Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, ja tam już nie wchodzę na razie, bo ja pier, w ogóle mam dość, ale nie Dalili czy Nerwicy tylko ogólnie jestem przybity tym, że niedawno miałem nogę chorą i umierałem, i mnie mocno bolało, ale ogólnie też nie mam siły z nikim pisać i mi się nie chce po prostu :D

A mętlik w głowie mam, bo sobie niedawno leżałem z jakąś dziewczyną nad wodą i w ogóle i pływałem, i nie wiem co się dzieje do tej pory. :D Mam lekką depresję, że to już koniec, ale trzeba sobie jakoś poradzić. :D 

Ale wcześniej też sobie robiłem przerwy kilkudniowe czy kilkutygodniowe od nerwica, i było spoko u mnie, a wracałem w lepszej kondycji i z lepszym samopoczuciem, więc przerwa mi się może przydać i mi dobrze zrobić. :D

No to tyle na razie, a ja piszę dużo głupot i w ogóle, więc proszę nie brać wszystkiego do siebie, a mi się nie chce potem tłumaczyć i głupie sytuacje itp. 

Dlatego myślę, że sobie może zniknę :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Nie wiem, ja tam już nie wchodzę na razie, bo ja pier, w ogóle mam dość, ale nie Dalili czy Nerwicy tylko ogólnie jestem przybity tym, że niedawno miałem nogę chorą i umierałem, i mnie mocno bolało, ale ogólnie też nie mam siły z nikim pisać i mi się nie chce po prostu :D

A mętlik w głowie mam, bo sobie niedawno leżałem z jakąś dziewczyną nad wodą i w ogóle i pływałem, i nie wiem co się dzieje do tej pory. :D Mam lekką depresję, że to już koniec, ale trzeba sobie jakoś poradzić. :D 

Ale wcześniej też sobie robiłem przerwy kilkudniowe czy kilkutygodniowe od nerwica, i było spoko u mnie, a wracałem w lepszej kondycji i z lepszym samopoczuciem, więc przerwa mi się może przydać i mi dobrze zrobić. :D

No to tyle na razie, a ja piszę dużo głupot i w ogóle, więc proszę nie brać wszystkiego do siebie, a mi się nie chce potem tłumaczyć i głupie sytuacje itp. 

Dlatego myślę, że sobie może zniknę :D 

Czy teraz wrocisz do Zosi?😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Czy teraz wrocisz do Zosi?😜

Nie wiem, czy Zosia wróci do mnie :D 

Ja sobie nadal gram w gierkę :P 

Zobaczymy jak się potoczą nasze losy, bo jak Zosia znajdzie sobie innego, to chyba lipa, ale kilka dni temu pisała, że pójdziemy na terapię dla par i weźmiemy drugi ślub. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo z Tobą babka boza to można się zobaczyć ale nie mozna ci nic mówić 😂 bo o wszystkim piszesz na kafe i może dla jaj ale trochę przekrecasz. Nie zloszcze się jakoś tylko nie pisz że ja proponuję grouchy a on jest bi i żebyśmy we 3 się zobaczyli🤣🤣🤣🙈 jak to brzmi o mnie w ogóle 

Mam głowę nadal :D

Ale dobre to było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Happyandsad napisał(a):

Trochę to smutne. Ja tam nie znam sytuacji, ale ludzie z problemami lub samotni bardzo łatwo potrafią się kimś zauroczyć. Wyobrażać sobie życie z daną osobą chociaż widzieli się pierwszy raz. 

Tragizm dla obu stron tak naprawdę. 

A ja nie mówię że nie. Przecież się nie śmieje i czaję bazę 

2 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Ja myślę, że najlepiej będzie to zakończyć, i nie ma co się przejmować i tyle :P 

A czym się chcesz przejmować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A czym się chcesz przejmować?

Niczym, a ostatnio ciągle się czymś przejmuję, że miałem chorą nogę, że przytyłem i w ogóle, chciałbym być znowu tym Filipem, co dwa miesiące temu chodził do Gołuchowa na piechotę i słuchał sobie muzyczki, a teraz jakieś bóle nóg i w ogóle masakra, ale jutro może idę na spacer sobie nad wodę i zobaczymy :D 

Ostatnie kilka tygodni były dla mnie przykre. 

Ale już jest może trochę lepiej, jestem u drugiej babci i tyle nie jem, i jem te tabletki na spalanie, już się trochę lepiej czuję, no ale poszedłbym na spacerek 20 kilometrów. 

No i w ogóle nudzę się też, gra też mnie nudzi ostatnio coś 😕 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filip ma rozumowanie dziecka. Moze

i czasem da sie popisać, może i sympatyczny ale ma rozumowanie jakie ma co totalnie można wyczytać z działalności forumowej i tego co pisze soł nie do końca rozumiem zaskoczenie, nie trzeba sie tym ogniem parzyć na własnej skorze.

Robienie mu wody z mozgu tez nie jest jakos super humanitarne uwazam 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to prawda, ale nadal nie wiem co się dzieje, że ostatnio sobie nad wodą leżałem z jakąś dziewczyną i w ogóle i nadal chyba jestem w szoku, i to uczucie jak po wyjściu z dobrego koncertu, nagle znowu szara rzeczywistość i depresja :D 

Wolałbym sobie nad wodą znowu leżeć albo pływać z koleżanką, szkoda, że to już może nigdy nie nastąpić, a nieźle się bawiłem :D 

A tak to gnije w 4 ścianach przed laptopem i mogę sobie sam gdzieś iść w sumie 😛 Może do rybek i ważek się przejdę jutro :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najfajniejsze wycieczki to ja miałem, jak sobie wychodzę od babci z domu, idę parkiem tam, gdzie z Dalilą potem pojechaliśmy, a potem jeszcze ważki i rybki i dwie miejscówki, to jest zajebiście :D

Ale teraz miałem chore nogi kilka tygodni i ciągle ból, ehh 😕 Już mnie tak nie boli, ale chyba niedługo pójdę na wycieczkę i będzie fajnie :D 

Ja przed spotkaniem z Dalilą to poszedłem do rybek z 10km na piechotę, i potem mnie nogi bolały już przed spotkaniem, a potem jak szliśmy, to na prawą nogę kulałem, a kilka dni temu w lesie na grzybach też mnie dwie stopy napierdzielaly, że chodzić i stać nie mogłem, to jakiś koszmar!!

Mam nadzieję, że wkrótce mi to minie, i sobie w końcu gdzieś pochodzę, a nie takie siedzenie w domu i bóle nóg 😕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A tak to gnije w 4 ścianach przed laptopem i mogę sobie sam gdzieś iść w sumie 😛 Może do rybek i ważek się przejdę jutro :P 

no raczej że słabo. możesz miesiąc się mentalnie szykować do imprezy hahaha żartuje już milczymy prosze😂

Musiałam napisać tu jeszcze raz i to wyjaśnić, przecież to czytają kafe i nerwica i co @Grouchy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

no raczej że słabo. możesz miesiąc się mentalnie szykować do imprezy hahaha żartuje już milczymy prosze😂

Musiałam napisać tu jeszcze raz i to wyjaśnić, przecież to czytają kafe i nerwica i co @Grouchy

Tak rozmawiacie o tych ludziach z cafe i mam wrażenie, że to jakaś sekta albo co...

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A Prot sprawdziłam i podobno do września nie grają 😭😭😭

A we wrześniu to ja już MOGĘ NIE MÓC 😕

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi