Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A a-moll,Purpurowy to tylko piętro niżej od e-moll-więc znasz już chwyty podstawowe, na których jesteś w stanie wygrać prawie wszystkie biesiadne piosenki plus Okudżawa (są niezwykle proste) :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A a-moll,Purpurowy to tylko piętro niżej od e-moll-więc znasz już chwyty podstawowe, na których jesteś w stanie wygrać prawie wszystkie biesiadne piosenki plus Okudżawa (są niezwykle proste) :yeah:

a-moll sądząc po rozpisce będzie za dwie strony. ;) Co prawda niby ten chwyt znam, bo próbowałem się co nieco uczyć wcześniej na własną rękę, ale na razie chcę się skupić na tym co mówi instruktor i nie dokładać nic od siebie, bo tylko mi się bałagan w głowie zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym(a-moll)miał(e-moll)gitarę(a-moll)tobym(d-moll) na niej(a-moll)grał(e-moll)opowiedziałbym(d-moll)o swej miłości(a-moll)którą (e-moll)przeżyłem sam(a-moll) :great:

Najgorsze że on mnie straszy "Ona tańczy dla mnie". :hide: Nie to żebym miał coś do disco-polo, czasem nawet oglądam Polo TV, ale tej piosenki nie znoszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co będziesz grał jak za Tobą będą już bardziej skomplikowane chwyty tzw.barowe?Do czego zmierzasz z tą nauką gry na gitarze?

Zmierzam do... właściwie chyba tylko do tego żeby zająć się czymś konstruktywnym. ;)

Gitara się znalazła, kurs bardzo blisko i kosztuje grosze, to pomyślałem że warto spróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też się uczę grania, ale nie na gitarze tylko w gta 3.

ogólnie to 5 najlepszych gier na świecie wygląda następująco:

1. gta V

2. gta III

3. gothic II

4. counterstrike source

5. worms reloaded

i cały świat tak uważa

W takim razie jestem spoza świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jetodik,ja też jestem z innego świata.Ale od kompa- grając- możesz się uzależnić na maxa i tego świata, o którym piszesz...nie zauważyć(przejdzie obok,jak Twoja młodość,a Ty dalej będziesz-z siwym włosem na skroni-tylko grał...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie,dobrze byłoby gdybyś był czyś zajęty i nie miał za dużo czasu na....no właśnie wiesz co (!)Dobrze że wychodzisz z norki i szukasz czegoś....

W niedzielę miała przyjechać ciocia z wujkiem i z wnuczką, więc poleciałem do sklepu po jakieś słodycze i ten facet na kasie wielce zdziwiony, że takich zakupów to się po mnie nie spodziewał. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi