Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uwagi/prośby techniczne

diatas

Rekomendowane odpowiedzi

Oko nie było wcale takie złe ... szło się przyzwyczaić :lol: A ten napis jest serio mega wkurzający ... dużo lepiej prezentowałby się jakiś mały obrazek nawiązujący do tematyki forum ( dlatego uważam, że oko było jak najbardziej na miejscu ), a nie tekst ! Przeszkadza i sprawia, że cała strona jest mniej czytelna.

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm,na tel mi faktycznie banner i "pw" się zlewa,ale na kompie działa normalnie (wszystko jest "wycentrowane" czy odpowiednio od siebie oddalone) W tym jest,czy w czym innym problem?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, mi nie działa, ze strony głównej nie mogę wejść na PW. Mnie osobiście to drażni, jakby mi jakaś reklama stała przed oczami, a mój adblock sobie z nią nie radził, żeby to chociaż jakoś centrycznie umieszczone było, to by przynajmniej doznań estetycznych nie naruszało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosiłbym zatem wszystkich o ewentualne PW ze screenami jak to wygląda,zgłosimy to i zobaczymy co da się zrobić/co będzie zrobione (aczkolwiek gwarancji nie ma)

Tudzież powrzucać tutaj,zależnie jak komu wygodnie

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucam

edit Jeszcze raz sprawdziłam i jak się pogimnastykuje i kliknie nieco za słowem "wiadomości" to jest szansa, że udaje się wejść w PW, przynajmniej mi się już udało, ale jak mówię - trzeba wyczuć moment.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Banerek za szeroki jest. Przy większych rozdzielczościach problemu nie ma, natomiast jak się pomniejszy rozmiar okna przeglądarki to faktycznie nie da się klikać na nowe wiadomości.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ctrl+rolką w dół wchodzicie w pw i odkręcacie z powrotem, źle skalowalny banner w niskich rozdzielczościach bo na świrów wyjepane :> mogło być gorzej, mogli wstawić anusa symbolizującego nasze miejsce we wszechświecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dziwne, bo mam ustawionego adblocka plus na blokowanie wszystkiego jak leci, a banner u mnie jest na głównej, ale ma takie wymiary, że można normalnie wejść na pw.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dark Passenger, ja też mam zasadniczo ustawionego na wszystko i wtedy baner jest widoczny, ale gdy ustawiam dodatkowy filtr na ten obrazek, to się dzieje jak opisałam.

Co do wymiarów, może to kwestia ustawienia rozdzielczości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem, czemu nie mogą dać jakiegoś obrazka i po sprawie ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, domyślam się, że dodanie obrazka komplikują prawa autorskie.

Aktualny napis to dobry pomysł, brzmi optymistycznie - jak dobra wróżba 8) tylko technicznie trzeba poprawić. Na stronę główną forum przekierowuje kliknięcie nagłówka "Forum psychologiczne", więc napis abczdrowie może być wkomponowany w tło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pluszowa, a oko nie miało praw autorskich ? Czy może te prawa autorskie były na jakiś czas i wygasły ?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławetne "oko" zastąpione przez ABC zdrowie.

Można by je zmniejszyć, albo wycmonić coś, aby dało się kliknąć na smartfonie w odczyt PM? ABC jakby zasłania ten odnośnik i muszę wchodzić do panelu użytkownika, żeby dokopać się z niego do skrzynki.

Pozdrowionka

-- 23 sty 2015, 14:50 --

Eee, nie czytałem wstecz. Temat był poruszony, więc tylko podbiłem.

Karkulowsiał zwartusiał ratuwsianko Bożywsio.

baclofen ok. 25mg/24h

Nikotyna, Kofeina, Teina, Cerveza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi