Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

szaleństwem podszyte, zimą to sie na rowerze najlepiej jeździ :mrgreen:

Przy -20 z mokrymi włosami 8)

BratKat, polecam. Nie chciało mi się robić, za to jeść mi się chciało, więc warto było się postarać.

neon, Yaptaman, Yaptaman, jak to ryło beret :pirate:

wieslawpas, może nie bierz się od razu za kupowanie, odłóż trochę kasy z tego, co ci teraz wpadło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, eeeeee tam gadasz dla mnie bajka była pierwyj sort, pamietasz jakie bajki leciały jeszcze w tamtym okresie? te japońskie miały swoisty klimat.

Przecież nie mówię, że mi się Yaptaman nie podobał.

Swoisty klimat to były japońskie litery, włoski dubbing i polski lektor :lol:

Był Gigi, który miał fetysz oglądania białych majtek, Kapitan Jastrząb, gdzie koleś biegł do bramki przez 3 odcinki, Tygrysia Maska, Zorro, a z bardziej dziewczyńskich to Bia (pewnie włoska wersja imienia, pojęcia nie mam jak w oryginale), Czarodziejka Sally, Syrenka Mako, Alicja w Krainie Czarów, Mała Księżniczka (na podstawie powieści) i taki serial o siatkarkach. No i jeszcze "Królestwo Kalendarza" czyli Yattodettaman.

Więcej grzechów nie pamiętam, nie miałam kablówki w dzieciństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A właśnie, idzie ktoś na Power Rangers do kina? :lol:

ja nie ide bo sie boje kitowców ;-D

W sumie ja też... a chciałbym obejrzeć. :roll:

Dawaj pójdziemy razem, we dwóch zawsze raźniej. :lol:

Żarty żartami, ale na serio sobie na to pójdę. :D Raczej rewelacji się nie spodziewam, ale chociaż dobre wspomnienia powrócą. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, prawdopodobnie tsubasę puszczali na różnych kanałach w różnych wersjach językowych. Na Dragonballa się już nie załapałam, chyba był wtedy tylko na satelicie abo na czym. Znam tylko "Battle of Gods" sprzed 2 lat, tam był Supa Saya-jin gotto i Birusu-sama :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, wiesz co, chyba bym na to nie poszedł, nawet jakbyś był moim dobrym przyjacielem, chyba że byś mi dopłacił :D co ci sie tak w power rangerach podoba?

cyklopka, oj tego nie pamieta, ale fakt faktem to trudno dostępna bajka była.to dziwne patrząc na jej popularność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, wiesz co, chyba bym na to nie poszedł, nawet jakbyś był moim dobrym przyjacielem, chyba że byś mi dopłacił :D co ci sie tak w power rangerach podoba?

Co mi się podoba teraz? Teraz to nie wiem. ;) Za małolata bardzo mi się podobało, a teraz... chyba po prostu sentyment mam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ja ją oglądałem czasem za małolata, ale raczej na nią nie polowałem, o tak, bo sie akurat trafiła.

cyklopka, nie namawiaj mnie bo w tym wieku takie bajki szkodzą, zobacz na dorosłych chińczyków, ogladają mangi, walą konia i nie wyściubiają nosa z domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ja ją oglądałem czasem za małolata, ale raczej na nią nie polowałem, o tak, bo sie akurat trafiła.

Wiesz, kwestia gustu, jeden lubił Power Rangers a inny nie. ;) Ja na przykład bardzo lubiłem też Tabalugę, a są osoby które nie znoszą tej bajki. Też kwestia gustu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na przykład bardzo lubiłem też Tabalugę, a są osoby które nie znoszą tej bajki.

Po prostu melodia czołówki mnie wk#^wiała :bezradny:

neon, update "sex, drugs and rock'n'roll" to "hentai, antidepressants and vaporwave".

Śmiem twierdzić, że gorzej już nie będzie, więc nie boję się żadnych filmów ni seriali dla dorosłych czy dla dzieci :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi