Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

@lammaa Ty skąd jesteś? Byśmy się zgadaly zawsze mi brakowało koleżanek xd

60 km od Kalisza xd ale ja to stara baba ta Krejzi/Lily was here tutaj za mną łazi i pluje z libedem i się próbuje rządzić nie chce ich atencji za bardzo 

Edytowane przez lamma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lamma napisał(a):

60 km od Kalisza xd ale ja to stara baba ta Krejzi/Lily was here tutaj za mną łazi i pluje z libedem i się próbuje rządzić nie chce ich atencji za bardzo 

Ja za tobą łażę? Ale to ty chyba dzwonisz tutaj 😅🤦‍♀️

Godzinę temu, lamma napisał(a):

nie chce ich atencji za bardzo 

To może idz z mojego tematu? Forum jest duże. Czy znowu gwalcisz logikę zapluwajac sie w wyzwiskach i jednocześnie nie chcąc mojej atencji jak na siostrzanym forum? 😅

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, lamma napisał(a):

Starzy też są xd ale ja mam do Konina trochę kawałek ale sam uniejów bliżej, jeżdżą ekipy stamtąd. A starych jest tez i młodych taki miks ale to trzeba lubić 

3 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

Koleżanka Daria z Konina jest, to też niedaleko :D 

Konin do Kalisza to na pewno więcej niż 60 km 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koło 60-70km, jedzie się przez Kokanin :P 

@Dalila_ Byczynik kazał przekazać, że jak z nim pojedziesz na woodstock, to zapłaci Ci 3000zł :D 

Mnie proponował 1000zł jak Ci strzele foto z ukrycia hahah XD a ja nie dzięki :D Już się z koleżanką nie spotkamy, nie stresuj się tirowiec. :D 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

A tak w ogóle to ja już chyba nie chce się spotkać z Dalilą :P Bez sensu :D 

To miłego 🙂 

Na priv skończymy rozmowę :D ja wwcześniej napisałam coś tam wyżej że masz mnie pressowac czy coś takiego to nie mówiłam o pływaniu haha tylko że Fifi ty lubisz się zafiksowac na jednym temacie, wcześniej gierki teraz Dalila i pływanie. A na żywo przeciez tak ładnie rozmawiasz :D no i dlatego mi tak niezręcznie było i się czuje wywołana do odpowiedzi :D A ja nie lubię być na świeczniku więc ciiii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Na priv skończymy rozmowę :D ja wwcześniej napisałam coś tam wyżej że masz mnie pressowac czy coś takiego to nie mówiłam o pływaniu haha tylko że Fifi ty lubisz się zafiksowac na jednym temacie, wcześniej gierki teraz Dalila i pływanie. A na żywo przeciez tak ładnie rozmawiasz :D no i dlatego mi tak niezręcznie było i się czuje wywołana do odpowiedzi :D A ja nie lubię być na świeczniku więc ciiii

nie spoko, my już się nie spotkamy, także bez spiny i bez stresu :D jest ok :P 

Na srafe bycznik temat stworzył, że się spotkaliśmy i 50 stron ponad i popularny i za dużo zamieszania, więc lepiej dać sobie spokój :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weszłam sobie zobaczyć na kafe Fifi no więc nie proponowałam ci trójkąta z grouchy wtf przecież mówiłam że Ty się przydasz żebym miała z kim popływać a na imprezę no to tak wymyśliłam ze się będziesz najprędzej dobrze czuł jak ktoś z forum pójdzie tez bo mowiles że chcesz. Także no, wtf XD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Happyandsad napisał(a):

Trochę to smutne. Ja tam nie znam sytuacji, ale ludzie z problemami lub samotni bardzo łatwo potrafią się kimś zauroczyć. Wyobrażać sobie życie z daną osobą chociaż widzieli się pierwszy raz. 

Tragizm dla obu stron tak naprawdę. 

Lepiej pojsć sobie,na temat Tak lub Nie🤣Mozna sie tam lepiej poznac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ludzie, ale mam teraz taki mętlik w głowie, że chciałbym trochę czasu dla siebie i swoich myśli, bo ja nie wiem co się dzieje... no jestem samotny to fakt.

W ten weekend się nie spotkamy z Dalilą, ale coś pisaliśmy o przyszłym weekendzie, a co do kolegi, to ja na kafe wlazłem, bo był jakiś temat na 50 stron, ale już skasowany, że się spotkaliśmy, i w ogóle, ale z kafe też już na razie odchodzę. No nie mam energii na razie na kontakty międzyludzkie, sorki :P 

Chciałbym sobie zrobić przerwę od forum i ludzi na razie, tak z tydzień by mi się przydało. Wrócę pod koniec przyszłego tygodnia i zobaczymy jak będzie, może się zgadamy znowu z Dalilcią, jeśli będzie chciała. 

Miałem już w ogóle zniknąć na zawsze, ale jeszcze wpadnę, ale kto wie co będzie. :D 

Ja na razie przerwę robię i znikam, nie chce mi się z nikim pisać w ogóle :P. Lepiej jak odejdę, bo tutaj też z kafe szpiedzy wchodzą i się interesują. Tirowiec mnie wypytywał jakim Dalila jeździ autem, jaki kolor włosów, no bez jaj :D Co ich to interesuje. Lekko jestem wkurzony, muszę sobie iść na spacer, trochę odpocząć od kontaktów z ludźmi w internecie, i jakoś to będzie :P Spadam do kolegów na innym forum.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi