Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

A czemu dalila sie obraziła na ten temat? Przecież to nie my ja hejtowalismy tylko przyszła tu w gości babeczka która mocno agitowała za wywaleniem nas z tego forum 😅 trochę ironia losu 

Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi i o jakie dramy, a Dalila do mnie też, że za dużo chciałbym wiedzieć, jakieś forumowe sekrety i intrygi, i pewnie ma już chłopaka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, lily was here napisał(a):

A czemu dalila sie obraziła na ten temat? Przecież to nie my ja hejtowalismy tylko przyszła tu w gości babeczka która mocno agitowała za wywaleniem nas z tego forum 😅 trochę ironia losu 

Ja wkleiłam tu 3 linki z kafe, gdzie bardzo chamsko o niej pisano - żeby miała tego świadomość co tam się dzieje, jaki poziom trzymają tam niektóre wątki które powstają na kanwie tutejszych rewelacji. I że może w takim przypadku lepiej pisać takie rzeczy na priv a nie na głównej bądź też być mniej wylewnym tutaj.

Ona mi "uprzejmie" doniosła że ktoś się z nią kontaktował na mój temat - gdzie z nikim nie utrzymuje takich prywatnych korespondencji. Potem jakiś screen ze to niby jakiś Kuba Rozpruwacz - jak wchodzę na typa fb to jest to chłop z okolic Sopotu, jakiś konfiarz/ narodowiec. Ja nie znam nikogo stamtąd. Zatem wtf... Nie wiem kto tu jest znad morza...

Potem zaczęły się grupowe podjazdy do mnie na temat obciągania itd.

To się zamieniło w kloaczny poziom.

Jak się chce odwrócić kota ogonem to jeździe się najniższymi tekstami właśnie.

Zbyt przeceniałam niektóre osoby.

Jeśli będą dziać się dalej dziwne rzeczy to tak tego nie zostawię. 

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

O czym? 

Mnie to lata, bo ja z Dalilą nie jestem, więc nie chce nikogo obrażać. :D 

No ale jednak ktoś o niej tam chamskie wątki zakładał. O taki poziom kafe właśnie mi chodziło. 

Mnie też lata, bo to obca osoba ale dobrze czasem wiedzieć. Tak mi się wydawało.

Ale widzę że szkoda się było odzywać. Natomiast jak ma jakieś takie rewelacje że ktoś się z nią kontaktował niby o mnie to się pisze do mnie na priv a nie wywleka na ogólnym. No chyba że chce się specjalnie robić szopkę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

No ale jednak ktoś o niej tam chamskie wątki zakładał. O taki poziom kafe właśnie mi chodziło. 

Mnie też lata, bo to obca osoba ale dobrze czasem wiedzieć. Tak mi się wydawało.

Ale widzę że szkoda się było odzywać. Natomiast jak ma jakieś takie rewelacje że ktoś się z nią kontaktował niby o mnie to się pisze do mnie na priv a nie wywleka na ogólnym. No chyba że chce się specjalnie robić szopkę. 

Dziwne to trochę, bo kuba rozpruwacz to przecież chyba jakiś morderca był? 

W sumie to też by mnie to martwiło, i dlaczego akurat o Ciebie się kontaktował?? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dziwne to trochę, bo kuba rozpruwacz to przecież chyba jakiś morderca był? 

W sumie to też by mnie to martwiło, i dlaczego akurat o Ciebie się kontaktował?? 

Bo może ja chcę poznać wiedzę "cmentarną" (już tak mi ktoś kiedyś pisał) a także ruszam pewne niewygodne tematy. Multum dziwnych kont tu do mnie wypisywało.

A w to że to był akurat ten chłop ze screena to tylko dziecko by chyba uwierzyło. 

Cóż mógłby chcieć ode mnie konfiarz/ narodowiec/ myśliwy / leśny rajdowiec z  Zoppot. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Bo może ja chcę poznać wiedzę "cmentarną" (już tak mi ktoś kiedyś pisał) a także ruszam pewne niewygodne tematy. Multum dziwnych kont tu do mnie wypisywało.

A w to że to był akurat ten chłop ze screena to tylko dziecko by chyba uwierzyło. 

Cóż mógłby chcieć ode mnie konfiarz/ narodowiec/ myśliwy / leśny rajdowiec z  Zoppot. 

Serio? O k*#$@

Nie wiedziałem, że tutaj takie gagatki wchodzą w ogóle. 😕 Ja też bym się bał, gdybym takie wiadomości dostawał.

Do mnie tylko Fuji pisali i Dalila, i tylko tyle. Żadnych dziwnych wiadomości tego typu nie miałem... 

To ja chyba się boję spotykać z Dalilą w takim razie teraz.

Może już lepiej zapomnieć o tym. :D Miło było, ale za duże ryzyko, a ja nie wiem w co się wmieszam, w razie czego.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Ale przyznaj że oczekiwany efekt psychologiczny jest.

Nie wiem, spytam się szwagra policjanta co o tym sądzi.

No nieładnie. :P

Szkoda, że nie miałem aparatu, to nie strzeliłem foto stópek Dalili na pamiątke, a teraz spotkania już nigdy nie będzie, to sobie nie pooglądam. Smuteczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Nie w tym sensie, nie obraziłam się. To był fajny temat i miły A przyszla gnoj robić więc moze jak ja nie będę pisać tu to się znudzi i może pójdzie stąd. Jak co ja jej nie czytam już 

9 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dalila idzie pewnie na disco i balety razem ze swoim chłopakiem Grouchy xD. I Fuji może też z nimi pójdzie ; p

Nie mam chłopaka a grouchy to lubi fembojow xd wiec Fifi nie pisz bzdurek oke :D chyba że to miał być żart :D

5 minut temu, brum.brum napisał(a):

Co Ty odwalasz Dalila?

Co mam odwalac? Cpam pije i mam hipomanie czego nie rozumiesz. A tak serio to cytat z piosenki której widocznie nie pamiętacie

9 minut temu, brum.brum napisał(a):

A Ty zazdrosny? O co Ci chodzi? 

Bronisz mnie czy robisz afere bo nie wiem, przecież nie pisze nic z twoim udziałem🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozpoczynają się powoli sezony zasadnicze 2026/2027, a wraz z nimi prezentowane są nowe koszulki drużyn sportowych - zarówno tych wielkich światowych ikon, jak i tych mniejszych lokalnych klubów.

Na pierwszy rzut przyjrzymy się absolutnym gigantom, drużynom, które budzą pierwsze skojarzenia laikom z całego świata gdy myślą o futbolu - Real Madryt oraz FC Barcelona.

Oczywiście koszulka Realu, klasycznie biała, a granat i ciemniejszy odcień czerwieni, to barwy wielkiej Barcy.

Jakie jest wasze zdanie co do obu wariantów na zbliżający się sezon La Liga? 

W moim odczuciu w tym sezonie wygrywa koszulka Barcelony, ze swoimi pasami przechodzącymi w różne odcienie jednej dominującej barwy, gdy nagle następuje przełamanie przez kolejny zestaw pasów z odcieniami barwy kontrastującej. Daje to wrażenie dynamizmu, ale jednocześnie zachowuje typowy dla tego klubu szyk i klasę. Koszulka wygląda bardzo ciekawie

Co do koszulek Realu na ten sezon, to raz - są one bardzo podobne do poprzednich zestawów, a dwa, nie potrafię się przekonać do tego zestawu zieleni i różu na bieli - nie komponuje mi się to dobrze w jedną całość i mam wrażenie, że wyglądają zbyt infantylnie... Zdecydowanie wolałem zestawy z ciemno-złotymi pasami, lub po prostu czarnymi na białym materiale.

A jakie są wasze opinie? Jestem bardzo ciekaw. ;)

real.jpg

barca.jpeg

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie w tym sensie, nie obraziłam się. To był fajny temat i miły A przyszla gnoj robić więc moze jak ja nie będę pisać tu to się znudzi i może pójdzie stąd. Jak co ja jej nie czytam już 

Fifi już wypisuje ze sie na temat obraziłaś 😅

zostan, niech mała mi sobie idzie, i tak nas od gowna wyzywała a nagle sobie tu robi poletko do inb. My tu mamy tylko prawo do inb jako kafeteryjne gowno 😅

4 minuty temu, eRCe napisał(a):

Rozpoczynają się powoli sezony zasadnicze 2026/2027, a wraz z nimi prezentowane są nowe koszulki drużyn sportowych - zarówno tych wielkich światowych ikon, jak i tych mniejszych lokalnych klubów.

Na pierwszy rzut przyjrzymy się absolutnym gigantom, drużynom, które budzą pierwsze skojarzenia laikom z całego świata gdy myślą o futbolu - Real Madryt oraz FC Barcelona.

Oczywiście koszulka Realu, klasycznie biała, a granat i ciemniejszy odcień czerwieni, to barwy wielkiej Barcy.

Jakie jest wasze zdanie co do obu wariantów na zbliżający się sezon La Liga? 

W moim odczuciu w tym sezonie wygrywa koszulka Barcelony, ze swoimi pasami przechodzącymi w różne odcienie jednej dominującej barwy, gdy nagle następuje przełamanie przez kolejny zestaw pasów z odcieniami barwy kontrastującej. Daje to wrażenie dynamizmu, ale jednocześnie zachowuje typowy dla tego klubu szyk i klasę. Koszulka wygląda bardzo ciekawie

Co do koszulek Realu na ten sezon, to raz - są one bardzo podobne do poprzednich zestawów, a dwa, nie potrafię się przekonać do tego zestawu zieleni i różu na bieli - nie komponuje mi się to dobrze w jedną całość i mam wrażenie, że wyglądają zbyt infantylnie... Zdecydowanie wolałem zestawy z ciemno-złotymi pasami, lub po prostu czarnymi na białym materiale.

A jakie są wasze opinie? Jestem bardzo ciekaw. ;)

real.jpg

barca.jpeg

Ten koleś sie zakłada ze zgoli brwi jak sie okaże ze jest ładniejsza niz jego nowa panna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

No i ona o tym wie, nie jest taka głupia i była tam zanim odkryłaś przed nią te Amerykę w puszce.

i nie wypisuj, ze ten temat poruszasz na tym akurat wątku bo my z Kafe i na Kafe gnojowe tematy o niej zakładają, bo osoby tu piszące maja z tym tyle wspolnego co i ty(nota bene tez z kafe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

No przykre to jest, a w ogóle dostałem właśnie bana i założyłem sobie konto Elciaa ❤️ z avatarem papugi :D 

Wcześniej KochamElciee też mi tam banowali, dlatego przestałem zakładać. Elciaa w ogóle gdzieś wyparowała, i tak smutno jakoś :( 

ty powinienes tam miec bana po 5 minutach jak sie pojawisz i powinni to robic tak dlugo jak bedziesz sie pojawial. jestes wredny i blokujesz wszystko jak widzisz ze nie ma moderacji bo masz podly charakter i jeszcze placzesz ze cie czasami zbanuja ? 

a kuba rozpruwacz sadzac po nicku to bedzie menel tirowiec pewnie sie wscieka ze znalazla sie jakas naiwna na randke z toba, wyczul chore łanie i sam chce byc na twoim miejscu, wiec im pewnie pisze ze jestes taki i owaki i na twoim tle on moze nie wyglada tak zle jak bez ciebie. kiedys tam wklejal zdjecia jakiejs baby z nerwicy moze to byla mala mi(nie pamietam nicku)  i moze jej te bzdury opowiada, skoro w szczepionki zabójcze wierzy to nic dziwnego ze i gadki menela łyka jak rasowy pelikan. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wkleiłam tu 3 linki z kafe, gdzie bardzo chamsko o niej pisano - żeby miała tego świadomość co tam się dzieje, jaki poziom trzymają tam niektóre wątki które powstają na kanwie tutejszych rewelacji. I że może w takim przypadku lepiej pisać takie rzeczy na priv a nie na głównej bądź też być mniej wylewnym tutaj.

Ona mi "uprzejmie" doniosła że ktoś się z nią kontaktował na mój temat - gdzie z nikim nie utrzymuje takich prywatnych korespondencji. Potem jakiś screen ze to niby jakiś Kuba Rozpruwacz - jak wchodzę na typa fb to jest to chłop z okolic Sopotu, jakiś konfiarz/ narodowiec. Ja nie znam nikogo stamtąd. Zatem wtf... Nie wiem kto tu jest znad morza...

Potem zaczęły się grupowe podjazdy do mnie na temat obciągania itd.

To się zamieniło w kloaczny poziom.

Jak się chce odwrócić kota ogonem to jeździe się najniższymi tekstami właśnie.

Zbyt przeceniałam niektóre osoby.

Nie wiem o co chodzi, serio nie kumam tej inby.

Prawda jest taka, ze podczepiłaś sie pod bruma jak ja przyatakowak, bo nadarzyła sie okazja i twoim pierwszym problemem była jej atencyjnosc. To może i być sobie atencyjna, większość ludzi wypowiadających sie na tematy osobiste na forum sa atencyjni w jakims stopniu. Ta reszta zarzutow ktorych nikt nie kuma doszła lawinowo później. 
a o Kafe ona doskonale wie co to i czego sie tam spodziewać, wiec zakończ już te fałszywa troskę, my ja ostrzegaliśmy zrobiła po swojemu i koniec tematu. Jest dorosła. 
gadalas ze przyniesiemy tu gnój a wlasciwie rozkręciłaś jedna z mniej miłych inb na tym temacie, gratuluje 

A Ty dalila zostan, jesli ktos ma isc to mala mi bo to ona wrzeszczała żeby nas absolutnie stad wywalic wiec jakby bardziej ten scenariusz sie klei 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widac ze jestes z kafeterii za chwile zacznie sie grozenie prokuratorem albo alibaba i 40 rozbójnikami :D

u tamtych mitomanów to na porzadku dziennym ze 5 razy na dobe strasza ze ida do dzielnicowego zeby zaprowadzil porzadek w internetach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ona zanim sie z nim spotkala to dobrze wiedziala ze jest podły i ma nasrane w bani a mimo to poszla z nim do lasu, wiec marnujesz swoj czas probujac jej uswiadomic to co juz 100 razy ktos napisal. wczesniej te tematy tez widziala jak widac lubi miec stado simpow i nie przeszkadza jej ze te simpy sa mocno odklejone. 

kazdy fan sie liczy bo podnosi ego tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, brum.brum napisał(a):

A Ty zazdrosny? O co Ci chodzi? 

a ty go znasz od dzisiaj ze dziwi cie jego zachowanie ? on zwykle wyzywa od najgorszych tych ktorym wyznawal milosc chwile wczesniej i tak sie hamuje bo jeszcze nie bylo gadek co sadzi o laskach ktore nie sa dziewicami ale pewnie kiedys mu nerwy puszcza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi