Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu męczę się ze swoimi stanami lękowymi. Zasadniczo cały tydzień nie czułem silniejszego leku. Dzisiaj rano wyprałem kurtkę motocyklową, buty i postanowiłem pójść na spacer. Jak tylko wyszedłem na ulicę od razu wpadłem na tłum ludzi. Szły ze trzy rodzinki z dziećmi. Od razu dostałem lęku. Jak szedłem na spacer to się zwiększał. Po dwóch godzinach wróciłem zdruzgotany. Mieszanina lęku, depresji, napięcia i przygnębienia. Czasami myślę sobie, że to bierze się z tego oddziału dziennego. Często jak stamtąd wracam czuje się podobnie.

Jak wyjść z zespołu lękowo-depresujnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozytywne rzeczy w dużej ilości to też stres. W przyszłym tygodniu mam podpisać umowę autorską w sprawie ekranizacji mojej książki "Szynkadela". Sukces jest olbrzymi, ale przeżycia nie są łatwe. W grę wchodzą duże jak dla mnie pieniądze. To kosztuje mnóstwo napięcia

zwłaszcza, że nie wiadomo co dalej może się zdarzyć. Oby tylko przeżyć ten przyszły tydzień i zbytnio nie rozkminiać.

Wieczorami piszę. Robię to cały czas od października. Ponieważ piszę komedie wieczorami jest naprawdę wesoło. Robię też prawko. Bardzo się tego bałem bo myślałem, że będę z elki wychodził wyczerpany, a tu się okazuje, że tak się fajnie jeździ że ja tam lecę się odstresować :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już niedługo skoki, chociaż chyba nie ma co zacieszać ponoc nieźle tam wieje i może być loteria, a takie konkursy, w których to pogoda rozdaje karty, nie lubie.

JERZY62, można i zjeść, ale soki to troche inne doznania no i można większa ilosc tych dobroczynnych składników skondensować w takim soku.

wieslawpas, to robisz jakąs dodatkowa kategerie prawka? bo myślałem ze ty osobówka normalnie jeździsz? daj znać jak twoja ekranizacja ruszy na kina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamówiłem sobie buty z usa, i płace prawie 50% mniej niż gdybym płacił w pl. u nas te buty w promocji 600 zł, a tam zapłaciłem 320 zł razem z przesyłką, i dzisiaj dostałem cynk, że buty dotarły do holandii i już zostały wysłane do kraju docelowego :great: wychodzi że nieźle z nas tu zdzierają.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi