Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Wkurza mnie, kiedy pewna jednostka przy każdym kontakcie z nim musi zapytać "co się z tobą dzieje?!" "co z tobą jest ostatnio?!". Nie brzmi to jak pytania, które mają wesprzeć. Czuję się znowu potępiona za to, że mam czelność czuć się gorzej.

Twits_1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurza mnie psychoterapia i ci nudni ludzie, którzy tam chodzą, jak jeszcze zaczną ględzić o pracy to najchętniej bym stamtąd uciekła, muszę to jakoś odreagować w domu, nie cierpię psychoterapii, psychonudziarstwa :twisted:

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie ostre słońce :twisted: źle się czuję jak za ciepło :twisted: mimo, że tyle pięknych pań chodzi odsłaniając swoje ciała :mrgreen: jedyny plus dnia w lato, wielki plus. Trzeba wymyślić jakiś ochładzający strój na te dni :mrgreen:

Walczę z moim największym wrogiem, który siedzi we mnie. Bez litości! Litość to zbrodnia! Niszcz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie to że jestem skazana na przegraną. Jestem podczłowiekiem. Nie zasługuje na leczenie ani na jedzenie. Powinno trzymać się mnie w budzie jak psa. Jestem psem.

Ludzie o szerszym intelekcie wiedzą, że nie ma ostrej granicy między tym co realne i nierealne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie to że muszę leżeć na podłodze bo nie zasługuje na spanie w łóżku. Łóżko jest dla ludzi. Wkurza mnie to że mam problem z uchem i nie pozwoliłam zbadać się lekarzowi. Wstydzę się żeby patrzył mi do ucha :(

Ludzie o szerszym intelekcie wiedzą, że nie ma ostrej granicy między tym co realne i nierealne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie to że jestem skazana na przegraną. Jestem podczłowiekiem. Nie zasługuje na leczenie ani na jedzenie. Powinno trzymać się mnie w budzie jak psa. Jestem psem.

musisz zmienić swoje myślenie, przeczytaj książkę "6 filarów poczucia własnej wartości" Nathaniel Branden.

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie, że tak bardzo chciałam jechać na Jarocin, ale oczywiście nikt nie chciał. I wkurza mnie, że zamiast jechać sama i spróbować, znowu się poddałam i zostałam w domu... Mam wrażenie, że pełno fajnych rzeczy mnie omija przez głupi lęk :/

There's an old voice in my head that's holding me back

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi