Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

dar

do samotności można się przyzwyczaić...

NIEwrociszTu w jakimś stopniu już się przyzwyczaiłem. Bardziej martwi mnie świadomomość, że w niktórych momentach człowiek potrzebuje pomocy i bardziej się o to martwię, na zapas co będzie w przyszłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dar

rozumiem że masz na myśli strach przed pomocą od innych? pomoc sama w sobie nie jest taka straszna...

NIEwrociszTU

Nie obawiam się pomocy od innych ale tego że może będę jej potrzebował w przyszłości. A jak człowiek jest samotny to o pomoc bywa trudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś fatum u mnie ze zwierzakami. Wczoraj ktoś mi ukradł ślicznego puszystego szczeniaka a teraz wróciłam a na podjeździe leży moja kotka z zakrwawionym uchem i prawdopodobnie przetrąconym karkiem, zdechła na moich oczach :(

och życie czemu tak pędzisz?

nie dajesz sercu oddechu

czy kiedyś za tobą nadążę?

czy umrę nawet w pośpiechu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki dziewczyny, zwierzak własnie spoczął na wieki pod świerkiem :( . Szkoda mi tej kotki. Taka była fajna, zakradała się do łóżka i mruczała do ucha. Jej siostra jest mniej przymilna, woli chadzać swoimi kocimi drogami.

och życie czemu tak pędzisz?

nie dajesz sercu oddechu

czy kiedyś za tobą nadążę?

czy umrę nawet w pośpiechu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to że moja matka wszystko wie lepiej... co mi dolega i jak mam się leczyć... uważa że jest bardziej kompetentna od wszystkich lekarzy a ja tylko daję sobą manipulować wszystkim .... no ja pierd... aż miałam dzisiaj ochotę ją czymś trzasnąć... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, bo zawsze jak mam sporadycznie wyjście to coś się dzieje....dziś okres...i dupa z psychologa...już mi tak głupio przed nim że w ogóle mam ochote zrezygnwoać z terapii :why:

A może ty nie chcesz iść do psychologa? Buntujesz się podświadomie?

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi