Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

@Illi, @Dryagan, rozmawiałem wczoraj z chatGPT na temat botów, wkleiłem screeny, zapytałem o rozwiązanie itd. Dostałem konkretną odpowiedź, wiadomo, nie mam uprawnień, ani adminskich, ani moderatorskich, a czat zaproponował, że nie szkodzi, żebym wysłał gotowe rozwiązanie do adminów i on przygotuje to wszystko w pdf. 

Zrobiło mi się głupio, dlaczego mam być pośrednikiem i miałbym się mieszać w sprawy organizacyjne forum, więc nie rozmawiałem dalej. Tak tylko piszę, dziś nie zauważyłem ani jednego spamerskiego konta, poradziliście sobie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Maat napisał(a):

Mnie wkurza debilizm niektórych kierowców.

No po prostu ręce opadają.

Nie wiem z czego to wynika. Brak uprzejmości, pokazanie że ja pierwszy... całkiem niedawno był niedaleko wypadek, bo facet poczuł się chyba "upokorzony", że ktoś śmiał przed niego wjechać. Całe szczęście bez ofiar, jednak auta do kasacji raczej. Debile po prostu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Illi napisał(a):

Nie wiem z czego to wynika. Brak uprzejmości, pokazanie że ja pierwszy... całkiem niedawno był niedaleko wypadek, bo facet poczuł się chyba "upokorzony", że ktoś śmiał przed niego wjechać. Całe szczęście bez ofiar, jednak auta do kasacji raczej. Debile po prostu..

Brak uprzejmości?

Ja się z tym raczej nie spotykam.

Za to z chamstwem i totalnym brakiem wyobraźni,nawet nie chce mi się denerwować.

Niestety,nagminne są takie sytuacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, Maat napisał(a):

Brak uprzejmości?

Ja się z tym raczej nie spotykam.

Za to z chamstwem i totalnym brakiem wyobraźni,nawet nie chce mi się denerwować.

Niestety,nagminne są takie sytuacje.

W Polsce na drodze jest jak w dżungli. 

Wpychanie się, pośpiech, jazda z telefonem przy mordzie itp. Po warszawie nienawidzę jeździć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi