Skocz do zawartości
Nerwica.com

Plany, marzenia, cele...

Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Kupić autko (Beeemę), odnaleźć prawdziwą przyjaciółkę, z którą będzie można porozmawiać o wszystkim, spędzić miło czas..

Mieć dobrze płatną pracę ;P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje super plany:

1 pokonac nn

2 skonczyc studia

3 uciec stad

4 znalezc robote na miare wlasnych mozliwosci*

5 zaczac normalnie jesc

6 miec wyjebane

* tj. bede siedziec w kiosku a po godzinach w kinie

ok to 2 juz nieaktualne i w to miejsce wpisuje: RZUCIC STUDIA I CHODZIC NA TERAPIE :yeah: (trzymajcie kciuki bym wytrwala)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dar, mogę Ci ukraść marzenie?

ukraść? Jak mam to rozumieć? :D

Licencji na takie marzenie nie mam więc każdy może mieć podobne ;) Chociaż wolałbym już nie mieć tego marzenia. Lepiej żeby się już spełniło. Chwilami miło jest pomarzyć :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje obecne marzenia:

1. Wyleczyć się, dojść do stanu kiedy odetchnę i zacznę żyć normalnie, bez ciągłego lęku, bez tego pierdolonego poczucia zależności od kogoś, bez obawy o siebie, bliskich całego tego zamieszania w mojej głowie

2.Wyjść ze wszystkich problemów z dobrym szczęśliwym zakończeniem jak w filmach...

3. Znaleźć pracę, usamodzielnić się

4. Zacząć czuć się dorosłą i umieć brać odpowiedzialność za siebie nie bojąc się i nie czekając aż ktoś zrobi to za mnie

5. Chciałabym żeby przestały trząść mi się ręce, co umożliwiłoby mi pracę w ukochanym zawodzie

6. Żyć jak normalny człowiek :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Dokończyć prawko...

2. Wyprowadzić się od rodziców,

3. Znaleźć pracę i usamodzielnić się,

4. Cierpieć.

Plany na jakieś 2, 3 miesiące..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, wiedziałem, że zadasz te pytanie.

Lubię cierpieć, chcę cierpieć.. chcę się źle czuć, chcę narzekać, chcę być smutny.

Dużo chcę > taki widzę sens swojego cierpienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lonely94 A myślisz,że to dobrze,że polubiłeś swoje cierpienie? Ja cały czas staram się z nim walczyć, nie chcę go i nie potrafię polubić a nawet zrozumieć, kiedyś próbowałam się z tym "pogodzić", że tak jest i nie wyszło mi to na dobre. Oczywiście nie bierz tego do siebie, nie chcę Cię krytykować czy mówić,że źle robisz tylko trochę zadziwia mnie to,że umiesz tak żyć z tym cierpieniem,że nie chcesz czuć się lepiej. Byłam w szpitalu tam wszyscy cierpieli i to cierpienie nie prowadziło do pogodzenia się z tym a raczej do prób samobójczych, do rozpaczy i wołania o pomoc, przepraszam,że tak Cię męczę ale jesteś pierwszą osobą od której słyszę,że lubi cierpieć i nie chce się śmiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi