Skocz do zawartości
Nerwica.com

Przyjaźń damsko-męska

brum.brum

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Chociaż moja ostatnia wieloletnia przyjaźń zakończyła się w momencie, gdy obecny partner mojej przyjaciółki... zabronił jej utrzymywać ze mną kontakt ^^ Wybrała jego więc bywa i tak.

a co miała zrobić? Dobrze zrobiła. Ja bym się nie obraziła za taka czasowa zwieche;) Wlasciwie wystarczyło żeby się trzymać wszyscy razem co w tym wypadku by było tak że właściwie na czas związku musiałbyś być bardziej jego kumplem niż jej xd ale nadal można się widziec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

a co miała zrobić? Dobrze zrobiła. Ja bym się nie obraziła za taka czasowa zwieche;)

Nie mówię, że zrobiła źle. Bo wiadomo, że jeśli uważała, że będzie szczęśliwa w tym związku to wybiera właśnie to. Natomiast wg mnie ich zachowania były mega słabe - przede wszystkim jej partnera, że zaczął jej wybierać znajomych. Bo nie tylko ja zostałem skreślony ale nawet nasza wspólna znajoma, która też mu nie pasowała.

A ona też nie przegadała tego ze mną bezpośrednio, że coś się zmienia tylko po prostu zghostowała wieloletną przyjaźń prawie z dnia na dzień. Myślę, że na jakieś słowa wyjaśnienia miałem prawo liczyć. "czasowa zwiecha" to może być jak ktoś miesiąc się nie odezwie bo ma dużo na głowie ale nie świadoma wyjebka.

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Wlasciwie wystarczyło żeby się trzymać wszyscy razem co w tym wypadku by było tak że właściwie na czas związku musiałbyś być bardziej jego kumplem niż jej xd ale nadal można się widziec

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem co napisałaś. Ja go nie poznałem na żywo bo... unikał wszystkich wspólnych spotkań. Więc mnie znał chyba tylko z opowiadań innych osób. A później zmienił jej towarzystwo i nie mamy już wspólnych znajomych, żeby się regularnie widywać. A i przypadkiem spotkać się jest już ciężko, bo ja w międzyczasie się wyprowadziłem do innego miasta

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Tam też była brum xd

Właściwie to nadal jest xd. I miesiącami blagałem ją o foto stópek, bo pisała, że ma fajne i je lubi.

Jakbyś dostał zdjęcia stópek od brum.bruma to byś się mógł zdziwić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Tam też była brum xd

Właściwie to nadal jest xd. I miesiącami blagałem ją o foto stópek, bo pisała, że ma fajne i je lubi.

To ktoś inny.

brum ma tu ksywkę murb

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Nie mówię, że zrobiła źle. Bo wiadomo, że jeśli uważała, że będzie szczęśliwa w tym związku to wybiera właśnie to. Natomiast wg mnie ich zachowania były mega słabe - przede wszystkim jej partnera, że zaczął jej wybierać znajomych. Bo nie tylko ja zostałem skreślony ale nawet nasza wspólna znajoma, która też mu nie pasowała.

A ona też nie przegadała tego ze mną bezpośrednio, że coś się zmienia tylko po prostu zghostowała wieloletną przyjaźń prawie z dnia na dzień. Myślę, że na jakieś słowa wyjaśnienia miałem prawo liczyć. "czasowa zwiecha" to może być jak ktoś miesiąc się nie odezwie bo ma dużo na głowie ale nie świadoma wyjebka.

No słabo, mnie kiedyś były tak zghostowal, mieliśmy spoko kontakt dopóki się nie ozżenił. No ale w sumie byłam jego byłą, a niektórzy nie lubią takich kontaktów. Rozumiem, że żona najważniejsza, ale cieszę się, że mój facet nigdy mnie tak nie ogranicza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi