Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Cynthia też nie wiem Ty przyszłaś dac mi w łeb jak Lucy, ale na jakie oni się wmawiają wyczyny to ja właśnie weszłam. Ale mam poważne rozkminy od kilku minut i miałam tu coś spytać ale to nie czas i może lepiej nie pytać o to na forum dla świrow xd

Śpiesz się bo się ohajta 🤣

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Wolałbym jednak trzeźwy tam dojechać, niż wypasc z auta razem z fotelem 😄

Tez o tym pomyslalam hehee

Wstyd by byl ,i babcia by nas przeklinala 

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Ja nie wiem czego bym chciał, tzn. gdzie chciałbym leżeć na cmentarzu, ale wiem, że nie chciałbym umierać w szpitalu.

Wolałbym w lesie słuchając ćwierkania ptaków albo we własnym łóżku najlepiej. Najlepsza śmierć to pójść spać i się nie obudzić już, jak dla mnie :D 

No taka śmierć jest spokojna i człowiek nawet nie wie, który to sen będzie ostatni w zyciu 😜 

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No dobra zaspokoją twoja ciekawość na priv choć wiem że nie będziesz wiedzieć XD ale napiszę to sobie smiechniesz gorzej jak nie będziesz mogła zasnąć 

mnie mało co przeraża, uwierz, wezmę klozapol i zasnę jak dziecko. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Tez o tym pomyslalam hehee

Wstyd by byl ,i babcia by nas przeklinala 

No troszkę tak i nici z leżakowania. Wielkie dzięki, bo trochę się dzięki tobie posmialem i na chwilę zapomniałem, że wstaję o drugiej do pracy😄 kręci mnie boberkowy sen. Miłego wieczoru wszystkim 👋 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Od alkoholu też można wykitować, bo to trucizna mimo wszystko.

ja z moim zestawem leków to jak zrobię sobie lekkiego drinka z Martini z sokiem pomarańczowym to pół wypiję i jesetm pijana xd z chęcią bym whisky się napiła ale się boję, bo ja głowy nie mam do picia, raz może dwa razy w życiu się schlałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

No troszkę tak i nici z leżakowania. Wielkie dzięki, bo trochę się dzięki tobie posmialem i na chwilę zapomniałem, że wstaję o drugiej do pracy😄 kręci mnie boberkowy sen. Miłego wieczoru wszystkim 👋 

Spij dobrze niech ci sie tylko ,babcia Fifiego przedwczesnie nie przysni🤣🖐️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

Ostatnio też miało podobno być zaćmienie słońca czy coś, a ja oczywiście zamiast sobie zwiedzać albo oglądać gwiazdy, to od rana łeb w monitor, standard :D 

haha no najgorzej jak człowiek wpadnie w jakiś ciąg laptopowy, ja mam okres co potrafię po 2-3 tygodnie nie włączać lapka a jak się wkręcę to nooo.... marnuję czas, baaardzo dużo czasu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

a jutro w grze ślub biorę z Zosią i będziemy małżeństwem. :D Nigdy wcześniej nie miałem żony. To coś wspaniałego, a Zosia też mnie kocha.

Ej, ale ty z Zosią już byłeś. Wziąłeś rozwód i znowu wchodzisz do tej samej rzeki? 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kocie, nic nie musisz robić ponad normę. Tylko mi przypnij pinezkę i zablokuj temat, żeby w nim nie pisać. A jeśli po 3 dniach stwierdzisz, że cię od niego bolą oczy, to usuniesz go. Może być?

Nie bo to bez sensu. Ale chyba zrozumiałem jaki jest problem i zobacz czy tak uda się go nam rozwiązać:

1. Zapisz sobie skrót w postaci takiego linku: https://www.nerwica.com/topic/51231-szalone-precle-z-pieprzem-i-ziemniakami/?do=getNewComment

Ten link zawsze będzie przenosił do momentu gdzie jest nieprzeczytana zawartość w temacie precli. To byłby Twój punkt startowy.

2. Później ta funkcja z z dołu "Następny temat" (dopisałem "...z nową zawartością") działa po staremu. Nie wiedziałem, że ktoś z tego korzysta regularnie xd

Czyli reasumując możemy gdzieś podpiąć np. ten link z pkt 1 albo sobie wklep do ulubionych? W zasadzie to każdy temat można zmodyfikować dopisując na jego końcu /?do=getNewComment i będzie przenosił do pierwszego nowego posta

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Ktoś już przewiduje, że w niedziele będzie rozwód, ale Zosia mi pisze, że będzie super. :D

nie ogarniam, jak w grze można wziąć ślub? Nie wiedziałam w ogóle, że istnieje taka opcja xddd nie lepiej spotkać się face to face i pójść na randkę? :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Nie bo to bez sensu. Ale chyba zrozumiałem jaki jest problem i zobacz czy tak uda się go nam rozwiązać:

1. Zapisz sobie skrót w postaci takiego linku: https://www.nerwica.com/topic/51231-szalone-precle-z-pieprzem-i-ziemniakami/?do=getNewComment

Ten link zawsze będzie przenosił do momentu gdzie jest nieprzeczytana zawartość w temacie precli. To byłby Twój punkt startowy.

2. Później ta funkcja z z dołu "Następny temat" (dopisałem "...z nową zawartością") działa po staremu. Nie wiedziałem, że ktoś z tego korzysta regularnie xd

Czyli reasumując możemy gdzieś podpiąć np. ten link z pkt 1 albo sobie wklep do ulubionych? W zasadzie to każdy temat można zmodyfikować dopisując na jego końcu /?do=getNewComment i będzie przenosił do pierwszego nowego posta

Ok, dzięki za link, wypróbuję.

Czyli nie dasz rady tam na dole zmienić ogólnego "następny temat"  itd. na tytuł tego następnego tematu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Czyli nie dasz rady tam na dole zmienić ogólnego "następny temat"  itd. na tytuł tego następnego tematu?

Dam tylko na razie mnie nie przekonałaś, że ma to jakiś sens xdd Bo w sumie i tak trzeba w to kliknąć? Czy po prostu czasem nie chcesz wchodzić w jakiś wątek który jest proponowany?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro o 20 ceremonia. :D  W kościele normalnie się hajtamy.

a co to za gra?

No to życzę intensywnego pożycia małżeńskiego i jak najmniej rozwodów :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Stare niemieckie mmorpg 1997, nazywa się Tibia :D 

Ja jestem druidem, głównie rzucam zaklęcia lodu i mogę też leczyć innych graczy :P 

przydatne umiejętności :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak, ale na głównej stronie fajnie wygląda jej nick i że jest ze mną po ślubie :P

Dzisiaj kupiła dla nas nowe mieszkanie, i jutro będzie gotowe. :D Więc po ślubie idziemy na inny świat i będziemy sami w mieszkaniu, hihi :D 

Na czacie się pytali, co będziemy robić, ale Zosia odpisała, że to tajemnica. :D 

Nie no spoko gierka, a ja często mam depresje albo dołujące myśli i w ogóle często za dużo myślę o pierdołach, a potem mam kiepski nastrój i w ogóle albo samotność w realu, a jak sobie gierkę odpalam oraz muzykę w słuchawkach, i wciągam się, to wyłączam głowę i już nie myślę o złych rzeczach. :P 

no i super, że masz takie zajęcie. 🙂 mnie też parę rzeczy tak wyłącza właśnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi