Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, alone05 napisał:

nie myłam codziennie, bo zapominałam

Też tak miałem bo nie byłem przyzwyczajony do rutyny i przez nadmierną senność i rozwalony nastrój po prostu miałem mniej czasu i chęci na wszystko.

Dzisiaj to aż się uczesałem i wyperfumowałem sam z siebie a nawet wyszedłem z domu się przejść :D

Jak mi wory pod oczami zejdą to macie moje słowo że wrzucam zdjęcie na forum >D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.03.2019 o 17:15, JERZY62 napisał:

@Reghum to się stanie z Twoim językiem jak będziesz pił energole :classic_dry:

Witam

Nie piję już bo nie potrzebuję, zwykle leczyłem tak ból głowy ale ostatnio to działało tak że ból głowy -> kofeina -> mania i zmęczenie, więc ehhh.

Solian działa wystarczająco dobrze po tylu latach że jedyne co mi zostało to ogarnięcie większej ilości snu bo 5-6h to za mało 😕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.04.2019 o 08:46, tosia_j napisał:

reghum, nie mozesz byc moderatorem IMHO skoro nie czytasz emocji w wypowiedziach

Serio nikt nie załapał że nie chcę być moderatorem a chcę po prostu pisać na nocnej? Myślałem że to oczywiste xd

No gosh ludzie, myślałem że jestem już przewidywalny, ehh 😕

Nie mam czasu na moderowanie, tyle gier do przejścia, tyle algorytmów do nauczenia, jeszcze schudnąć chcę i tak dalej i tak dalej. Już nie wspominając że co jakiś czas testuję soft open-source i zgłaszam bugi co wycina mi kilka godzin z danego dnia, plus piszę swoje własne projekty po godzinach (mam znajomego z którym piszemy soft), więc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 godziny temu, Reghum napisał:

jeszcze schudnąć chcę i tak dalej i tak dalej.

Reghum, ja również chciałbym schudnąć, ale przez moich rodziców (którzy na obiad wciskają mi mięso, a na śniadanie i kolację szynki, wędliny etc.) niestety nie jest to możliwe, jestem w tej sytuacji bezradny :bezradny:
Gratuluję wyboru na Moderatora, musiałeś na to zasłużyć, wielkie brawa :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Harding napisał:

Reghum, ja również chciałbym schudnąć, ale przez moich rodziców (którzy na obiad wciskają mi mięso, a na śniadanie i kolację szynki, wędliny etc.) niestety nie jest to możliwe, jestem w tej sytuacji bezradny :bezradny:
Gratuluję wyboru na Moderatora, musiałeś na to zasłużyć, wielkie brawa :brawo:

XDDD?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi