Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Infinite Inanity napisał(a):

Normalnie piszę . Przecież chyba nie myślisz , że w życiu gadam tak , ja na Kafeterii ? Żabę kojarzę .

Poszedłem spać na głodno . Wyrąbany jestem

Jak to mnie kojarzysz? Przecież ciągle coś pisaliśmy w tych samych tematach. To ja Ciebie wspominam z sentymentem, a Ty mnie "kojarzysz", takie są te chłopy, tylko lać ścierką po głowie, bo inaczej ręce opadają.

43 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

A ja byłem dzisiaj w kinie na tym Odyseusz i nawet fajny, pod koniec uroiłem trochę łezkę. :D 

A czemu, nie skończyło się dobrze, że wrócił do domu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie widziałam, ale historia jest dosyć znana, że tak powiem. Choć może w filmie coś zmienili lub podkręcili.

Nie no, właśnie w tej scenie, jak wrócił pod koniec to się wzruszyłem lekko, babcia też zresztą, bo z babcią byliśmy.

No i dzisiaj spoko dzień, tabletki zaliczone na spalanie, nie jadłem zbyt wiele, stopy mnie nie bolą, chyba wracam do siebie powoli :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Nie no, właśnie w tej scenie, jak wrócił pod koniec to się wzruszyłem lekko, babcia też zresztą, bo z babcią byliśmy.

No i dzisiaj spoko dzień, tabletki zaliczone na spalanie, nie jadłem zbyt wiele, stopy mnie nie bolą, chyba wracam do siebie powoli :D 

Poszłabym na ten film, ale nie wiem czy bym tyle wysiedziała w kinie. Odzwyczaiłam się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Poszłabym na ten film, ale nie wiem czy bym tyle wysiedziała w kinie. Odzwyczaiłam się.

Powiem szczerze, że ja też miałem obawy, że nie wysiedzę, ale już od samego początku coś się dzieje i wciąga już od pierwszych kilku minut, więc to nie z tych, co się powoli rozkręcają 😛 

Fajne widoki i scenariusz, dużo morza i wody :D Pasowałoby mi tam. Była taka wyspa, gdzie Odyseusz z taką blondynką żył, co się nim opiekowała, a tam piasek i morze, a babcia do mnie, tam to by ci pasowało, wszędzie woda, a ja noo :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

I fajne? Mnie minecraft niestety nigdy nie wciągnął, nie wiedziałem, co tam robić :D 

Ja to lubię zaklęcia, elfy, średniowiecze, starożytność, bogowie, czary i takie tam :D 

tam jest kwadratowe słońce 

Nie wiem czy iść na Odyseusza . Podobno jest tam ostra propaganda nieuzasadnionej pigmentacji i LGBT. Nie mam nic przeciw jak jest uzasadnione 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak to mnie kojarzysz? Przecież ciągle coś pisaliśmy w tych samych tematach. To ja Ciebie wspominam z sentymentem, a Ty mnie "kojarzysz", takie są te chłopy, tylko lać ścierką po głowie, bo inaczej ręce opadają.

A czemu, nie skończyło się dobrze, że wrócił do domu?

No bo ciebie akurat już dawno nie widziałem . Ale ktoś tu sugerował , że nie mieliśmy tu styczności , a ja nawet z Szynszylą pisałem a ona znikła dużo wcześniej . 
A ciebie pamiętam dobrze , jesteś wegetarianką , lubisz krótkie fryzury , mieszkałaś albo mieszkasz w Londynie od wielu lat z tym samym chłopem ;)

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Haha to nieźle 😛 ja nigdy nie rozumiałem tej gierki i nie wiem co się w niej robi ;d 

w budowaniu rzeczy od 0 jestem słaby raczej :D 

w sumie tam prawie wszystko jest kwadratowe i można kopać ciastkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ale to morze srodziemne A Ty plywales w zimnej jak chuj wodzie Xd 

Aż taka zimna nie była, bajorek w Anglii jest dużo gorszy :D Ja tam nawet pływałem jak był śnieg na glebie, i miałem całe palce od dłoni zdrętwiałe, to był największy hardkor jaki zrobilem :D 

Więc no jestem przyzwyczajony, a od dwóch lat biorę lodowate prysznice, czasem sobie gorący zrobię, ale rzadko :P

3 minuty temu, Infinite Inanity napisał(a):

No to nieźle :D

Ja sobie gram w gierkę druidem, a moja Zosia gra czarodziejką, i mamy zamiar udać się na terapię dla par, i wracamy do siebie chyba :D Prawdopodobnie będzie drugi ślub :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Infinite Inanity napisał(a):

tam jest kwadratowe słońce 

Nie wiem czy iść na Odyseusza . Podobno jest tam ostra propaganda nieuzasadnionej pigmentacji i LGBT. Nie mam nic przeciw jak jest uzasadnione 

Cała starożytność to było jedno wielkie LGBT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Atena to była ta multikulti co gra też w tym dune albo podobna do niej... 

Jak zobaczyłem matta demona też to no kurde czemu akurat on, ale potem jak się rozkręciło, to nie było źle, ale wiele razy był jego wielki biceps pokazywany hahah to było trochę bekowe :D Jak na łódce jest albo naciąga cięciwe na łuk. Ja gdybym był tam w obsłudze, to bym pewnie brechtał z tego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Infinite Inanity napisał(a):

No bo ciebie akurat już dawno nie widziałem . Ale ktoś tu sugerował , że nie mieliśmy tu styczności , a ja nawet z Szynszylą pisałem a ona znikła dużo wcześniej . 
A ciebie pamiętam dobrze , jesteś wegetarianką , lubisz krótkie fryzury , mieszkałaś albo mieszkasz w Londynie od wielu lat z tym samym chłopem ;)

A już myślałam, że całkiem zapomniałeś 😍

Jedna rzecz się zmieniła, mieszkam teraz w Manchesterze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Nigdy nie zapomnę, jak sobie z Dalila dopłynęliśmy na drugi brzeg, a potem w wodzie relaks i gadaliśmy ze sobą :D To było coś :P 

Dalila odważna, skoro nie bała się na głęboką wodę wypłynąć :D 

A mieliście kólko do pływania albo chociaż dmuchane rękawki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

A już myślałam, że całkiem zapomniałeś 😍

Jedna rzecz się zmieniła, mieszkam teraz w Manchesterze.

Ależ skąd . Nie zapomniałbym ciebie , bo byłaś pozytywną osobą z dużym poczuciem humoru i było mi przykro , źe sobie poszłaś .

A był ten tam Elliot Page ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

A mieliście kólko do pływania albo chociaż dmuchane rękawki?

Nie no, skądże :D 

Pierwsza miejscówka nie wypaliła, to pojechaliśmy tam, gdzie chodzę na spacery i lubię tam sobie robić serię, i akurat było dużo wody i było ekstra :D Albo jak byłem na drugim brzegu, a na trawie leży dalila i się drę do niej z drugiego brzegu, a ona do mnie z drugiego hahah i sobie gadamy :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Infinite Inanity napisał(a):

no dobra ale co innego Platon czy Achilles a co innego Odyseusz czy Kleopatra

Kleopatra to może co innego, nic mi nie wiadomo o jej kontaktach z kobietami, Platon miał kochanków, a Odyseusz i Achilles to postacie wymyślone, Achillesowi przypisuje się relacje erotyczne z przyjacielem, o Odyseuszu nic mi nie wiadomo na ten temat, ale gdyby miał to nikt by się nie zdziwił w tamtych czasach, bo to było normalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi