Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kosmo, ja chyba po prostu miałam w głowie dawno zaplanowane co muszę powiedzieć, gdyby skarbówka zadzwoniła w sprawie wynajmu mieszkania. W prawdzie zadzwonili w innej sprawie, ale musiałam mieć zaplecze faktów, których się będę twardo trzymać.

Byłam u weta, dali jeszcze jedną kroplówkę, kot mnie pogryzł i zrobiło mi się słabo z bólu. Mama została sama u weta, a ja muszę obiad zrobić.

O 14 idę do psychiatry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Aaaaa, jak mi się chce spać. Kawa nie pomaga. Dziś w nocy znów nie spałam ( jak to przed terapią). Kcę do domu!!!!!

Po terapii (całkiem pozytywna sesja) zrobiłam zakupy, rozpieściłam się i kupiłam różnistych słodyczy z dni greckich w lidlu. Będzie do herbatki. Nabyłam piękną botwinkę i młodą kapustkę, będzie dziś pichcenie na dwa dni.

cyklopka, Ty spryciulo, byłaś przygotowana na nagły atak ze Skarbowego! Brawo!

No i masz, to są właśnie koty, nie patrzą , czy to przyjaciel, czy obcy, chcą wyładować frustrację , to to robią... Pamiętam kroplówki z moim pierwszym psem. Smutny czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam kroplówki z moim pierwszym psem. Smutny czas...

kroplówki są oczywiście nieznośne.więc można zrzucić kroplówke z klifu w Land's End,rurke od kroplówki wrzucić do śmietnika w Lizard Point a wenflon wrzucić do oceanu w Porthleven i będą skojarzenia pozytywne przez co kiedy znowu podłączą ci kroplówkę będzie przez to znośniejsza bo pomyślisz o Kornwalii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, widzisz, czasem wizualizowanie kłopotów pomaga, bo ma się wystudiowaną odpowiedź.

Od paru dni strasznie mi zimno, z małymi przerwami na pocenie w pełnym słońcu. Wczoraj byłam tak zmęczona i zziębnięta (mokrą gufke), że nie ruszyłam recenzji i poszłam spać, jak jeszcze całkiem ciemno nie było. Od dziewiątej do dziewiątej.

Matka mi cały czas buczy, że jestem smutna. K, nie jestem, po prostu mi słabo. Ale ciśnienie mam w normie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie jestem na żadnej diecie, po prostu nie jem sera i makaronu :? Raczej nie są to produkty od których zależy zdrowie i życie. Więcej i tak nie zmienię choćbym chciała, bo to nie ja kupuję/robię jedzenie.

Psychiatra wysłała mnie na morfologię i próby wątrobowe, w ogóle nie szło się z nią dogadać, jakby po polsku nie rozumiała. Pytała się czy mam dochody z działalności charytatywnej i tego typu bezsensowne wstawki.

acherontia-styx, ja dalej siedzę w kurtce w szkole/w gabinecie, w domu polar i kołdra.

Czasem opowiadam na terapii o zachowaniach koleżanek, ciekawe wnioski wyszły, że musi być jakiś powodów, że koledzy są przeważnie fajni, a koleżanki niekoniecznie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, mnie ostatnio wkurzyła koleżanka, co mi powiedziała, że blond nie jest dobrym wyborem, bo szybciej widać odrosty. Jej powiedziałam, żeby się zajęła sobą :mhm: A jedną prowadzącą mamy, co jest młodsza ode mnie, a jej przedmiot nie ma nic wspólnego z naszym kierunkiem, więc nam ciągle powtarza, że my się w ogóle na tym nie znamy. Chyba wiem, kogo wezmę na tapetę w następnej ankiecie dotyczącej zadowolenia ze szkoły. No i amoniak trzeba dokupić. Albo ciul, zrobię roztwór.

W ogóle przypomniałam sobie, że jadę na koncert w tę niedzielę, a nie za dwa tygodnie. Muszę sobie delikatnie inaczej rozplanować naukę. Terapię przełożyłam, bo przecież się nie zjawię prosto z pociągu z Katowic nieprzebrana i niewyspana, chociaż na pewno byłoby to autentyczne ;)

Wypiłam kawę i dzięki temu nie zasnęłam po południu, teraz chyba będę uzupełniać notatki, a wieczorem Eurowizja i chyba browarek do degustacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Dobry :D

Syn zrobił mi niespodziankę /w związku z Dniem Matki :mrgreen: / i dzisiaj przyniósł mi odnowionego, po rehabilitacji, laptopa :yeah: , śmiga jak nowiutki. Zainstalowałam już wszystkie potrzebne historie-sama /niedługo uwierzę, że coś jednak potrafię :lol: /

I to już koniec dobrych wieści...

Czuję się źle, w nocy dziwny ból głowy spowodował, że nie spałam prawie, a teraz bóle różne krążą, eh ;)

Jutro rano mam badania przed wizytą u diabetologa w przyszłym tygodniu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi