeruje się lekami tylko samo jakoś puściło,w razie W mam hydroxyzinum 25mg-ale to już dopiero wtedy jakby było naprawde zle,a zazwyczaj w lekkich stanach to tylko ziołowy nervosol i melisa,ale jak już wspomniałem ponad dwa tygodnie elegancko,życze wam tego samego,pozdrawiam. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja czekam na przebiegunowanie ziemi żebyśmy chociaż się znaleźli na szerokości geograficznej Węgier, no ale zalałoby nas albo inna katastrofa by się wydarzyła. A Póki co Golfsztrom słabnie i będzie u nas coraz zimniej wbrew propagandzie o ociepleniu klimatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Uwielbiam" budzić się o 7 rano z napadem duszności. Wrażenie, że zamyka mi się gardło, że jest opuchnięte. Nieznośny strach, że zamknie mi się dopływ powietrza. Mimo że wiem lepiej, mimo że miałam tak już wiele razy i nigdy nie umierałam, ale potwór w środku mówi "a co, jeśli tym razem to nie nerwica? jeśli naprawdę coś ci jest?". Wzięłam afobam, a o 9 wychodzę na zajęcia, więc będę nieprzytomna. Genialnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi