Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Poza tym, że za długo spałam i przez to mnie głowa boli, to całkiem spoko :P 

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, u mnie tragedia. Od ponad roku walczę ze sobą i nie mam na nic siły. Aż dziwię się, że nie wywalili mnie jeszcze z pracy. Robię na pół gwizdka. Cały czas myślę co by było gdyby już mnie nie było. Tylko córka trzyma mnie przy życiu. Nie mam nikogo z kim mógłbym porozmawiać. Żona zapracowana i tylko tabelki w exelu są dla niej ważne. Słabo to wygląda, prawda? Byłem u psychologa i u psychiatry. Psycholodzy mnie denerwują, pewnie nie trafiłem na odpowiedniego. Psychiatra sam się poddał wymieniając mi non stop leki. U mnie jest już wszystko: wypalenie zawodowe, wypalenie od ludzi i życia. Ostatnio szukając odpowiedzi na mój stan zdiagnozowano u mnie ADHD. I zgadnijcie, leki na mnie również nie działają. Ciężko mi rano wstać z łóżka i jak pomyślę, że jutro poniedziałek, to aż mnie skręca. 
Udanego dnia Wam życzę i sorki za moje żale, ale gdzieś musiałem 😔

Edytowane przez Adam79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie jest źle, trochę żałuję, że nie poszedłem na spacer dzisiaj tylko cały dzień w domu. 

Może to wina pogody, bo brak słońca i pochmurno?

Nie, ja tak mam prawie ciągle.

Od piękna do dekadencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, lillie napisał(a):

Hejka opiekunie forum : ) czy tutaj, tak jak na innych forach też zdarzają się takie akcje jak blokady skrzynek użytkowników... : ) czy jest się czego bać? 

Skąd przybywasz? Tutaj nic ci nie grozi chyba, że sporo narozrabiasz 😁

Powracam z piekła...

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Skąd przybywasz? Tutaj nic ci nie grozi chyba, że sporo narozrabiasz 😁

Z miejsca bardzo ciepłego, bezpiecznego, pachnącego domem i ciepłym chlebem : ) Przyjacielu, pisałam kiedyś na kafeterii : ) później miałam dluuugą przerwę, a teraz przywołało mnie tutaj...przeznaczenie : ) Po prostu tak miało być ; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, lillie napisał(a):

Hejka opiekunie forum : ) czy tutaj, tak jak na innych forach też zdarzają się takie akcje jak blokady skrzynek użytkowników... : ) czy jest się czego bać? 

Hello,

masz na myśli prywatne wiadomości? Obecnie testujemy pewną zmianę dotyczącą dostępu do PW dla nowych użytkowników z uwagi na dużo spamu jaki był rozsyłany. Ale nie wiem czy o to pytasz. W razie czegoś masz już pełny dostęp i możliwość pisania

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, shadow_no napisał(a):

Hello,

masz na myśli prywatne wiadomości? Obecnie testujemy pewną zmianę dotyczącą dostępu do PW dla nowych użytkowników z uwagi na dużo spamu jaki był rozsyłany. Ale nie wiem czy o to pytasz. W razie czegoś masz już pełny dostęp i możliwość pisania

Dokładnie o to właśnie mi chodziło

: ) widzę, że fajny tu klimat panuje i z każdej strony pomocna dłoń ; ) dzięki za możliwość pisania swoich własnych prywatnych wiadomości🤩 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi