Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A to faktycznie działa? Zawsze miałam wrażenie, że to nabijanie ludzi w butelkę i żerowanie na ich złym samopoczuciu.

w okresie zimowo-jesiennym może i coś działa, ale na pewno to nie jest nic dobitnego, że tak to nazwę. Miałem to na psychiatryku 2 razy w tygodniu jakoś przez 2 miesiące. Nie odczułem żadnego działania, najlepsza była dla mnie kawoterapia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witojcie Spamoludki! :papa::papa::papa:

Uff, przeczytałam, co popisaliście pod moją nieobecność... :smile: póki co najdłuższą na Wyspie. I z dystansu powiem tak - przepięknie się wspieracie, aż mi się łezka w oku zakręciła. Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam, widzę, że dla wielu to czas kryzysowy, nie tylko mnie to lato zmasakrowało, ale przecież za każdym razem się odbijamy, prawda?

Ja wróciłam z wojaży. Jak pisałam, do ostatniej chwili nie wiedziałam, czy pojadę, bo marnie było bardzo. Pomogła mi podjąć decyzję m.in. pewna maksyma - żałujemy w życiu najbardziej nie tego co zrobiliśmy, tylko tego, czego nie zrobiliśmy. W szerokim znaczeniu. Mam już tyle doświadczenia, że wiem, że to prawda.

No więc neuroleptykiem się pofaszerowałam ( niestety nie dało rady inaczej) i raz kozie śmierć.

No i udało mi się znowu do kolekcji zebrać parę pięknych chwil, nowych wrażeń i obrazków. Było też chwilami straszno, ale to miałam ostatnio na co dzień, c'nie, więc nie będę w ogóle się na tym skupiać... ;)

Była o 3ej pobudka, a i te kilka godzin też nie za bardzo przespane, więc dziś dochodzę do siebie, podrzemałam, pokawkowałam, rozpakuję się i takie tam. Jutro jeszcze spokojne wracanie do rzeczywistości, a w piątek do pracy.

Odpisywać będę na bieżąco Kochani, bo musiałabym kilka stroniczek tu zająć, by z każdym pogadać, no i zamulona z lekka jestem, ale wszystkich ściskam mocno!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, Widzę na troszkę zagościłeś z powrotem... No taka huśtawka, ale pamiętam poprzednio też było bardzo źle i jakoś się wszystko wyprostowało. I znów tak będzie. No takie to życie. Nie poddajemy się, ok? ;)

mirunia, Przywlokłam ze sobą upał, wiec dziś nie poodychałam ... :smile: Dziękuję Kochana jeszcze raz za wsparcie przedwyjazdowe, to był też taki element, który mi pozwolił zastanowić się przytomnie, co zrobić, żeby tą figę pokazać. ;)

JERZY62, Spokojnej nocki!

neon, :papa: Dziękuję ślicznie za miłe słowa, ale Wyspa jak widać obroni się beze mnie. :D

O tak, trochę to zapewne zajmie zanim dojdę do siebie, ale byle tylko po takich wyzwaniach człowiek do siebie dochodził... ;) Mam tylko nadzieję, że prochy mnie trochę unormowały i najgorsze za mną, choć na chwilkę.

Czytałam, że też wypad zaliczyłeś i że w ogóle się trzymasz na górce, więc byle tak dalej! :yeah:

HoyaBella, Może jak napiszesz, co się stało, to to trochę "odczarujesz" i nie będzie takie straszne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no hmmm... nie sądzę że da radę odczarować fakt, że jestem w miejscu gdzie się nie nadaję i nie nadążam i gdyby to nie było tak, że rezygnując z tego stażu ponoszę nieprzyjemne konsekwencje i pakuję się w niezłe kłopoty - no to złożyłabym rezygnację już pod koniec czerwca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi