Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, I dobrze, nie kumam idei tych głupkowatych wpisów reklamowych. Przecież to nie działa. :time:

A wracając do masy, chyba dobrze, że chudniesz? Chyba nie czujesz się chory, czy coś? :zonk:

rolosz, Ostatnio po ulewach poprosiłam pana strażaka, żeby nam zajrzał pod chałupę, czy ta zebrana woda wsiąknie, czy nie. Pomyśl - bardzo przystojny i bardzo zmęczony strażak na moim progu... :105: Wrażenie psuły tylko wielkie gumowe spodnie, ale i tak... :105:

Ḍryāgan, Coś reklamowałeś? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wracając do masy, chyba dobrze, że chudniesz? Chyba nie czujesz się chory, czy coś? :zonk:

Wiesz co, z jednej strony dobrze że chudnę, no ale właśnie z drugiej... ruchu mam tyle samo co wcześniej (prawie nic) i jem tyle samo, a dosyć szybko chudnę, co jest nieco podejrzane.

Purpurowy, kup sobie karnet na siłkę lub ćwicz w domu.

Chyba lepiej w domu w moim przypadku.

ej....to tyle co ja ;)

Tylko że u Ciebie to było maksimum, a u mnie minimum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Będzie dobrze Kochana. < głaszcze> Muzyczka dobry pomysł.

Udało mi się przypomnieć sobie, jak nazywa się mój nowy kamulec. Przypomnieć może za duże słowo, dzięki fachowej knidze i netowi. ;) Przy okazji się dowiedziałam, że jest na liście kamulców dla mojego znaku zodiaku... :smile: Czym to człowiek się nie wspiera. :roll: Ale dzięki researchowi przypomniałam sobie o wspaniałych właściwościach ametystu, w związku z czym wyciągnęłam mój naszyjnik i jutro będę paradować obwieszona ametystami niczym łowca wampirów czosnkiem. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem się Wam pochwalić, jeszcze tego nikomu nie pisałem ani nie mówiłem (według mnie jest czym, bo wytrzymałem)

Po pierwszej nocy spędzonej na Woodstocku, pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było pójście na miasto... w celu kupienia biletu na pociąg i jak najszybszego oddalenia się z tego miejsca.

Chodzi o to że tam był alkohol, hektolitry alkoholu i przeraziło mnie to, bo bałem się że zaraz dam się skusić i rozpocznę na Woodstocku kolejny maraton, jeszcze dłuższy niż ostatnio.

Ale na szczęście zostałem i wytrzymałem, niemal całkowicie na trzeźwo i nie rozpocząłem kolejnego maratonu. I jak wiecie, nie żałuję że zostałem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi