Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wasze wtopy

Sigrid

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Jak raz wracałem z pubu i zjadłem hamburgera i frytki, i wracając na chatę nie wytrzymalem do kibla i osrałem spodnie. Nie wiem czy mnie ktoś widział, ale to był dramat Xd 

No dobra, nie będę gorsza. Posrałam się raz w psychiatryku (skutek uboczny leku). No nie zdążyłam do kibla wstyd jak chuj. 

A z innych to zasnęłam podczas ekhhmmmm drobnych zabaw. Klozapol już zaczął działać i odleciałam. 🥺

A raz jak chciałam wyjść z banku, to wpadłam na szybę ( nie widziałam, wleciałam z takim impetem, że mi okulary spadły. Wszyscy się na mnie patrzyli jak na debila. 

Edytowane przez Sigrid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Haha, ja po relanium w psychistryku jakiegoś ślinotoku dostałem i mi warga zwisała, wtff

E tam ślinotok to norma przy tych lekach haha. Ja codziennie poduszkę muszę zmieniać bo całą oślinię. xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś jak byłem w szpitalu, to na dolnym oddziale biegała jakaś niedorozwinięta dziewczyna i raz śpię, a ona lata po korytarzu i mi pod łóżko podlazła i ślina leciała na poduszkę jej, fuu.

A potem podlazła do jakiegoś innego typa, to ten się przestraszył i zdenerwował, hahah a ja wylewałem ze śmiechu. A potem ona czy jakiś gościu nasrali na podłogę w korytarzu, LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze że byłam na piętrze 2 bo srali na 4 Xd

Super temat!!! 

No to już pisałam że rzygalam na własnej studiowce do kibla zdążyłam ale to się spodziewałam a raz miałam akcję że się nie spodziewałam i taka najebana na kebabie ledwo zdążyłam 😬

Hm z śmiesznych rzeczy to na wycieczce albo koloniach poszłam odnieść talerz jak wszyscy poszli odnosić wróciłam do pustego długiego stołu usiadłam wypiłam herbatę zorientowałam się że pomyliłam miejsce usiadłam obok piłam swoją herbate wróciła dziewczyna i była bardzo zdziwiona że jej ktoś wypił rozgladala się a ja nie dałam po sobie poznać. Taka młoda byłam dziecko a już się objawił mój talent szpiegowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha,no teraz to smieszne ale ,w takich sytuacjach...

Ja kiedys jechalam  ruchomymi schodami i mialam moje ulubione znoszone spodnie ze sztruksu.Bardzo je lubilam i nie zwrocilam uwagi że cos się przetarly gdzie nie trzeba.No i schylajac się po koszyk....trach😆😆😆na du..pie.Dobrze ze mialam dłuższą bluzę. Poszło równiutko po szwie.😆😆😅

Dobrze ze nogawki nie odpadly hahaa.

17 minut temu, Sigrid napisał(a):

Taa, też widziałam jednego pacjenta co się za bardzo odkleił i zesrał się na środku korytarza

Jeso to tam az tak się dzieje?🤭🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zima, czas okołoświąteczny, poszłam do sklepu z plecakiem na plecach. No i jak to święta - wszędzie mikołaje, choinki, jakieś świecidełka. Ja przechodząc jakichś kartonowych dekoracji wzięłam i zahaczyłam tym plecakiem wszystko pospadało, Mikołaj, choinka, inne ozdoby. Szybko spierdoliłam żeby nie było na mnie xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się raz upiłam w barze i poszłam do ubikacji żeby się wysikać. Ale zachciało mi się wymiotować więc się pochyliłam nad ubikacją. Nie wiem ile tam byłam, mój facet zaczął się martwić i przyszedł zobaczyć czy nic mi nie jest, otworzył drzwi, a tam na pierwszym planie była moja gola dupa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy kwestie:

1. Momenty kiedy otwierasz komuś drzwi do kibla jak na nim jest lub gdy kto otwiera je tobie bo się nie zamknąłes sa najbardziej żenującymi w życiu. Nie wiem który gorszy

2. Ruchome schody to mój strach z dzieciństwa. Bałam się że wciągnie mi sznurowki zawsze że za późno ruszę noga 

3. Plecak czy duża torba to jest dramat oni specjalnie robią takie wąskie ekspozycje w sklepach znaczy przejścia między nimi. Chuj z butami czy choinka ale w takiej np homli czy podobnych masz ekspozycję wszędzie szkło kubeczki wszystko wystaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

1. Momenty kiedy otwierasz komuś drzwi do kibla jak na nim jest lub gdy kto otwiera je tobie bo się nie zamknąłes sa najbardziej żenującymi w życiu. Nie wiem który gorszy

Powiedz to osobom w psychiatryku 🤣 ile to już razy ktoś mi do kibla wszedł bo niestety, nie można się zamkknąć od wewnątrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze mi się przypomniało że jak byłam mała zatrzasnelam się w wc w M1. I byłam tam tak długo nie mogłam tego otworzyć zapięcia aż się tata który czekał zaniepokoil i musiał wejść mi pomóc otworzyć. Strasznie to potem przeżywał. A ja za każdym razem w życiu jak wlazlam przez pomyłkę do męskiego no to też się zawsztydzilam w tej chwili ale takto miałam fun z tego xD

3 minuty temu, Sigrid napisał(a):

Powiedz to osobom w psychiatryku 🤣 ile to już razy ktoś mi do kibla wszedł bo niestety, nie można się zamkknąć od wewnątrz

Och jak nie można to nie ma żadnego wstydu! Wstyd jest właśnie dlatego że "co za kretyn się nie zamknal". Ja tak zawsze pomyślę choć tego nie mówię 😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Och jak nie można to nie ma żadnego wstydu! Wstyd jest właśnie dlatego że "co za kretyn się nie zamknal". Ja tak zawsze pomyślę choć tego nie mówię 😂😂

Nie wiem jak u was z odpływem i rurami, ale prawdziwa wtopa jest wtedy, gdy zapchasz kibel w takim miejscu. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś mama wysłała mnie po cebulę, bo w domu zostały dwie i ja w głowie miałem, że mam kupić właśnie dwie. No i w sklepie jak debil proszę o dwie cebule zamiast kg. Wyszło kilkadziesiąt gr. i chcę płacić kartą. Facet mówi, że to mu sie nie opłaca bo więcej zapłaci za transakcje. No to wyciagam 10 zł. Ten mówi, że nie wyda no i dał mi je gratis 😛

Edytowane przez Grouchy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Grouchy napisał(a):

Kiedyś mama wysłała mnie po cebulę, bo w domu zostały dwie i ja w głowie miałem, że mam kupić właśnie dwie. No i w sklepie jak debil proszę o dwie cebule zamiast kg. Wyszło kilkadziesiąt gr. i chcę płacić kartą. Facet mówi, że to mu sie nie opłaca bo więcej zapłaci za transakcje. No to wyciagam 10 zł. Ten mówi, że nie wyda no i dał mi je gratis 😛

Hahahahahaahaa xd nie wiem czemu, ale Twoja historia mnie najbardziej rozbawiła. I co do cebuli, to raz byłam z kumplem w sklepie. To było jakieś 2 lata temu, więc już byłam dość stara i powinnam już umieć się zachowywać no ale nieee.... Babka stoi przede mną przy kasie z workiem z cebulą. Tej cebuli miała dużo. No i ja tam koło niej stoję z moim kolegą. I nagle już nie wytrzymuje i mówię do niej - Booooze! Ile pani wzięła cebuli! Ja nie mogę! Patrz ile cebuliiii!

Babka się nie odezwala za to mój kolega był zaskoczony i powiedział potem do mnie, że nie wytrzymałam w byciu normalna choć chwilę xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi