Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Gorzej... upalam lub upijam się do odciny. Tęsknię za psem, odczuwam jego brak w życiu, codziennie za nim płaczę. Nawet teraz zalewam się łzami.

Przykre. Podobno uczucia po  stracie psa można odczuwać tak samo jak po stracie dziecka. To miłość bezwarunkowa. 

Najważniejsze to spać spokojnie. 

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaspałam do pracy. Boli mnie brzuch, może ze stresu, bo właściciel napisał rano że w pomieszczeniu pisemną są zacieki. Odpisałam mu, że woda z pralki wylała się na łazienkę. Nawet nie chce myśleć co się stanie jak będzie chciał wejść do mojego mieszkania.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej zmęczona. Nie pomogło nawet że położyłam się po 20.00. Jak wstałam to myślałam, że będzie lepiej, ale już nie mam energii.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 15.08.2026 o 20:17, mała_mi123 napisał(a):

A potem witaj szkoło 👏

@mała_mi123, ja na całe szczęście mam już całą tą szkołę za sobą, odbębniłem swoje ;) Nienawidziłem uczenia się, zawsze musiałem kuć jak głupi, bo miałem (i niestety dalej mam) słabą pamięć :?

Szeregowiec Wally Parr: "Po latach podsumowałbym to krótko: Cholerne marnotrawstwo. Tak samo można opisać każdą wojnę w historii świata. Małą, wielką, średnią. Cholerne marnotrawstwo." [cytat za: "Lądowanie w Normandii. Nieznane taśmy.", odc. 3 (2024)]

Generał Stanisław Sosabowski: "Jeśli jeden człowiek mówi: «Słuchajcie, pobawimy się dzisiaj w wojnę», to wtedy wszyscy giną." [cytat za: film "O jeden most za daleko" (1977)]

F20.0, Klozapol [LINK #1] → 100mg [1-1-1], Asentra [LINK #2] → 50mg [1-0-0], Reagila [LINK #3] → 3mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Maat napisał(a):

Jest mi przykro, że nie mogę się tu swobodnie wypowiadać.

Nie jestem lubiana,nie ma sprawy.

Ale nie trzeba mi od razu przygadywać, że jestem niestabilna.

Ludzie bez skazy tu są widzę.

Bez kija nie podchodź.

Poczekaj... czy odebrałaś tak to co napisałem w tym temacie: https://www.nerwica.com/topic/27962-spamowa-wyspa/page/4942/#comment-2884054 ?

To nie było o Tobie :o Teraz ja się czuje jakbym nie mógł się swobodnie wypowiadać bo to nie dotyczyło żadnego Użytkownika forum tylko to po prostu zwykły żart i spam jak to w spamowej wyspie.

Jeśli Cię to uraziło to przepraszam :o 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi