Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, naprawdę pechowy dzień... :( Ale już mija i to na pewno koniec złych wydarzeń :!:

Dzisiaj przedostatnie spotkanie z p. Psychoterapeutką. Będzie mi brakować tej Pani. Naprawdę bardzo.

Coś się zaczyna, coś kończy...to jest wpisane w nasze życie.

Te 7 miesięcy minęło tak szybko :mhm:

Jednak efekty oczekiwane i spodziewane przeze mnie napływają sukcesywnie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uch, u mnie też nie wesoło. Obudziłam się rano w potwornym humorze. Wydawało mi się, że jestem sparaliżowana od szyi w dół, jednak obeszło się bez leków. Poszłam na zajęcia, ale nie wiem czy był to dobry pomysł. Wydawało mi się, że będę musiała wybiec z sali, bo inaczej się uduszę. Zerwałam się więc z ostatnich zajęć. Nerwica to niezwykle upierdliwy gość w mojej duszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cocosc, ja tez sie taka obudzilam. przeszlo po lekach. pozniej ten wyjazd z synem do lekarza,w,samochodzie znoow panika. znow tablety. wieczor pod znakiem nerwow,dopiero teraz mi sie poprawia. a juntro? to jedna wielka niewiadoma. ale woole myslec ze sparalizowana strachem nie wstane. a jeszccze mam dzis urodziny. choroba mi zyczen nie zlozylla

-- 12 gru 2012, 20:55 --

Lady Em., jakby moj zoladek cos przyjal? a rano tto ttylko kawe toleruje. i toz mlekiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak już myślałem,że robię postępy,to dziś tragedia;/ czy w domu,czy poza domem...serce bum bum bum,ścisk w żołądku,niepokój.cały dzień się zastanawiam o co może mi chodzić. próbuję wkręcać sobie jak jest zajebiście, dowalać muzykę,wrzucać wyższe obroty,różne sposoby,które na ogół pomagały.NIC,ZERO;/ cały dzień z głowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denerwuję się moją pracą inż :/ i miałem pod prysznicem znowu lekki atak paniki :|

Stres związany z pracą inzynierską jest naturalny. Ataki paniki też się mogą czasem zdarzać. Pracuj dalej nad sobą. Lęk tak łatwo nie odpuszcza. Ale pamiętaj, że jesteś na dobrej drodze. Głowa do góry! :)

Dzięki jestem wkurwion* na siebie bo wybrałem sobie taką prace, co inni piszą na magisterkę :/ kurw*...... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denerwuję się moją pracą inż :/ i miałem pod prysznicem znowu lekki atak paniki :|

Stres związany z pracą inzynierską jest naturalny. Ataki paniki też się mogą czasem zdarzać. Pracuj dalej nad sobą. Lęk tak łatwo nie odpuszcza. Ale pamiętaj, że jesteś na dobrej drodze. Głowa do góry! :)

Dzięki jestem wkurwion* na siebie bo wybrałem sobie taką prace, co inni piszą na magisterkę :/ kurw*...... :/

hehe miałem podobnie. Na temat licencjata wybrałem sobie nowatorski temat (pisałem o stadionach piłkarskich na kierunku geografia) i bujałem się z nim półtora roku po terminie. Na magisterce już takiego błędu nie popełniłem i wybrałem w miarę normalny temat i w miarę w terminie się z nim uwinąłem.

Powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam paskudny atak lęku, z którym nie mogłam sobie poradzić. :(

-- 12 gru 2012, 22:43 --

Mightman, a ja nie mogłam zabrać się przez cały rok za pisanie pracy z powodu silnego epizodu depresji, tak więc potem musiałam pisać wszystko na raz. To był koszmar, miałam ciągłe ataki paniki i nie mogłam normalnie funkcjonować. Musisz to jakoś spróbować przeżyć. Trzymam kciuki! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi