Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Wiaterek chmury rozgonił i słońce się rozgościło na niebie, ale jest na razie bardzo przyjemnie.

Noc dziś do d... Budziłam się co godzinę, o szóstej się zwlekłam, bo już tak mnie poranny lęk zalał, że nie dałam rady wyleżeć. Wyszłam z psem, bułki kupiłam i czekam, aż się ten poziom kortyzolu unormuje. (bo cóż to innego może być... :bezradny: )

Nie mam jakiś specjalnych planów na dzisiaj, na 13tą pójdę tylko na chwilę do pracy, mam drobną robotę do zrobienia. Zobaczymy, jak się dzień rozwinie.

Życzę Wam miłego dzionka, oby nam przyniósł jakieś przyjemności!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani witajcie :*******

Ja wstalam a najchetniej bym spac poszla , o 6 byla mega burza , pozrywalo trakcje tramwajowe , powywalalo drzewa...

Jest chlodniej poki co ale ja wypluta bardzo z cmiacym bolem glowy .Ide do Madzi i na rehabilitacje pozniej no chyba ze zasne ;)

Pomierzylam sobie zle wczoraj szyje :shock: i przez szyje wyszlo mi ze mam otylosc

:shock::shock::shock:

mirunia, Kochana :******* na szczescie dal pospac ale poszlam tam i znow musialam zrobic awanture ... Jutro do dzielnicowego ide.

kosmostradaSlonce :******** tulam na te lęki . Mina w ciagu dnia .

Ja tez jakas wylekniona wstalam i rozbujana.

Milego dnia Kochani :********* :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ;)

kosmostrada, u mnie też noc do tyłka, także pjona ;) znowu spać nie mogłam, zasnęłam dopiero po 5 nad ranem.

platek rozy, u mnie też była burza, ale obyło się bez takich szkód.

Teraz kawa, ogarnę się i biorę się za magisterkę, a popołudniu terapia. Chciałabym dużo rzeczy powiedzieć, ale aktualnie nawet nie mam epy do gadania :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a u mnie nagle skręciła, dosłownie godzine ode mnie i poszła w Twoim kierunku :)

Co do tego testu, to ulala ;) Obwód szyi i wiek wyznacznikami poziomu tkanki tłuszczowej? Dawno takiej bzdury nie widziałem :D To podobnie jakbyś oceniała poziom męskości, po obwodzie bicepsa i uda. Mi ten magiczny test zawyżył poziom tkanki tłuszczowej o ( o zgrozo !) 5 % :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ***** Już się zdrzemnęłam, powaliło mnie o 10 tej. Ale pięknie spałaś, nawet burzy nie słyszałaś...

platek rozy, ***** Trzymaj się Kochana, żeby troszkę energii, cię nawiedziło i dzień się rozkręcił!

Ale burzysko miałaś...

DarkMaster, No i masz, za bardzo się nastawiłeś na tą burzę. Siedziałeś pewnie - piwo popcorn, czekając na spektakl, a tu taki psikus... ;)

acherontia-styx, Ty strzel Kochana drzemkę, bo na terapii to usta Ci się otworzą tylko do ziewania... ;)

Kochani co tu zrobić, żeby trochę śrubki dostać? Bo już mnie wkurza to, że taka jestem ospała. Kawę wypiłam... Chyba idąc do pracy kupię sobie colę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi