Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

Ale tak zastanawiał się właśnie nad tymi skokami serotoniny. Większy poziom serotoniny powinien chyba powodować lepsze samopoczucie? Większą chęć do życia, kontaktu z innymi ludźmi? A tutaj jest na odwrót.

Co masz na myśli mówiąc "namiastka normalności" ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tak zastanawiał się właśnie nad tymi skokami serotoniny. Większy poziom serotoniny powinien chyba powodować lepsze samopoczucie? Większą chęć do życia, kontaktu z innymi ludźmi? A tutaj jest na odwrót.

Co masz na myśli mówiąc "namiastka normalności" ? :)

No niestety, ale ssri raczej powodują coś odwrotnego czyli niechęć do wychodzenia, one bardziej przymulają niż odmulają, serotonina ogólnie zamula, ale na niektórych te leki działają bardzo dobrze, więc

musisz pobrac z 6-8 tygodni i wtedy ocenić z lekarzem czy jest ok, co do namiastki normalności to sam zobaczysz, te leki spłycają emocje i te dobre i złe, powodują że jesteś zadowolony z nic nie robienia, na paroksetynie mi osobiście nie chciało się nic kompletnie, tu trzeba też dopaminy, sama serotonina to za mało by wyleczyć depresje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 mg bromazepamu poszło :why::why::why:

-- Cz mar 17, 2016 8:37 pm --

Ale miło wchodzi to benzo , jejku coś pieknego.

-- Cz mar 17, 2016 8:44 pm --

Vengence,

Jest w porządku ale poczulem się zaatakowany odrobine szyderczo.

Nie miałem nic złego na myśli to był żart tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie piona ,przyjacielu.

Chce ktos pogadac przez tel ?

widze tu na randki się umawiacie :)

szanowny tictatu , ja jestem w takim stanie że nie miałbym siły puknąc kobiety dlatego mi rybka libido , to miał vengence na myśli , że nie masz się martwić libido , jak i tak się gniję w domu i nie ma się na nic siły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Benzowiec , cały dzień myślę o tobie czy cośCi się nie stało.chcesz pogadac przez fona ? Bo ja mam teraz full light.

zajebaleś se benzo to się gut czujesz :) ja 100mg baclofenu , ale po za kręceniem w głowie i otumanieniem nie mam ciekawych efektów , za duża dawkę wziąłem :) nie nie chcę przyjacielu bo się wstydze gadać przez fona , co innego jak bym był po kilku piwach .

gralem caly dzien w MK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tictac robienie przerwy z parotekstyna to najwiekszy blad bo wtedy ona nigdy sie nie unormuje na jednym poziomie w Twoim organizmie i bedzie ciagle skakać.... a na Benzo nie polecam pić... bo można odjechać.... mało było takich przypadków ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tictac robienie przerwy z parotekstyna to najwiekszy blad bo wtedy ona nigdy sie nie unormuje na jednym poziomie w Twoim organizmie i bedzie ciagle skakać.... a na Benzo nie polecam pić... bo można odjechać.... mało było takich przypadków ??

nie przesadzaj , co do picia na benzo .

-- 17 mar 2016, 22:04 --

w ogolę nie wprowadzaj takiej prawidłowości , wszystko nie jest takie proste i logiczne .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi